Symposium circulair bouwen

woensdag 27 maart 2019

Op 27 maart organiseert Emergis in Kloetinge een symposium over circulair bouwen. Met dit symposium sluit de ggz-organisatie de (ver)bouw af van de Emergis kinder- en jeugdkliniek. De kliniek is een voorbeeld van circulair bouwen waarbij onder meer het materiaal van het voormalige districtskantoor van Rijkswaterstaat in Terneuzen is gebruikt. Op het programma staan presentaties over de circulaire bouweconomie en over het bouwproces en de gekozen oplossingen voor de kliniek van Emergis. Na de pauze is er een gesprek met de verschillende bouwpartners en een rondleiding door het gebouw. Datum: 27 maart Plaats: Emergis, Oostmolenweg 101 Kloetinge Tijden: 12.30u (lunch) Ė 15.30u (rondleiding+borrel) Toegang: na aanmelding via emergis.nl/bouw

Lees verder

Algemene ledenvergadering in het teken van onderwijs

dinsdag 9 april 2019

Onder de titel Samen slagen we wel! combineert de OSD op 9 april zijn algemene ledenvergadering met een inspirerende roadshow. Tijdens deze roadshow draait het om de samenwerking tussen onderwijsinstellingen, overheid en ondernemers en gaan deze partijen met elkaar in gesprek om tot concrete ideeŽn en afspraken te komen.

Lees verder

Ravelijnlezing over water

donderdag 23 mei 2019

De Ravelijnlezing, op 23 mei, heeft dit jaar het water, strategische verbinder in de Delta als thema. Water biedt kansen voor ontwikkeling, terwijl klimatologische ontwikkelingen vragen om bewust met water om te gaan. Sprekers zijn in elk geval Rijksbouwmeester Floris Alkemade en de nieuwe Deltacommissaris Peter Glas. De Ravelijnlezing wil jaarlijks een facet van de kracht van de Deltaregio belichten en het bedrijfsleven, onderwijs en overheid in de Vlaams-Nederlandse Deltaregio verbinden. Datum: 23 mei Plaats: Theater De Maagd, Bergen op Zoom Tijd: vanaf 15.00 uur

Lees verder

De toekomst van de N59 - denk mee!

Een jaar geleden sloten de provincies Zeeland en Zuid-Holland, Rijkswaterstaat en de gemeenten Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee een bestuursovereenkomst voor de N59. Het doel is de verkeersveiligheid, de doorstroming en de duurzaamheid tussen Hellegatsplein en Serooskerke (S-D) te verbeteren.


Lees verder

SD op weg

Het mobiliteitsplatform SD Op Weg is nu ook op de digitale snelweg te vinden. Tegelijkertijd nodigt het platform inwoners, ondernemers en organisaties uit om mee te denken over het personenvervoer op het eiland.


Lees verder

Kas Zeeuws Participatiefonds gespekt

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat heeft de kas van het Zeeuws Participatiefonds (ZPF) met 6,5 miljoen euro gespekt. Dankzij deze injectie kan het ZPF meer bedrijven helpen en grotere financieringen verstrekken.


Lees verder

Bouwbedrijf Braber Renesse B.V.

Organisatie
Handelsnaam Bouwbedrijf Braber Renesse B.V.
Statuatairenaam
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Duinzoom 1
Postcode 4325 HA
Plaats Renesse
Postadres
Adres Duinzoom 1
Postcode 4325 HA
Plaats Renesse
Contactgegevens
Telefoon 0111 461940
Mobiel
Fax 0111 462022
Email info@braberrenesse.nl
Website www.braberrenesse.nl
Gegevens
Directie L.A. Lemsom
Contactpersonen de heer L.A. Lemsom
Bedrijfsactiviteiten Bouwbedrijf B&U
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden Lid Stichting BouwGarant. Lid Bouwend Nederland. Dealer Total Wall Concept Leerbedrijf.
Presentatie We zijn een modern, degelijk en toch innovatief bouwbedrijf uit 1925 met ca 11 personeelsleden. Zijn werkzaam in de burger en utiliteitsbouw. Werken van het afschaven van een raampje tot en met het bouwen van een villa behoort bij ons tot de mogelijkheden. Als specialisatie hebben we het Total Wall Concept in huis gehaald. In dit Concept kunnen we scheuren repareren in muren, lateien maken boven kozijnen, losse spouwmuren verankeren, muren verankeren aan balklagen en gordingen, enz. Dit alles zonder bestaande constructies te slopen. Dit systeem geeft bijna altijd een constructief beter en zeker mooier eindresultaat. Dit werk doen wij ook, voor collega aannemers, in heel Zeeland en Goeree-Overflakkee.

Terug naar ledenoverzicht