Haringparty 2019

donderdag 20 juni 2019

Op donderdag 20 juni organiseert Kiwanis Zierikzee Schouwen-Duiveland de jaarlijkse Haringparty Schouwen-Duiveland.

Lees verder

Feestje met d’overkanters

woensdag 4 september 2019

Op 4 september organiseert de OSD in samenwerking met de ondernemersverenigingen uit Goes, Borsele, Reimerswaal en Tholen een feestje op het Business Park in Zierikzee. Sinds 2016 bezoeken Ondernemers Contact Goes (OCG) en de OSD elkaar over en weer. Vorig jaar kwamen OVBorsele en OVReimerswaal erbij, de Sinke Groep in Kruiningen was toen gastheer. Dit jaar haakt ook Ondernemers Overleg Tholen (OOT) aan. Zet de datum vast in je agenda, nadere gegevens volgen.

Lees verder

Aanmelden Zeeuwse innovatieprijs Emergo

Zeeuwse ondernemers die een succesvolle innovatie hebben gerealiseerd, kunnen zich nog tot en met 28 juni aanmelden voor de Emergo, de Zeeuwse innovatieprijs. Deze wordt op 6 november, tijdens de Contacta, voor de zestiende keer uitgereikt.


Lees verder

Integratie door werk

Meer maatwerk en een sluitende regionale infrastructuur waar gemeenten, werkgevers en werknemers een beroep op kunnen doen, zijn nodig voor een succesvolle integratie van statushouders. Dat bepleit de Sociaal-Economische Raad in zijn rapport over de arbeidsparticipatie van statushouders.


Lees verder

Geboorteverlof

Sinds 1 januari 2019 zijn de regels voor kraamverlof vervallen en geldt de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG).


Lees verder

Informatieplicht energiebesparing Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh óf 25.000 m3 gas verbruiken hebben te maken met een aanscherping in de Wet milieubeheer. Voor 1 juli 2019 moeten zij in actie zijn gekomen.


Lees verder

Fysant Arboost

Organisatie
Handelsnaam Fysant Arboost
Statuatairenaam
Onderdeel van Fysant
Bezoekadres
Adres Miereweg 3
Postcode 4301 SJ
Plaats Zierikzee
Postadres
Adres Miereweg 3
Postcode 4301 SJ
Plaats Zierikzee
Contactgegevens
Telefoon 0111 450475
Mobiel 06-38770043
Fax 0111 450478
Email info@fysant.nl
Website http://www.fysant.nl
Gegevens
Directie
Contactpersonen J. Vleeshouwer
Bedrijfsactiviteiten bedrijfsfysiotherapie (medisch) fitness manuele en fysiotherapie begeleiding bij burn-out
Dochter- zuster ondernemingen fysanté gezond leven, fysant fitness, fysant manuele en fysiotherapie
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Sinds september 1999 is de praktijk van Jaco en Janet Vleeshouwer en Otto van Houten gevestigd in het Paramedisch Centrum Miereweg aan de rand van de wijk Poortambacht in Zierikzee. Aanvankelijk zaten zij in de Nieuwe Bogerdstraat in het centrum van Zierikzee, maar door ruimtegebrek en uitbreiding van de actieve revalidatie was de verhuizing een logisch gevolg. De praktijk heeft 5 ruime behandelkamers en 2 grote oefenzalen (105 m2 en 85 m2) met airconditioning en professionele apparatuur. Daarnaast zijn er kleedkamers met voldoende douchemogelijkheden. Er is ruime parkeergelegenheid, maar wij adviseren u, indien mogelijk, met de fiets of lopend te komen. Het pand is volledig rolstoel- en scootmobiel toegankelijk. Momenteel werken we met 5 fysiotherapeuten en 2 secretaresses. Binnen onze praktijk zijn er verschillende specialisaties, waarover wij op onze website uitleg geven. Daarnaast zijn er verschillende links naar interessante site's en organisaties. Voor vragen over onze praktijk kunt u altijd terecht, hetzij door een bezoek, hetzij door te bellen of te mailen.

Terug naar ledenoverzicht