Symposium circulair bouwen

woensdag 27 maart 2019

Op 27 maart organiseert Emergis in Kloetinge een symposium over circulair bouwen. Met dit symposium sluit de ggz-organisatie de (ver)bouw af van de Emergis kinder- en jeugdkliniek. De kliniek is een voorbeeld van circulair bouwen waarbij onder meer het materiaal van het voormalige districtskantoor van Rijkswaterstaat in Terneuzen is gebruikt. Op het programma staan presentaties over de circulaire bouweconomie en over het bouwproces en de gekozen oplossingen voor de kliniek van Emergis. Na de pauze is er een gesprek met de verschillende bouwpartners en een rondleiding door het gebouw. Datum: 27 maart Plaats: Emergis, Oostmolenweg 101 Kloetinge Tijden: 12.30u (lunch) – 15.30u (rondleiding+borrel) Toegang: na aanmelding via emergis.nl/bouw

Lees verder

Algemene ledenvergadering in het teken van onderwijs

dinsdag 9 april 2019

Onder de titel Samen slagen we wel! combineert de OSD op 9 april zijn algemene ledenvergadering met een inspirerende roadshow. Tijdens deze roadshow draait het om de samenwerking tussen onderwijsinstellingen, overheid en ondernemers en gaan deze partijen met elkaar in gesprek om tot concrete ideeën en afspraken te komen.

Lees verder

Ravelijnlezing over water

donderdag 23 mei 2019

De Ravelijnlezing, op 23 mei, heeft dit jaar het water, strategische verbinder in de Delta als thema. Water biedt kansen voor ontwikkeling, terwijl klimatologische ontwikkelingen vragen om bewust met water om te gaan. Sprekers zijn in elk geval Rijksbouwmeester Floris Alkemade en de nieuwe Deltacommissaris Peter Glas. De Ravelijnlezing wil jaarlijks een facet van de kracht van de Deltaregio belichten en het bedrijfsleven, onderwijs en overheid in de Vlaams-Nederlandse Deltaregio verbinden. Datum: 23 mei Plaats: Theater De Maagd, Bergen op Zoom Tijd: vanaf 15.00 uur

Lees verder

De toekomst van de N59 - denk mee!

Een jaar geleden sloten de provincies Zeeland en Zuid-Holland, Rijkswaterstaat en de gemeenten Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee een bestuursovereenkomst voor de N59. Het doel is de verkeersveiligheid, de doorstroming en de duurzaamheid tussen Hellegatsplein en Serooskerke (S-D) te verbeteren.


Lees verder

SD op weg

Het mobiliteitsplatform SD Op Weg is nu ook op de digitale snelweg te vinden. Tegelijkertijd nodigt het platform inwoners, ondernemers en organisaties uit om mee te denken over het personenvervoer op het eiland.


Lees verder

Kas Zeeuws Participatiefonds gespekt

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat heeft de kas van het Zeeuws Participatiefonds (ZPF) met 6,5 miljoen euro gespekt. Dankzij deze injectie kan het ZPF meer bedrijven helpen en grotere financieringen verstrekken.


Lees verder

Fysant Arboost

Organisatie
Handelsnaam Fysant Arboost
Statuatairenaam
Onderdeel van Fysant
Bezoekadres
Adres Miereweg 3
Postcode 4301 SJ
Plaats Zierikzee
Postadres
Adres Miereweg 3
Postcode 4301 SJ
Plaats Zierikzee
Contactgegevens
Telefoon 0111 450475
Mobiel 06-38770043
Fax 0111 450478
Email info@fysant.nl
Website http://www.fysant.nl
Gegevens
Directie
Contactpersonen J. Vleeshouwer
Bedrijfsactiviteiten bedrijfsfysiotherapie (medisch) fitness manuele en fysiotherapie begeleiding bij burn-out
Dochter- zuster ondernemingen fysanté gezond leven, fysant fitness, fysant manuele en fysiotherapie
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Sinds september 1999 is de praktijk van Jaco en Janet Vleeshouwer en Otto van Houten gevestigd in het Paramedisch Centrum Miereweg aan de rand van de wijk Poortambacht in Zierikzee. Aanvankelijk zaten zij in de Nieuwe Bogerdstraat in het centrum van Zierikzee, maar door ruimtegebrek en uitbreiding van de actieve revalidatie was de verhuizing een logisch gevolg. De praktijk heeft 5 ruime behandelkamers en 2 grote oefenzalen (105 m2 en 85 m2) met airconditioning en professionele apparatuur. Daarnaast zijn er kleedkamers met voldoende douchemogelijkheden. Er is ruime parkeergelegenheid, maar wij adviseren u, indien mogelijk, met de fiets of lopend te komen. Het pand is volledig rolstoel- en scootmobiel toegankelijk. Momenteel werken we met 5 fysiotherapeuten en 2 secretaresses. Binnen onze praktijk zijn er verschillende specialisaties, waarover wij op onze website uitleg geven. Daarnaast zijn er verschillende links naar interessante site's en organisaties. Voor vragen over onze praktijk kunt u altijd terecht, hetzij door een bezoek, hetzij door te bellen of te mailen.

Terug naar ledenoverzicht