Algemene Ledenvergadering

woensdag 2 oktober 2019

De OSD houdt op woensdag 2 oktober vanaf 17.00 uur zijn ALV in het Tonnenmagazijn in Brouwershaven.

Lees verder

Genomineerden Emergo 2019

De genomineerden voor de innovatieprijs Emergo 2019 zijn bekend. Onder hen twee Schouwen-Duivelandse bedrijven.


Lees verder

Cursus Lokale politiek

Interesse om actief te worden in de lokale politiek? Dan is de cursus Politiek Actief misschien een mooi beginpunt.


Lees verder

Afsluitingen N57 en N59

Rijkswaterstaat voert in september en oktober onderhoud uit aan de N57 en N59. Op beide trajecten zijn delen ’s nachts of in het weekeinde in beide richtingen afgesloten.


Lees verder

Zeer krappe arbeidsmarkt Zeeland

Na Gorinchem heeft Zeeland de krapste arbeidsmarkt van Nederland. Bouwvakkers, technisch geschoolde mbo’ers en medisch verpleegkundig personeel staan bovenaan het lijstje van tekorten.


Lees verder

Al eens aan het Oranje Handelsmissiefonds gedacht?

Ondernemers met een internationale ambitie (en een jaaromzet van meer dan 250.000 euro) kunnen zich nog tot en met 8 september aanmelden voor het Oranje Handelsmissiefonds.


Lees verder

Jong OSD

Binnen de OSD, de vereniging voor en door ondernemers op Schouwen-Duiveland, is een nieuwe tak opgericht: Jong OSD. Hierin krijgen jonge ondernemende leden een eigen platform, waarin zij elkaar - in een ongedwongen sfeer - kunnen ontmoeten om kennis en ervaringen uit te wisselen.
Jong OSD wil hiermee de onderlinge samenwerking van jonge ondernemers op Schouwen-Duiveland stimuleren.

Jong OSD houdt per jaar vier ledenvergaderingen. Het bestuur bestaat momenteel uit zeven leden, waarvan één tevens zitting heeft in het OSD bestuur, de overkoepelende organisatie.

 

Aanmelden
Bent u veertig jaar of jonger en (aankomende) ondernemer/manager werkzaam op Schouwen-Duiveland, dan kunt u zich aanmelden als lid. Bent u al lid van de OSD dan is deelname gratis. Voor excursies en andere activiteiten kan een separate bijdrage gevraagd worden.

U kunt zich aanmelden middels het reactieformulier bij Inschrijven. Vermeld hierbij wel dat het om een aanmelding van Jong OSD gaat. Eventuele vragen kunt u hier ook stellen.