Contacta Talks met Jildou van der Bijl

woensdag 15 mei 2019

Op 15 mei organiseert LMG strategie+creatie, in samenwerking met Goes Marketing en Ondernemers Contact Goes (OCG) de Contacta Talks.

Lees verder

Ravelijnlezing over water

donderdag 23 mei 2019

De Ravelijnlezing, op 23 mei, heeft dit jaar het water, strategische verbinder in de Delta als thema. Water biedt kansen voor ontwikkeling, terwijl klimatologische ontwikkelingen vragen om bewust met water om te gaan. Sprekers zijn in elk geval Rijksbouwmeester Floris Alkemade en de nieuwe Deltacommissaris Peter Glas. De Ravelijnlezing wil jaarlijks een facet van de kracht van de Deltaregio belichten en het bedrijfsleven, onderwijs en overheid in de Vlaams-Nederlandse Deltaregio verbinden. Datum: 23 mei Plaats: Theater De Maagd, Bergen op Zoom Tijd: vanaf 15.00 uur

Lees verder

Innovatievouchers horeca, watersport, dagattracties

Ben je ondernemer in de horeca, watersport of dagattractie? En wil je innoveren? Meld je dan aan voor een intakegesprek bij Impuls Zeeland voor een innovatievoucher.


Lees verder

Onderzoek huisvesting arbeidsmigranten

De gemeente wil graag in contact komen met lokale bedrijven waar arbeidsmigranten, dan wel tijdelijke werknemers werkzaam zijn. Zij doet namelijk onderzoek naar de huidige en toekomstige vraag naar huisvesting van deze werknemers.


Lees verder

Gebruik ook de lokale vacaturebank

Het aantal onvervulde vacatures groeit en met het recreatieseizoen in aantocht is het vinden van die ene (of vele) werknemer(s) lastiger dan ooit. We beschikken op Schouwen-Duiveland over een lokale vacaturebank die via www.ikhebeenband.nl te zien is.


Lees verder

Twee provinciale subsidieregelingen

Innovatie is een van de drijfveren om Zeeland te laten concurreren met andere regio’s. Om innovatie in de Zeeuwse sectoren te stimuleren, stelt de provincie 1,2 miljoen euro beschikbaar.


Lees verder

Sociale ondernemers gezocht

Het netwerk Participeren Loont van VNO-NCW Brabant Zeeland zoekt Zeeuwse ondernemers die vol overtuiging de zin van een inclusieve arbeidsmarkt willen uitdragen. In West-Brabant bestaat inmiddels zo'n netwerk van ruim 100 ondernemers.

Het op te richten ambassadeursnetwerk Participeren Loont in Zeeland zet de Brabant-Zeeuwse organisatie op samen met de Zeeuwse Werkkamer. De ondernemers in dit netwerk vertellen hun verhalen, ervaringen en creatieve oplossingen en inspireren en helpen andere ondernemers socialer te ondernemen.
Een krachtig netwerk kan een stevige lobby voeren in Den Haag om de Participatiewet voor ondernemers werkbaar te houden. De gezamenlijke kennis en ervaring kan de Werkgevers Servicepunten, gemeenten en werkbedrijven ondersteunen bij de plaatsing van kandidaten.

Gezocht:
Ondernemers die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een (nieuwe) kans willen geven in de samenleving.
Ondernemers die denken in talenten en mogelijkheden.
Ondernemers die zich niet bij de eerste tegenslag terugtrekken.

Voel je je aangesproken? Neem dan voor meer informatie contact op met Annemiek Heinen, M: 06 14640128, E: heinen@vnoncwbrabantzeeland.nl

 


Terug naar het overzicht