Finance Me?!

maandag 28 januari 2019

Op 28 januari kunnen ondernemers in Dockwize (Vlissingen) de mogelijkheden van (innovatie) financieringen ontdekken.

Lees verder

Werkconferentie Zuidwestelijke Delta

donderdag 14 maart 2019

Hoe zorgen we voor een veerkrachtige en klimaatrobuuste delta? Dat is de centrale vraag van de werkconferentie die het Gebiedsoverleg Zuidwestelijke Delta op 14 maart organiseert.

Lees verder

Klaar voor veranderend werk

Afspraken over budgetten voor scholing en ontwikkeling van werknemers moeten standaardonderdeel worden van het beloningspakket voor werknemers. Dergelijke budgetten worden nu nog te vaak gezien als een extraatje op de loonstijging.


Lees verder

Trends voor 2019

GeÔnteresseerd welke trends er voor ondernemers in dit nieuwe jaar te verwachten zijn? De KvK vroeg drie bekende trendwatchers naar hun ideeŽn.


Lees verder

De Zeeuwse arbeidsmarkt belicht

Zeeland komt steeds meer handen te kort om bedrijven te voorzien van vakkundig personeel. In augustus 2018 stond een recordaantal vacatures open: circa 5.000.


Lees verder

Parijs op zijn Zeeuws

Het samenwerkingsplatform dat werkt aan een energie- en klimaatneutraal Zeeland heeft alle ontwikkelingen gebundeld op de nieuwe website zeeuwsenergieakkoord.nl.


Lees verder

Jong OSD

Binnen de OSD, de vereniging voor en door ondernemers op Schouwen-Duiveland, is een nieuwe tak opgericht: Jong OSD. Hierin krijgen jonge ondernemende leden een eigen platform, waarin zij elkaar - in een ongedwongen sfeer - kunnen ontmoeten om kennis en ervaringen uit te wisselen.
Jong OSD wil hiermee de onderlinge samenwerking van jonge ondernemers op Schouwen-Duiveland stimuleren.

Jong OSD houdt per jaar vier ledenvergaderingen. Het bestuur bestaat momenteel uit zeven leden, waarvan één tevens zitting heeft in het OSD bestuur, de overkoepelende organisatie.

 

Aanmelden
Bent u veertig jaar of jonger en (aankomende) ondernemer/manager werkzaam op Schouwen-Duiveland, dan kunt u zich aanmelden als lid. Bent u al lid van de OSD dan is deelname gratis. Voor excursies en andere activiteiten kan een separate bijdrage gevraagd worden.

U kunt zich aanmelden middels het reactieformulier bij Inschrijven. Vermeld hierbij wel dat het om een aanmelding van Jong OSD gaat. Eventuele vragen kunt u hier ook stellen.