Feestje met d’overkanters

woensdag 4 september 2019

Op 4 september organiseert de OSD in samenwerking met de ondernemersverenigingen uit Goes, Borsele, Reimerswaal en Tholen een feestje op het Business Park in Zierikzee. Sinds 2016 bezoeken Ondernemers Contact Goes (OCG) en de OSD elkaar over en weer. Vorig jaar kwamen OVBorsele en OVReimerswaal erbij, de Sinke Groep in Kruiningen was toen gastheer. Dit jaar haakt ook Ondernemers Overleg Tholen (OOT) aan. Zet de datum vast in je agenda, nadere gegevens volgen.

Lees verder

Aanmelden Zeeuwse innovatieprijs Emergo

Zeeuwse ondernemers die een succesvolle innovatie hebben gerealiseerd, kunnen zich nog tot en met 28 juni aanmelden voor de Emergo, de Zeeuwse innovatieprijs. Deze wordt op 6 november, tijdens de Contacta, voor de zestiende keer uitgereikt.


Lees verder

Integratie door werk

Meer maatwerk en een sluitende regionale infrastructuur waar gemeenten, werkgevers en werknemers een beroep op kunnen doen, zijn nodig voor een succesvolle integratie van statushouders. Dat bepleit de Sociaal-Economische Raad in zijn rapport over de arbeidsparticipatie van statushouders.


Lees verder

Geboorteverlof

Sinds 1 januari 2019 zijn de regels voor kraamverlof vervallen en geldt de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG).


Lees verder

Informatieplicht energiebesparing Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh óf 25.000 m3 gas verbruiken hebben te maken met een aanscherping in de Wet milieubeheer. Voor 1 juli 2019 moeten zij in actie zijn gekomen.


Lees verder

Innovatievouchers horeca, watersport, dagattracties

Ben je ondernemer in de horeca, watersport of dagattractie? En wil je innoveren? Meld je dan aan voor een intakegesprek bij Impuls Zeeland voor een innovatievoucher.


Lees verder

Bouwbedrijf Braber Renesse B.V.

Organisatie
Handelsnaam Bouwbedrijf Braber Renesse B.V.
Statuatairenaam
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Duinzoom 1
Postcode 4325 HA
Plaats Renesse
Postadres
Adres Duinzoom 1
Postcode 4325 HA
Plaats Renesse
Contactgegevens
Telefoon 0111 461940
Mobiel
Fax 0111 462022
Email info@braberrenesse.nl
Website www.braberrenesse.nl
Gegevens
Directie L.A. Lemsom
Contactpersonen de heer L.A. Lemsom
Bedrijfsactiviteiten Bouwbedrijf B&U
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden Lid Stichting BouwGarant. Lid Bouwend Nederland. Dealer Total Wall Concept Leerbedrijf.
Presentatie We zijn een modern, degelijk en toch innovatief bouwbedrijf uit 1925 met ca 11 personeelsleden. Zijn werkzaam in de burger en utiliteitsbouw. Werken van het afschaven van een raampje tot en met het bouwen van een villa behoort bij ons tot de mogelijkheden. Als specialisatie hebben we het Total Wall Concept in huis gehaald. In dit Concept kunnen we scheuren repareren in muren, lateien maken boven kozijnen, losse spouwmuren verankeren, muren verankeren aan balklagen en gordingen, enz. Dit alles zonder bestaande constructies te slopen. Dit systeem geeft bijna altijd een constructief beter en zeker mooier eindresultaat. Dit werk doen wij ook, voor collega aannemers, in heel Zeeland en Goeree-Overflakkee.

Terug naar ledenoverzicht