Feestje met d’overkanters

woensdag 4 september 2019

Op 4 september organiseert de OSD in samenwerking met de ondernemersverenigingen uit Goes, Borsele, Reimerswaal en Tholen een feestje op het Business Park in Zierikzee. Sinds 2016 bezoeken Ondernemers Contact Goes (OCG) en de OSD elkaar over en weer. Vorig jaar kwamen OVBorsele en OVReimerswaal erbij, de Sinke Groep in Kruiningen was toen gastheer. Dit jaar haakt ook Ondernemers Overleg Tholen (OOT) aan. Zet de datum vast in je agenda, nadere gegevens volgen.

Lees verder

Aanmelden Zeeuwse innovatieprijs Emergo

Zeeuwse ondernemers die een succesvolle innovatie hebben gerealiseerd, kunnen zich nog tot en met 28 juni aanmelden voor de Emergo, de Zeeuwse innovatieprijs. Deze wordt op 6 november, tijdens de Contacta, voor de zestiende keer uitgereikt.


Lees verder

Integratie door werk

Meer maatwerk en een sluitende regionale infrastructuur waar gemeenten, werkgevers en werknemers een beroep op kunnen doen, zijn nodig voor een succesvolle integratie van statushouders. Dat bepleit de Sociaal-Economische Raad in zijn rapport over de arbeidsparticipatie van statushouders.


Lees verder

Geboorteverlof

Sinds 1 januari 2019 zijn de regels voor kraamverlof vervallen en geldt de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG).


Lees verder

Informatieplicht energiebesparing Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh óf 25.000 m3 gas verbruiken hebben te maken met een aanscherping in de Wet milieubeheer. Voor 1 juli 2019 moeten zij in actie zijn gekomen.


Lees verder

Innovatievouchers horeca, watersport, dagattracties

Ben je ondernemer in de horeca, watersport of dagattractie? En wil je innoveren? Meld je dan aan voor een intakegesprek bij Impuls Zeeland voor een innovatievoucher.


Lees verder

Resort Haamstede

Organisatie
Handelsnaam Resort Haamstede
Statuatairenaam C.V. Resort Haamstede u.a.
Onderdeel van Landal
Bezoekadres
Adres Daleboutweg 4
Postcode 4328 PP
Plaats Burgh-Haamstede
Postadres
Adres Daleboutweg 4
Postcode 4328 PP
Plaats Burgh-Haamstede
Contactgegevens
Telefoon 0111-657000
Mobiel
Fax 0111-653777
Email rvddeijl@resorthaamstede.nl
Website www.resorthaamstede.nl
Gegevens
Directie R. van der Deijl
Contactpersonen
Bedrijfsactiviteiten
Dochter- zuster ondernemingen Landal
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Mijn naam is Ron van der Deijl. Ik ben als bestuurslid/parkmanager werkzaam voor de CV. Resort Haamstede u.a. Deze coöperatieve vereniging bestaat uit 125 leden die op Resort Haamstede 1 of meerdere woningen bezitten. Landal verzorgt voor dit park de verhuur. Dit park gebouwd in 1970 is 10 hectare groot kent 140 woningen, ruime speelvelden, een mini-market en een restaurant. Een park met rust en ruimte. Het restaurant is van derden (Fam. Rouss) Onze receptie en kantoren zijn gelegen in het sportcentrum Westerschouwen. Vanuit het sportcentrum sturen wij ook nog andere parken aan waaronder Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede en Landal Residénce ’t Hof van Haamstede. Deze aansturing doen wij vanuit onze Beheer BV. Ook de woningen van deze 2 parken (samen 129 woningen) zijn aan particulieren verkocht. Landal verzorgd voor de 2 parken naast de verhuur ook het beheer, echter het beheer heeft Landal aan Resort Haamstede Beheer B.V. uitbesteed. Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede is inmiddels 3 ½ jaar oud en is gelegen op het voormalige park ’t Zeepe aan de Hogeweg. Dit prachtige park met luxe woningen in Zeeuwse stijl, vennen en duinpartijen is een succesformule. Het park kent een bezetting van bijna 80% Landal Residénce ’t Hof van Haamstede is een nieuw product binnen Landal. Dit project is 11/2 jaar geleden gerealiseerd. Deze appartementen en hoevewoningen zijn luxe en sfeervol ingericht. De architectuur is opvallend te noemen. Het Herenhuis moest lijken op het oude gastenverblijf van Lisiduna en de hoevewoningen moesten een Zeeuwse uitstraling hebben. Alle gasten kunnen gratis gebruik maken van een 3tal sauna’s (zowel traditioneel als infrarood) een stoomcabine en douches in de centrale ruimtes van het herenhuis. Naast deze 3 parken verlenen wij nog diensten aan een 3 tal andere parken in de directe omgeving. Met alle plezier wil ik u uitnodigen om u rond te leiden over onze mooie parken en het nieuwe product 8 drie generatie bungalows ( luxe 12 persoonswoningen) die momenteel gerealiseerd gaan worden toe te lichten. Hopende u te mogen begroeten, verblijf ik, Met vriendelijke groet, Ron van der Deijl

Terug naar ledenoverzicht