Haringparty 2019

donderdag 20 juni 2019

Op donderdag 20 juni organiseert Kiwanis Zierikzee Schouwen-Duiveland de jaarlijkse Haringparty Schouwen-Duiveland.

Lees verder

Feestje met d’overkanters

woensdag 4 september 2019

Op 4 september organiseert de OSD in samenwerking met de ondernemersverenigingen uit Goes, Borsele, Reimerswaal en Tholen een feestje op het Business Park in Zierikzee. Sinds 2016 bezoeken Ondernemers Contact Goes (OCG) en de OSD elkaar over en weer. Vorig jaar kwamen OVBorsele en OVReimerswaal erbij, de Sinke Groep in Kruiningen was toen gastheer. Dit jaar haakt ook Ondernemers Overleg Tholen (OOT) aan. Zet de datum vast in je agenda, nadere gegevens volgen.

Lees verder

Aanmelden Zeeuwse innovatieprijs Emergo

Zeeuwse ondernemers die een succesvolle innovatie hebben gerealiseerd, kunnen zich nog tot en met 28 juni aanmelden voor de Emergo, de Zeeuwse innovatieprijs. Deze wordt op 6 november, tijdens de Contacta, voor de zestiende keer uitgereikt.


Lees verder

Integratie door werk

Meer maatwerk en een sluitende regionale infrastructuur waar gemeenten, werkgevers en werknemers een beroep op kunnen doen, zijn nodig voor een succesvolle integratie van statushouders. Dat bepleit de Sociaal-Economische Raad in zijn rapport over de arbeidsparticipatie van statushouders.


Lees verder

Geboorteverlof

Sinds 1 januari 2019 zijn de regels voor kraamverlof vervallen en geldt de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG).


Lees verder

Informatieplicht energiebesparing Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh óf 25.000 m3 gas verbruiken hebben te maken met een aanscherping in de Wet milieubeheer. Voor 1 juli 2019 moeten zij in actie zijn gekomen.


Lees verder

buro111

Organisatie
Handelsnaam buro111
Statuatairenaam De Vries Communicatie BV
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Jannewekken 2
Postcode 4301 HH
Plaats Zierikzee
Postadres
Adres Jannewekken 2
Postcode 4301 HH
Plaats Zierikzee
Contactgegevens
Telefoon 0111 454141
Mobiel
Fax
Email info@buro111.nl
Website www.buro111.nl
Gegevens
Directie
Contactpersonen Hans Beljaars
Bedrijfsactiviteiten Marketing- en Communicatiebureau
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden Het onderscheidend vermogen van een merk, product of bedrijf schuilt niet in de prijs, kwaliteit, actualiteit en verkrijgbaarheid. Steeds meer maakt emotie het verschil; welk gevoel roept een merk of product op, wordt de consument verleid door mijn merk of formule? On- en offline marketing en communicatie is essentieel om juist daarop in te spelen en iedere dag inspirerend, relevant en actueel te zijn. Wij willen dat onze klanten ons voortdurend op deze ambitie durven aanspreken. Ondernemen met ondernemers. Dat houdt ons scherp.
Presentatie Buro111; een nieuwe naam maar met een dijk van ervaring als fundament. Buro111 is hét bureau voor alle vormen van on- en offline communicatie. Met stevige wortels in de provincie maar met een landelijk bereik en uitstraling. Wij anticiperen op marktontwikkelingen en staan open voor de impulsen die nieuwe klanten en nieuwe medewerkers kunnen brengen. Zo hebben wij onze dienstverlening steeds verder uitgebreid richting online communicatie (zowel webdesign, hosting als SEO en SEA) maar ook naar identiteits- en positioneringsvraagstukken.

Terug naar ledenoverzicht