Nieuwjaarsreceptie OSD

maandag 7 januari 2019

Op 7 januari zijn de ondernemers van Schouwen-Duiveland en hun partners van harte welkom tijdens de Nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis. De OSD organiseert de jaarlijkse bijeenkomst in samenwerking met het gemeentebestuur.

Lees verder

Provinciale Nieuwjaarsreceptie

vrijdag 11 januari 2019

Op vrijdag 11 januari opent de provincie Zeeland de deuren van de Nieuwe Kerk in Middelburg voor haar Nieuwjaarsreceptie. Het thema van de receptie is Gezond in Zeeland.

Lees verder

De Zeeuwse arbeidsmarkt belicht

Zeeland komt steeds meer handen te kort om bedrijven te voorzien van vakkundig personeel. In augustus 2018 stond een recordaantal vacatures open: circa 5.000.


Lees verder

Parijs op zijn Zeeuws

Het samenwerkingsplatform dat werkt aan een energie- en klimaatneutraal Zeeland heeft alle ontwikkelingen gebundeld op de nieuwe website zeeuwsenergieakkoord.nl.


Lees verder

Vier Zeeuwse bedrijven MKB Top 100

In de editie 2018 van de MKB Innovatie Top 100 bevinden zich vier Zeeuwse bedrijven, in 2017 waren dat er twee.


Lees verder

Goede huisvesting noodzakelijk voor arbeidsmigranten

VNO-NCW Zeeland ervaart het ontwerp Omgevingsplan Zeeland 2018 als te beknellend waar het de huisvesting voor arbeidsmigranten betreft. De Zeeuwse economie trekt aan en biedt steeds meer werkgelegenheid aan arbeidsmigranten.


Lees verder

Hoe down to earth ben jij?

woensdag 12 december 2018

Op 12 december organiseert Jong OSD de kwartaalbijeenkomst voor OSD-leden (en introducees) in fiZi.
Op het programma staat het verhaal van Rolf Winters, bedrijfseconoom. Hij gooide het roer om en vertrok met zijn vrouw Renate Heinen (kunstenares) en hun kinderen voor een wereldreis. Hun zoektocht naar de ‘keepers of the earth' legden zij vast in de documentaire Down to Earth.
Aansluitend op zijn verhaal vertonen we deze documentaire. fiZi heeft niet meer dan 100 stoelen, reserveer dus alvast jouw stoel à 15 euro (introducees 20 euro).

Datum: 12 december
Plaats: fiZi, Kerkhof ZZ 3, Zierikzee
Tijden: 17.30 - 22.30 uur
Toegang: alleen na aanmelding