Symposium circulair bouwen

woensdag 27 maart 2019

Op 27 maart organiseert Emergis in Kloetinge een symposium over circulair bouwen. Met dit symposium sluit de ggz-organisatie de (ver)bouw af van de Emergis kinder- en jeugdkliniek. De kliniek is een voorbeeld van circulair bouwen waarbij onder meer het materiaal van het voormalige districtskantoor van Rijkswaterstaat in Terneuzen is gebruikt. Op het programma staan presentaties over de circulaire bouweconomie en over het bouwproces en de gekozen oplossingen voor de kliniek van Emergis. Na de pauze is er een gesprek met de verschillende bouwpartners en een rondleiding door het gebouw. Datum: 27 maart Plaats: Emergis, Oostmolenweg 101 Kloetinge Tijden: 12.30u (lunch) 15.30u (rondleiding+borrel) Toegang: na aanmelding via emergis.nl/bouw

Lees verder

Algemene ledenvergadering in het teken van onderwijs

dinsdag 9 april 2019

Onder de titel Samen slagen we wel! combineert de OSD op 9 april zijn algemene ledenvergadering met een inspirerende roadshow. Tijdens deze roadshow draait het om de samenwerking tussen onderwijsinstellingen, overheid en ondernemers en gaan deze partijen met elkaar in gesprek om tot concrete ideen en afspraken te komen.

Lees verder

Ravelijnlezing over water

donderdag 23 mei 2019

De Ravelijnlezing, op 23 mei, heeft dit jaar het water, strategische verbinder in de Delta als thema. Water biedt kansen voor ontwikkeling, terwijl klimatologische ontwikkelingen vragen om bewust met water om te gaan. Sprekers zijn in elk geval Rijksbouwmeester Floris Alkemade en de nieuwe Deltacommissaris Peter Glas. De Ravelijnlezing wil jaarlijks een facet van de kracht van de Deltaregio belichten en het bedrijfsleven, onderwijs en overheid in de Vlaams-Nederlandse Deltaregio verbinden. Datum: 23 mei Plaats: Theater De Maagd, Bergen op Zoom Tijd: vanaf 15.00 uur

Lees verder

De toekomst van de N59 - denk mee!

Een jaar geleden sloten de provincies Zeeland en Zuid-Holland, Rijkswaterstaat en de gemeenten Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee een bestuursovereenkomst voor de N59. Het doel is de verkeersveiligheid, de doorstroming en de duurzaamheid tussen Hellegatsplein en Serooskerke (S-D) te verbeteren.


Lees verder

SD op weg

Het mobiliteitsplatform SD Op Weg is nu ook op de digitale snelweg te vinden. Tegelijkertijd nodigt het platform inwoners, ondernemers en organisaties uit om mee te denken over het personenvervoer op het eiland.


Lees verder

Kas Zeeuws Participatiefonds gespekt

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat heeft de kas van het Zeeuws Participatiefonds (ZPF) met 6,5 miljoen euro gespekt. Dankzij deze injectie kan het ZPF meer bedrijven helpen en grotere financieringen verstrekken.


Lees verder

buro111

Organisatie
Handelsnaam buro111
Statuatairenaam De Vries Communicatie BV
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Jannewekken 2
Postcode 4301 HH
Plaats Zierikzee
Postadres
Adres Jannewekken 2
Postcode 4301 HH
Plaats Zierikzee
Contactgegevens
Telefoon 0111 454141
Mobiel
Fax
Email info@buro111.nl
Website www.buro111.nl
Gegevens
Directie
Contactpersonen Hans Beljaars
Bedrijfsactiviteiten Marketing- en Communicatiebureau
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden Het onderscheidend vermogen van een merk, product of bedrijf schuilt niet in de prijs, kwaliteit, actualiteit en verkrijgbaarheid. Steeds meer maakt emotie het verschil; welk gevoel roept een merk of product op, wordt de consument verleid door mijn merk of formule? On- en offline marketing en communicatie is essentieel om juist daarop in te spelen en iedere dag inspirerend, relevant en actueel te zijn. Wij willen dat onze klanten ons voortdurend op deze ambitie durven aanspreken. Ondernemen met ondernemers. Dat houdt ons scherp.
Presentatie Buro111; een nieuwe naam maar met een dijk van ervaring als fundament. Buro111 is ht bureau voor alle vormen van on- en offline communicatie. Met stevige wortels in de provincie maar met een landelijk bereik en uitstraling. Wij anticiperen op marktontwikkelingen en staan open voor de impulsen die nieuwe klanten en nieuwe medewerkers kunnen brengen. Zo hebben wij onze dienstverlening steeds verder uitgebreid richting online communicatie (zowel webdesign, hosting als SEO en SEA) maar ook naar identiteits- en positioneringsvraagstukken.

Terug naar ledenoverzicht