Haringparty 2019

donderdag 20 juni 2019

Op donderdag 20 juni organiseert Kiwanis Zierikzee Schouwen-Duiveland de jaarlijkse Haringparty Schouwen-Duiveland.

Lees verder

Feestje met d’overkanters

woensdag 4 september 2019

Op 4 september organiseert de OSD in samenwerking met de ondernemersverenigingen uit Goes, Borsele, Reimerswaal en Tholen een feestje op het Business Park in Zierikzee. Sinds 2016 bezoeken Ondernemers Contact Goes (OCG) en de OSD elkaar over en weer. Vorig jaar kwamen OVBorsele en OVReimerswaal erbij, de Sinke Groep in Kruiningen was toen gastheer. Dit jaar haakt ook Ondernemers Overleg Tholen (OOT) aan. Zet de datum vast in je agenda, nadere gegevens volgen.

Lees verder

Aanmelden Zeeuwse innovatieprijs Emergo

Zeeuwse ondernemers die een succesvolle innovatie hebben gerealiseerd, kunnen zich nog tot en met 28 juni aanmelden voor de Emergo, de Zeeuwse innovatieprijs. Deze wordt op 6 november, tijdens de Contacta, voor de zestiende keer uitgereikt.


Lees verder

Integratie door werk

Meer maatwerk en een sluitende regionale infrastructuur waar gemeenten, werkgevers en werknemers een beroep op kunnen doen, zijn nodig voor een succesvolle integratie van statushouders. Dat bepleit de Sociaal-Economische Raad in zijn rapport over de arbeidsparticipatie van statushouders.


Lees verder

Geboorteverlof

Sinds 1 januari 2019 zijn de regels voor kraamverlof vervallen en geldt de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG).


Lees verder

Informatieplicht energiebesparing Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh óf 25.000 m3 gas verbruiken hebben te maken met een aanscherping in de Wet milieubeheer. Voor 1 juli 2019 moeten zij in actie zijn gekomen.


Lees verder

DPP Vastgoed Groep B.V..

Organisatie
Handelsnaam DPP Vastgoed Groep B.V..
Statuatairenaam DPP Vastgoed Groep B.V.
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Poststraat 42
Postcode 4301 AD
Plaats Zierikzee
Postadres
Adres
Postcode
Plaats
Contactgegevens
Telefoon 0111 450339
Mobiel
Fax 0111 450517
Email info@d-p-p.nl
Website www.d-p-p.nl
Gegevens
Directie
Contactpersonen Marco Bij de Vaate en Pieter van de Kreeke
Bedrijfsactiviteiten projectontwikkeling
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Inspelen op de nieuwe woon-, werk- en recreatiebehoeften.Voor elk project wordt specifiek het daarvoor geschikte architectenbureau uitgekozen en een landschapsarchitect ingeschakeld. Elk project dient zijn eigen karakter te krijgen en optimaal in te spelen op de nieuwe woon- en werkbehoeften. Hierbij speelt ook het duurzaam bouwen een grote rol. Intern draait DPP op een motor van bescheiden formaat met een gedrevenheid van groot formaat. Korte en directe lijnen, geen ingewikkelde organisatiestructuren en functieomschrijvingen maken ons (razend)snel werkend en uiterst flexibel.

Terug naar ledenoverzicht