Haringparty 2019

donderdag 20 juni 2019

Op donderdag 20 juni organiseert Kiwanis Zierikzee Schouwen-Duiveland de jaarlijkse Haringparty Schouwen-Duiveland.

Lees verder

Feestje met d’overkanters

woensdag 4 september 2019

Op 4 september organiseert de OSD in samenwerking met de ondernemersverenigingen uit Goes, Borsele, Reimerswaal en Tholen een feestje op het Business Park in Zierikzee. Sinds 2016 bezoeken Ondernemers Contact Goes (OCG) en de OSD elkaar over en weer. Vorig jaar kwamen OVBorsele en OVReimerswaal erbij, de Sinke Groep in Kruiningen was toen gastheer. Dit jaar haakt ook Ondernemers Overleg Tholen (OOT) aan. Zet de datum vast in je agenda, nadere gegevens volgen.

Lees verder

Aanmelden Zeeuwse innovatieprijs Emergo

Zeeuwse ondernemers die een succesvolle innovatie hebben gerealiseerd, kunnen zich nog tot en met 28 juni aanmelden voor de Emergo, de Zeeuwse innovatieprijs. Deze wordt op 6 november, tijdens de Contacta, voor de zestiende keer uitgereikt.


Lees verder

Integratie door werk

Meer maatwerk en een sluitende regionale infrastructuur waar gemeenten, werkgevers en werknemers een beroep op kunnen doen, zijn nodig voor een succesvolle integratie van statushouders. Dat bepleit de Sociaal-Economische Raad in zijn rapport over de arbeidsparticipatie van statushouders.


Lees verder

Geboorteverlof

Sinds 1 januari 2019 zijn de regels voor kraamverlof vervallen en geldt de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG).


Lees verder

Informatieplicht energiebesparing Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh óf 25.000 m3 gas verbruiken hebben te maken met een aanscherping in de Wet milieubeheer. Voor 1 juli 2019 moeten zij in actie zijn gekomen.


Lees verder

Sigma Personeelsdiensten BV

Organisatie
Handelsnaam Sigma Personeelsdiensten BV
Statuatairenaam
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Schermerhornstraat 2
Postcode 4463 XD
Plaats Goes
Postadres
Adres Postbus 8
Postcode 4460 AA
Plaats Goes
Contactgegevens
Telefoon 0113-256620
Mobiel 06-12667392
Fax 0113-220833
Email mgiljam@sigmapersoneel.nl
Website www.sigmapersoneelsdiensten.nl
Gegevens
Directie Bert Kole, Marco Hamelink
Contactpersonen Mark Giljam
Bedrijfsactiviteiten Salarisadministratie, Personeelsadministratie, Personeelsadvies, Detachering & Consultancy.
Dochter- zuster ondernemingen Schipper Accountants BV
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Sigma is een inmiddels gevestigde naam op het gebied van salarisverwerking, salarisadvies en personeelsadministratie. De dienstverlening van Sigma omvat het volledige terrein van uw personeelszaken. Niet alleen uw salarisadministratie maar ook uw personeelsadministratie zijn bij Sigma in vertrouwde handen. Daarnaast kunt u op Sigma terugvallen voor advies op het gebied van arbeidsvoorwaarden, CAO’s, arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht en onderhouden wij desgewenst contact met diverse instanties. Ook voor professionele adviezen op het gebied van personeelsbeleid bent u bij Sigma aan het juiste adres. Afhankelijk van uw vraag en de vraagstukken binnen uw organisatie kunnen wij bovendien een beroep doen op de personeels- en organisatieadviseurs van OAZ.

Terug naar ledenoverzicht