Finance Me?!

maandag 28 januari 2019

Op 28 januari kunnen ondernemers in Dockwize (Vlissingen) de mogelijkheden van (innovatie) financieringen ontdekken.

Lees verder

Werkconferentie Zuidwestelijke Delta

donderdag 14 maart 2019

Hoe zorgen we voor een veerkrachtige en klimaatrobuuste delta? Dat is de centrale vraag van de werkconferentie die het Gebiedsoverleg Zuidwestelijke Delta op 14 maart organiseert.

Lees verder

Klaar voor veranderend werk

Afspraken over budgetten voor scholing en ontwikkeling van werknemers moeten standaardonderdeel worden van het beloningspakket voor werknemers. Dergelijke budgetten worden nu nog te vaak gezien als een extraatje op de loonstijging.


Lees verder

Trends voor 2019

GeÔnteresseerd welke trends er voor ondernemers in dit nieuwe jaar te verwachten zijn? De KvK vroeg drie bekende trendwatchers naar hun ideeŽn.


Lees verder

De Zeeuwse arbeidsmarkt belicht

Zeeland komt steeds meer handen te kort om bedrijven te voorzien van vakkundig personeel. In augustus 2018 stond een recordaantal vacatures open: circa 5.000.


Lees verder

Parijs op zijn Zeeuws

Het samenwerkingsplatform dat werkt aan een energie- en klimaatneutraal Zeeland heeft alle ontwikkelingen gebundeld op de nieuwe website zeeuwsenergieakkoord.nl.


Lees verder

Fraanje B.V.

Organisatie
Handelsnaam Fraanje B.V.
Statuatairenaam Fraanje B.V.
Onderdeel van Fraanje Aannemingsbedrijf
Bezoekadres
Adres Nieuwe Kraayertsedijk 37
Postcode 4458 NK
Plaats Lewedorp
Postadres
Adres Postbus 1
Postcode 4456 ZG
Plaats Lewedorp
Contactgegevens
Telefoon 0113 - 615 500
Mobiel
Fax 0113 - 612 764
Email info@fraanje.com
Website www.fraanje.com
Gegevens
Directie
Contactpersonen J.M. van de Velde
Bedrijfsactiviteiten
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Fraanje BV in Lewedorp staat al meer dan 80 jaar voor vakmanschap. Ooit begonnen als kleinschalig familiebedrijf is onze onderneming uitgegroeid tot een toonaangevende bouwer in Zuidwest Nederland. Een bedrijf dat veel in eigen huis ontwikkelt, voorbereidt en produceert: zo hebben wij een eigen houtbewerkings- en staalconstructieafdeling. Dit resulteert in een optimale efficiency wat de kwaliteit en de planning ten goede komt. Op de bouwplaats treft u vakbekwame en betrokken medewerkers die oog hebben voor detail en kwaliteit

Terug naar ledenoverzicht