Finance Me?!

maandag 28 januari 2019

Op 28 januari kunnen ondernemers in Dockwize (Vlissingen) de mogelijkheden van (innovatie) financieringen ontdekken.

Lees verder

Werkconferentie Zuidwestelijke Delta

donderdag 14 maart 2019

Hoe zorgen we voor een veerkrachtige en klimaatrobuuste delta? Dat is de centrale vraag van de werkconferentie die het Gebiedsoverleg Zuidwestelijke Delta op 14 maart organiseert.

Lees verder

Klaar voor veranderend werk

Afspraken over budgetten voor scholing en ontwikkeling van werknemers moeten standaardonderdeel worden van het beloningspakket voor werknemers. Dergelijke budgetten worden nu nog te vaak gezien als een extraatje op de loonstijging.


Lees verder

Trends voor 2019

Geïnteresseerd welke trends er voor ondernemers in dit nieuwe jaar te verwachten zijn? De KvK vroeg drie bekende trendwatchers naar hun ideeën.


Lees verder

De Zeeuwse arbeidsmarkt belicht

Zeeland komt steeds meer handen te kort om bedrijven te voorzien van vakkundig personeel. In augustus 2018 stond een recordaantal vacatures open: circa 5.000.


Lees verder

Parijs op zijn Zeeuws

Het samenwerkingsplatform dat werkt aan een energie- en klimaatneutraal Zeeland heeft alle ontwikkelingen gebundeld op de nieuwe website zeeuwsenergieakkoord.nl.


Lees verder

Resort Haamstede

Organisatie
Handelsnaam Resort Haamstede
Statuatairenaam C.V. Resort Haamstede u.a.
Onderdeel van Landal
Bezoekadres
Adres Daleboutweg 4
Postcode 4328 PP
Plaats Burgh-Haamstede
Postadres
Adres Daleboutweg 4
Postcode 4328 PP
Plaats Burgh-Haamstede
Contactgegevens
Telefoon 0111-657000
Mobiel
Fax 0111-653777
Email rvddeijl@resorthaamstede.nl
Website www.resorthaamstede.nl
Gegevens
Directie R. van der Deijl
Contactpersonen
Bedrijfsactiviteiten
Dochter- zuster ondernemingen Landal
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Mijn naam is Ron van der Deijl. Ik ben als bestuurslid/parkmanager werkzaam voor de CV. Resort Haamstede u.a. Deze coöperatieve vereniging bestaat uit 125 leden die op Resort Haamstede 1 of meerdere woningen bezitten. Landal verzorgt voor dit park de verhuur. Dit park gebouwd in 1970 is 10 hectare groot kent 140 woningen, ruime speelvelden, een mini-market en een restaurant. Een park met rust en ruimte. Het restaurant is van derden (Fam. Rouss) Onze receptie en kantoren zijn gelegen in het sportcentrum Westerschouwen. Vanuit het sportcentrum sturen wij ook nog andere parken aan waaronder Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede en Landal Residénce ’t Hof van Haamstede. Deze aansturing doen wij vanuit onze Beheer BV. Ook de woningen van deze 2 parken (samen 129 woningen) zijn aan particulieren verkocht. Landal verzorgd voor de 2 parken naast de verhuur ook het beheer, echter het beheer heeft Landal aan Resort Haamstede Beheer B.V. uitbesteed. Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede is inmiddels 3 ½ jaar oud en is gelegen op het voormalige park ’t Zeepe aan de Hogeweg. Dit prachtige park met luxe woningen in Zeeuwse stijl, vennen en duinpartijen is een succesformule. Het park kent een bezetting van bijna 80% Landal Residénce ’t Hof van Haamstede is een nieuw product binnen Landal. Dit project is 11/2 jaar geleden gerealiseerd. Deze appartementen en hoevewoningen zijn luxe en sfeervol ingericht. De architectuur is opvallend te noemen. Het Herenhuis moest lijken op het oude gastenverblijf van Lisiduna en de hoevewoningen moesten een Zeeuwse uitstraling hebben. Alle gasten kunnen gratis gebruik maken van een 3tal sauna’s (zowel traditioneel als infrarood) een stoomcabine en douches in de centrale ruimtes van het herenhuis. Naast deze 3 parken verlenen wij nog diensten aan een 3 tal andere parken in de directe omgeving. Met alle plezier wil ik u uitnodigen om u rond te leiden over onze mooie parken en het nieuwe product 8 drie generatie bungalows ( luxe 12 persoonswoningen) die momenteel gerealiseerd gaan worden toe te lichten. Hopende u te mogen begroeten, verblijf ik, Met vriendelijke groet, Ron van der Deijl

Terug naar ledenoverzicht