Contacta Talks met Jildou van der Bijl

woensdag 15 mei 2019

Op 15 mei organiseert LMG strategie+creatie, in samenwerking met Goes Marketing en Ondernemers Contact Goes (OCG) de Contacta Talks.

Lees verder

Ravelijnlezing over water

donderdag 23 mei 2019

De Ravelijnlezing, op 23 mei, heeft dit jaar het water, strategische verbinder in de Delta als thema. Water biedt kansen voor ontwikkeling, terwijl klimatologische ontwikkelingen vragen om bewust met water om te gaan. Sprekers zijn in elk geval Rijksbouwmeester Floris Alkemade en de nieuwe Deltacommissaris Peter Glas. De Ravelijnlezing wil jaarlijks een facet van de kracht van de Deltaregio belichten en het bedrijfsleven, onderwijs en overheid in de Vlaams-Nederlandse Deltaregio verbinden. Datum: 23 mei Plaats: Theater De Maagd, Bergen op Zoom Tijd: vanaf 15.00 uur

Lees verder

Innovatievouchers horeca, watersport, dagattracties

Ben je ondernemer in de horeca, watersport of dagattractie? En wil je innoveren? Meld je dan aan voor een intakegesprek bij Impuls Zeeland voor een innovatievoucher.


Lees verder

Onderzoek huisvesting arbeidsmigranten

De gemeente wil graag in contact komen met lokale bedrijven waar arbeidsmigranten, dan wel tijdelijke werknemers werkzaam zijn. Zij doet namelijk onderzoek naar de huidige en toekomstige vraag naar huisvesting van deze werknemers.


Lees verder

Gebruik ook de lokale vacaturebank

Het aantal onvervulde vacatures groeit en met het recreatieseizoen in aantocht is het vinden van die ene (of vele) werknemer(s) lastiger dan ooit. We beschikken op Schouwen-Duiveland over een lokale vacaturebank die via www.ikhebeenband.nl te zien is.


Lees verder

Twee provinciale subsidieregelingen

Innovatie is een van de drijfveren om Zeeland te laten concurreren met andere regio’s. Om innovatie in de Zeeuwse sectoren te stimuleren, stelt de provincie 1,2 miljoen euro beschikbaar.


Lees verder

Retail richting 2030

Ten behoeve van de winkelgebieden in Zeeland organiseren de gemeenten Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen en de provincie Zeeland een serie bijeenkomsten voor winkeliers. Het doel is het vergaren en overdragen van kennis en het bouwen van een Zeeuws Retail Netwerk.

Retail richting 2030' beschrijft de (komende) veranderingen in de retail en hun gevolgen voor deze sector. Er zijn momenteel volop kansen om retail leuker, makkelijker en relevanter te maken voor de klant. Winst valt er te behalen als je rekening houdt met drie bewegingen:
• Controle, de consument neemt het heft meer in handen.
• Bewust consumeren, toenemend belang van transparantie en het verhaal achter producten en diensten.
• Digitalisering, een stuwende kracht achter groei en verandering.

Er zijn nog bijeenkomsten op
• 11 september - wat wil de Vlaamse bezoeker,
• 16 oktober - de zin en onzin van omnichanneling,
• 13 november - de binnenstad als kraamkamer voor starters
• 12 februari 2019 - evenementen, alleen goed voor de horeca?

Kijk voor de tijden, locaties en aanmelding op www.impulszeeland.nl.

 


Terug naar het overzicht