Finance Me?!

maandag 28 januari 2019

Op 28 januari kunnen ondernemers in Dockwize (Vlissingen) de mogelijkheden van (innovatie) financieringen ontdekken.

Lees verder

Werkconferentie Zuidwestelijke Delta

donderdag 14 maart 2019

Hoe zorgen we voor een veerkrachtige en klimaatrobuuste delta? Dat is de centrale vraag van de werkconferentie die het Gebiedsoverleg Zuidwestelijke Delta op 14 maart organiseert.

Lees verder

Klaar voor veranderend werk

Afspraken over budgetten voor scholing en ontwikkeling van werknemers moeten standaardonderdeel worden van het beloningspakket voor werknemers. Dergelijke budgetten worden nu nog te vaak gezien als een extraatje op de loonstijging.


Lees verder

Trends voor 2019

GeÔnteresseerd welke trends er voor ondernemers in dit nieuwe jaar te verwachten zijn? De KvK vroeg drie bekende trendwatchers naar hun ideeŽn.


Lees verder

De Zeeuwse arbeidsmarkt belicht

Zeeland komt steeds meer handen te kort om bedrijven te voorzien van vakkundig personeel. In augustus 2018 stond een recordaantal vacatures open: circa 5.000.


Lees verder

Parijs op zijn Zeeuws

Het samenwerkingsplatform dat werkt aan een energie- en klimaatneutraal Zeeland heeft alle ontwikkelingen gebundeld op de nieuwe website zeeuwsenergieakkoord.nl.


Lees verder

Fonds Zeeuwse duurzame projecten

Partijen met projectvoorstellen voor de energietransitie en klimaatdoelstellingen in Zeeland kunnen aanspraak maken op financiering door het fonds van Stichting Zeeuwse Publieke Belangen.
Dit fonds stimuleert de Zeeuwse energietransitie met een budget van vier miljoen euro dat jaarlijks zal groeien tot een totaal van tien miljoen euro. Tot nog toe is er één miljoen aan projecten uitgegeven.

Om aanspraak te kunnen doen op het budget moeten de ideeën voldoen aan onder meer de volgende criteria:
• versnelt de Zeeuwse energietransitie
• versnelt de Zeeuwse klimaatdoelstellingen
• heeft draagvlak bij de provincie, gemeenten en netbeheerder Enduris
• is reproduceerbaar
• heeft een maatschappelijk karakter
• bevordert samenwerking
• is vernieuwend voor Zeeland.

De Stichting Zeeuwse Publieke Belangen is een samenwerking tussen de Zeeuwse provincie, de Zeeuwse gemeenten en netwerkbedrijf Stedin Groep. De stichting is opgericht om de afspraken van de verkoop van DNWG/Enduris aan Stedin Groep.

Kijk voor voorbeeldprojecten en meer informatie op www.stichtingzeeuwsepubliekebelangen.nl

 


Terug naar het overzicht