Expertsessie bancaire financiering

donderdag 22 november 2018

De Kamer van Koophandel organiseert op 22 november in Rotterdam een expertsessie bancaire financiering.

Lees verder

Dialoogcafé Verbindend Verder

donderdag 29 november 2018

Op donderdag 29 organiseert het Dialoognetwerk Schouwen-Duiveland in café De Biet in Zierikzee het Dialoogcafé. Het thema is verbinden.

Lees verder

Parijs op zijn Zeeuws

Het samenwerkingsplatform dat werkt aan een energie- en klimaatneutraal Zeeland heeft alle ontwikkelingen gebundeld op de nieuwe website zeeuwsenergieakkoord.nl.


Lees verder

Vier Zeeuwse bedrijven MKB Top 100

In de editie 2018 van de MKB Innovatie Top 100 bevinden zich vier Zeeuwse bedrijven, in 2017 waren dat er twee.


Lees verder

Goede huisvesting noodzakelijk voor arbeidsmigranten

VNO-NCW Zeeland ervaart het ontwerp Omgevingsplan Zeeland 2018 als te beknellend waar het de huisvesting voor arbeidsmigranten betreft. De Zeeuwse economie trekt aan en biedt steeds meer werkgelegenheid aan arbeidsmigranten.


Lees verder

Hulp bij Brexit

MKB-Nederland en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EKZ) hebben het initiatief genomen voor het programma Brexit-Buddies. Experts van grote bedrijven, branches, douane en koepelorganisaties ondersteunen kleinere bedrijven met hun Brexit-vragen.


Lees verder

Jong OSD

Binnen de OSD, de vereniging voor en door ondernemers op Schouwen-Duiveland, is een nieuwe tak opgericht: Jong OSD. Hierin krijgen jonge ondernemende leden een eigen platform, waarin zij elkaar - in een ongedwongen sfeer - kunnen ontmoeten om kennis en ervaringen uit te wisselen.
Jong OSD wil hiermee de onderlinge samenwerking van jonge ondernemers op Schouwen-Duiveland stimuleren.

Jong OSD houdt per jaar vier ledenvergaderingen. Het bestuur bestaat momenteel uit zeven leden, waarvan één tevens zitting heeft in het OSD bestuur, de overkoepelende organisatie.

 

Aanmelden
Bent u veertig jaar of jonger en (aankomende) ondernemer/manager werkzaam op Schouwen-Duiveland, dan kunt u zich aanmelden als lid. Bent u al lid van de OSD dan is deelname gratis. Voor excursies en andere activiteiten kan een separate bijdrage gevraagd worden.

U kunt zich aanmelden middels het reactieformulier bij Inschrijven. Vermeld hierbij wel dat het om een aanmelding van Jong OSD gaat. Eventuele vragen kunt u hier ook stellen.