Finance Me?!

maandag 28 januari 2019

Op 28 januari kunnen ondernemers in Dockwize (Vlissingen) de mogelijkheden van (innovatie) financieringen ontdekken.

Lees verder

Werkconferentie Zuidwestelijke Delta

donderdag 14 maart 2019

Hoe zorgen we voor een veerkrachtige en klimaatrobuuste delta? Dat is de centrale vraag van de werkconferentie die het Gebiedsoverleg Zuidwestelijke Delta op 14 maart organiseert.

Lees verder

Klaar voor veranderend werk

Afspraken over budgetten voor scholing en ontwikkeling van werknemers moeten standaardonderdeel worden van het beloningspakket voor werknemers. Dergelijke budgetten worden nu nog te vaak gezien als een extraatje op de loonstijging.


Lees verder

Trends voor 2019

GeÔnteresseerd welke trends er voor ondernemers in dit nieuwe jaar te verwachten zijn? De KvK vroeg drie bekende trendwatchers naar hun ideeŽn.


Lees verder

De Zeeuwse arbeidsmarkt belicht

Zeeland komt steeds meer handen te kort om bedrijven te voorzien van vakkundig personeel. In augustus 2018 stond een recordaantal vacatures open: circa 5.000.


Lees verder

Parijs op zijn Zeeuws

Het samenwerkingsplatform dat werkt aan een energie- en klimaatneutraal Zeeland heeft alle ontwikkelingen gebundeld op de nieuwe website zeeuwsenergieakkoord.nl.


Lees verder

DPP Vastgoed Groep B.V..

Organisatie
Handelsnaam DPP Vastgoed Groep B.V..
Statuatairenaam DPP Vastgoed Groep B.V.
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Poststraat 42
Postcode 4301 AD
Plaats Zierikzee
Postadres
Adres
Postcode
Plaats
Contactgegevens
Telefoon 0111 450339
Mobiel
Fax 0111 450517
Email info@d-p-p.nl
Website www.d-p-p.nl
Gegevens
Directie
Contactpersonen Marco Bij de Vaate en Pieter van de Kreeke
Bedrijfsactiviteiten projectontwikkeling
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Inspelen op de nieuwe woon-, werk- en recreatiebehoeften.Voor elk project wordt specifiek het daarvoor geschikte architectenbureau uitgekozen en een landschapsarchitect ingeschakeld. Elk project dient zijn eigen karakter te krijgen en optimaal in te spelen op de nieuwe woon- en werkbehoeften. Hierbij speelt ook het duurzaam bouwen een grote rol. Intern draait DPP op een motor van bescheiden formaat met een gedrevenheid van groot formaat. Korte en directe lijnen, geen ingewikkelde organisatiestructuren en functieomschrijvingen maken ons (razend)snel werkend en uiterst flexibel.

Terug naar ledenoverzicht