Finance Me?!

maandag 28 januari 2019

Op 28 januari kunnen ondernemers in Dockwize (Vlissingen) de mogelijkheden van (innovatie) financieringen ontdekken.

Lees verder

Werkconferentie Zuidwestelijke Delta

donderdag 14 maart 2019

Hoe zorgen we voor een veerkrachtige en klimaatrobuuste delta? Dat is de centrale vraag van de werkconferentie die het Gebiedsoverleg Zuidwestelijke Delta op 14 maart organiseert.

Lees verder

Klaar voor veranderend werk

Afspraken over budgetten voor scholing en ontwikkeling van werknemers moeten standaardonderdeel worden van het beloningspakket voor werknemers. Dergelijke budgetten worden nu nog te vaak gezien als een extraatje op de loonstijging.


Lees verder

Trends voor 2019

GeÔnteresseerd welke trends er voor ondernemers in dit nieuwe jaar te verwachten zijn? De KvK vroeg drie bekende trendwatchers naar hun ideeŽn.


Lees verder

De Zeeuwse arbeidsmarkt belicht

Zeeland komt steeds meer handen te kort om bedrijven te voorzien van vakkundig personeel. In augustus 2018 stond een recordaantal vacatures open: circa 5.000.


Lees verder

Parijs op zijn Zeeuws

Het samenwerkingsplatform dat werkt aan een energie- en klimaatneutraal Zeeland heeft alle ontwikkelingen gebundeld op de nieuwe website zeeuwsenergieakkoord.nl.


Lees verder

Algemene Ledenvergadering

dinsdag 13 november 2018

Dinsdag 13 november organiseert de OSD zijn algemene najaarsvergadering. Albert Scheffers, directeur van het Stadhuismuseum ontvangt ons vanaf 17.00 uur.
Het programma is afwisselend. Na de inloop vertelt Eelko om 17.30 in een half uur ons wat de grootste valkuil voor ondernemers is.
Tussen 18.00 en 19.00 uur is er een walking dinner, waarna het tijd is voor de ALV. Aan de orde komen onder meer de begroting voor 2019, toekomstplannen en nieuws uit de diverse commissies.
Rond 20.00 uur geeft Albert Scheffers een presentatie over, en een rondleiding door het Stadhuismuseum. Daarna is het tijd om te netwerken.
Deelname aan deze avond is bedoeld voor de leden van de OSD en gratis na aanmelding.

Datum: 13 november
Plaats: Stadhuismuseum, Meelstraat 6-8 Zierikzee
Tijden: 17.00 - 22.30 uur
Toegang: na aanmelding voor leden OSD