Contacta Talks met Jildou van der Bijl

woensdag 15 mei 2019

Op 15 mei organiseert LMG strategie+creatie, in samenwerking met Goes Marketing en Ondernemers Contact Goes (OCG) de Contacta Talks.

Lees verder

Ravelijnlezing over water

donderdag 23 mei 2019

De Ravelijnlezing, op 23 mei, heeft dit jaar het water, strategische verbinder in de Delta als thema. Water biedt kansen voor ontwikkeling, terwijl klimatologische ontwikkelingen vragen om bewust met water om te gaan. Sprekers zijn in elk geval Rijksbouwmeester Floris Alkemade en de nieuwe Deltacommissaris Peter Glas. De Ravelijnlezing wil jaarlijks een facet van de kracht van de Deltaregio belichten en het bedrijfsleven, onderwijs en overheid in de Vlaams-Nederlandse Deltaregio verbinden. Datum: 23 mei Plaats: Theater De Maagd, Bergen op Zoom Tijd: vanaf 15.00 uur

Lees verder

Innovatievouchers horeca, watersport, dagattracties

Ben je ondernemer in de horeca, watersport of dagattractie? En wil je innoveren? Meld je dan aan voor een intakegesprek bij Impuls Zeeland voor een innovatievoucher.


Lees verder

Onderzoek huisvesting arbeidsmigranten

De gemeente wil graag in contact komen met lokale bedrijven waar arbeidsmigranten, dan wel tijdelijke werknemers werkzaam zijn. Zij doet namelijk onderzoek naar de huidige en toekomstige vraag naar huisvesting van deze werknemers.


Lees verder

Gebruik ook de lokale vacaturebank

Het aantal onvervulde vacatures groeit en met het recreatieseizoen in aantocht is het vinden van die ene (of vele) werknemer(s) lastiger dan ooit. We beschikken op Schouwen-Duiveland over een lokale vacaturebank die via www.ikhebeenband.nl te zien is.


Lees verder

Twee provinciale subsidieregelingen

Innovatie is een van de drijfveren om Zeeland te laten concurreren met andere regio’s. Om innovatie in de Zeeuwse sectoren te stimuleren, stelt de provincie 1,2 miljoen euro beschikbaar.


Lees verder

Algemene Ledenvergadering

dinsdag 13 november 2018

Dinsdag 13 november organiseert de OSD zijn algemene najaarsvergadering. Albert Scheffers, directeur van het Stadhuismuseum ontvangt ons vanaf 17.00 uur.
Het programma is afwisselend. Na de inloop vertelt Eelko om 17.30 in een half uur ons wat de grootste valkuil voor ondernemers is.
Tussen 18.00 en 19.00 uur is er een walking dinner, waarna het tijd is voor de ALV. Aan de orde komen onder meer de begroting voor 2019, toekomstplannen en nieuws uit de diverse commissies.
Rond 20.00 uur geeft Albert Scheffers een presentatie over, en een rondleiding door het Stadhuismuseum. Daarna is het tijd om te netwerken.
Deelname aan deze avond is bedoeld voor de leden van de OSD en gratis na aanmelding.

Datum: 13 november
Plaats: Stadhuismuseum, Meelstraat 6-8 Zierikzee
Tijden: 17.00 - 22.30 uur
Toegang: na aanmelding voor leden OSD