Expertsessie bancaire financiering

donderdag 22 november 2018

De Kamer van Koophandel organiseert op 22 november in Rotterdam een expertsessie bancaire financiering.

Lees verder

Dialoogcafé Verbindend Verder

donderdag 29 november 2018

Op donderdag 29 organiseert het Dialoognetwerk Schouwen-Duiveland in café De Biet in Zierikzee het Dialoogcafé. Het thema is verbinden.

Lees verder

Parijs op zijn Zeeuws

Het samenwerkingsplatform dat werkt aan een energie- en klimaatneutraal Zeeland heeft alle ontwikkelingen gebundeld op de nieuwe website zeeuwsenergieakkoord.nl.


Lees verder

Vier Zeeuwse bedrijven MKB Top 100

In de editie 2018 van de MKB Innovatie Top 100 bevinden zich vier Zeeuwse bedrijven, in 2017 waren dat er twee.


Lees verder

Goede huisvesting noodzakelijk voor arbeidsmigranten

VNO-NCW Zeeland ervaart het ontwerp Omgevingsplan Zeeland 2018 als te beknellend waar het de huisvesting voor arbeidsmigranten betreft. De Zeeuwse economie trekt aan en biedt steeds meer werkgelegenheid aan arbeidsmigranten.


Lees verder

Hulp bij Brexit

MKB-Nederland en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EKZ) hebben het initiatief genomen voor het programma Brexit-Buddies. Experts van grote bedrijven, branches, douane en koepelorganisaties ondersteunen kleinere bedrijven met hun Brexit-vragen.


Lees verder

Algemene Ledenvergadering

dinsdag 13 november 2018

Dinsdag 13 november organiseert de OSD zijn algemene najaarsvergadering. Albert Scheffers, directeur van het Stadhuismuseum ontvangt ons vanaf 17.00 uur.
Het programma is afwisselend. Na de inloop vertelt Eelko om 17.30 in een half uur ons wat de grootste valkuil voor ondernemers is.
Tussen 18.00 en 19.00 uur is er een walking dinner, waarna het tijd is voor de ALV. Aan de orde komen onder meer de begroting voor 2019, toekomstplannen en nieuws uit de diverse commissies.
Rond 20.00 uur geeft Albert Scheffers een presentatie over, en een rondleiding door het Stadhuismuseum. Daarna is het tijd om te netwerken.
Deelname aan deze avond is bedoeld voor de leden van de OSD en gratis na aanmelding.

Datum: 13 november
Plaats: Stadhuismuseum, Meelstraat 6-8 Zierikzee
Tijden: 17.00 - 22.30 uur
Toegang: na aanmelding voor leden OSD