Finance Me?!

maandag 28 januari 2019

Op 28 januari kunnen ondernemers in Dockwize (Vlissingen) de mogelijkheden van (innovatie) financieringen ontdekken.

Lees verder

Werkconferentie Zuidwestelijke Delta

donderdag 14 maart 2019

Hoe zorgen we voor een veerkrachtige en klimaatrobuuste delta? Dat is de centrale vraag van de werkconferentie die het Gebiedsoverleg Zuidwestelijke Delta op 14 maart organiseert.

Lees verder

Klaar voor veranderend werk

Afspraken over budgetten voor scholing en ontwikkeling van werknemers moeten standaardonderdeel worden van het beloningspakket voor werknemers. Dergelijke budgetten worden nu nog te vaak gezien als een extraatje op de loonstijging.


Lees verder

Trends voor 2019

Geïnteresseerd welke trends er voor ondernemers in dit nieuwe jaar te verwachten zijn? De KvK vroeg drie bekende trendwatchers naar hun ideeën.


Lees verder

De Zeeuwse arbeidsmarkt belicht

Zeeland komt steeds meer handen te kort om bedrijven te voorzien van vakkundig personeel. In augustus 2018 stond een recordaantal vacatures open: circa 5.000.


Lees verder

Parijs op zijn Zeeuws

Het samenwerkingsplatform dat werkt aan een energie- en klimaatneutraal Zeeland heeft alle ontwikkelingen gebundeld op de nieuwe website zeeuwsenergieakkoord.nl.


Lees verder

buro111

Organisatie
Handelsnaam buro111
Statuatairenaam De Vries Communicatie BV
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Jannewekken 2
Postcode 4301 HH
Plaats Zierikzee
Postadres
Adres Jannewekken 2
Postcode 4301 HH
Plaats Zierikzee
Contactgegevens
Telefoon 0111 454141
Mobiel
Fax
Email info@buro111.nl
Website www.buro111.nl
Gegevens
Directie
Contactpersonen Hans Beljaars
Bedrijfsactiviteiten Marketing- en Communicatiebureau
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden Het onderscheidend vermogen van een merk, product of bedrijf schuilt niet in de prijs, kwaliteit, actualiteit en verkrijgbaarheid. Steeds meer maakt emotie het verschil; welk gevoel roept een merk of product op, wordt de consument verleid door mijn merk of formule? On- en offline marketing en communicatie is essentieel om juist daarop in te spelen en iedere dag inspirerend, relevant en actueel te zijn. Wij willen dat onze klanten ons voortdurend op deze ambitie durven aanspreken. Ondernemen met ondernemers. Dat houdt ons scherp.
Presentatie Buro111; een nieuwe naam maar met een dijk van ervaring als fundament. Buro111 is hét bureau voor alle vormen van on- en offline communicatie. Met stevige wortels in de provincie maar met een landelijk bereik en uitstraling. Wij anticiperen op marktontwikkelingen en staan open voor de impulsen die nieuwe klanten en nieuwe medewerkers kunnen brengen. Zo hebben wij onze dienstverlening steeds verder uitgebreid richting online communicatie (zowel webdesign, hosting als SEO en SEA) maar ook naar identiteits- en positioneringsvraagstukken.

Terug naar ledenoverzicht