Symposium circulair bouwen

woensdag 27 maart 2019

Op 27 maart organiseert Emergis in Kloetinge een symposium over circulair bouwen. Met dit symposium sluit de ggz-organisatie de (ver)bouw af van de Emergis kinder- en jeugdkliniek. De kliniek is een voorbeeld van circulair bouwen waarbij onder meer het materiaal van het voormalige districtskantoor van Rijkswaterstaat in Terneuzen is gebruikt. Op het programma staan presentaties over de circulaire bouweconomie en over het bouwproces en de gekozen oplossingen voor de kliniek van Emergis. Na de pauze is er een gesprek met de verschillende bouwpartners en een rondleiding door het gebouw. Datum: 27 maart Plaats: Emergis, Oostmolenweg 101 Kloetinge Tijden: 12.30u (lunch) Ė 15.30u (rondleiding+borrel) Toegang: na aanmelding via emergis.nl/bouw

Lees verder

Algemene ledenvergadering in het teken van onderwijs

dinsdag 9 april 2019

Onder de titel Samen slagen we wel! combineert de OSD op 9 april zijn algemene ledenvergadering met een inspirerende roadshow. Tijdens deze roadshow draait het om de samenwerking tussen onderwijsinstellingen, overheid en ondernemers en gaan deze partijen met elkaar in gesprek om tot concrete ideeŽn en afspraken te komen.

Lees verder

Ravelijnlezing over water

donderdag 23 mei 2019

De Ravelijnlezing, op 23 mei, heeft dit jaar het water, strategische verbinder in de Delta als thema. Water biedt kansen voor ontwikkeling, terwijl klimatologische ontwikkelingen vragen om bewust met water om te gaan. Sprekers zijn in elk geval Rijksbouwmeester Floris Alkemade en de nieuwe Deltacommissaris Peter Glas. De Ravelijnlezing wil jaarlijks een facet van de kracht van de Deltaregio belichten en het bedrijfsleven, onderwijs en overheid in de Vlaams-Nederlandse Deltaregio verbinden. Datum: 23 mei Plaats: Theater De Maagd, Bergen op Zoom Tijd: vanaf 15.00 uur

Lees verder

De toekomst van de N59 - denk mee!

Een jaar geleden sloten de provincies Zeeland en Zuid-Holland, Rijkswaterstaat en de gemeenten Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee een bestuursovereenkomst voor de N59. Het doel is de verkeersveiligheid, de doorstroming en de duurzaamheid tussen Hellegatsplein en Serooskerke (S-D) te verbeteren.


Lees verder

SD op weg

Het mobiliteitsplatform SD Op Weg is nu ook op de digitale snelweg te vinden. Tegelijkertijd nodigt het platform inwoners, ondernemers en organisaties uit om mee te denken over het personenvervoer op het eiland.


Lees verder

Kas Zeeuws Participatiefonds gespekt

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat heeft de kas van het Zeeuws Participatiefonds (ZPF) met 6,5 miljoen euro gespekt. Dankzij deze injectie kan het ZPF meer bedrijven helpen en grotere financieringen verstrekken.


Lees verder

Nova Yachting Brokerage B.V.

Organisatie
Handelsnaam Nova Yachting Brokerage B.V.
Statuatairenaam
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Jachthavenweg 72
Postcode 4311 NC
Plaats Bruinisse
Postadres
Adres Postbus 15
Postcode 4310 AA
Plaats Bruinisse
Contactgegevens
Telefoon 0111-481810
Mobiel
Fax 0111-482714
Email info@nova-yachting.nl
Website www.nova-yachting.nl
Gegevens
Directie M.G. Hameeteman
Contactpersonen
Bedrijfsactiviteiten
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Wij vertegenwoordigen Maxi in de Benelux, de Zweedse zeiljachten die de Scandinavische kwaliteit combineren met uitstekende zeileigenschappen. Nova Yachting Brokerage BV is ontstaan uit Nova Yachting International BV, de importeur van Hallberg-Rassy sinds 1982 in de Benelux, en tot op heden verantwoordelijk voor de verkoop en bemiddeling van (jong) gebruikte Hallberg-Rassy's. Nu komt daar dan de lijn van Maxi Yachts bij. " De Maxi 1050, 1100 en vanaf volgend jaar de 1250 zijn stuk voor stuk prachtige schepen, zeer comfortabel, makkelijk te zeilen en toch zeer snel, of zoals de Yacht in haar Juni editie aangeeft; "de hoogste kwaliteit en veel snelheid". "Ze vormen een prachtige sportieve aanvulling, tegen een concurrerende prijs, naast ons Hallberg-Rassy aanbod", aldus de enthousiaste reactie van Marnix Hameeteman, directeur Nova Yachting Brokerage BV. Dankzij onze jarenlange ervaring en goede contacten in binnen en buitenland hebben wij regelmatig een mooi aanbod van Hallberg-Rassy's en andere kwaliteit schepen met enige mijlen ervaring, die een zekere en waardevaste investering in watersportplezier vormen. Geen lange levertijden maar direct, ontspannen en onbezorgd vaarplezier. Een aantal voordelen op een rij om via Nova Yachting Brokerage BV uw nieuwe gebruikte Hallberg-Rassy aan te schaffen. Sinds 1978 ervaring in het verkopen van, werken aan en adviseren over Hallberg-Rassy's. Derhalve beschikken wij over veel kennis en expertise met betrekking tot alle Hallberg-Rassy modellen en kunnen u van het juiste advies voorzien. Uitgebreide technische faciliteiten middels een full service jachtwerf met winterberging. Officieel Volvo Penta servicecenter. Lid van de HISWA en levering via de HISWA voorwaarden opgesteld in overleg met de Consumentenbond, het Konsumenten Kontakt en de ANWB. Prettige, klantvriendelijke, persoonlijke en deskundige benadering. Adviezen en oplossingen voor alle verzekerings- en financieringsvraagstukken. Nova Yachting Brokerage BV is het gehele jaar door 6 dagen in de week geopend. Ook na de aflevering blijven wij u ondersteunen en kunt u met al uw vragen over uw Hallberg-Rassy bij ons terecht. Het aanbod van Nova Yachting Brokerage BV kunt u niet alleen op deze website vinden maar ook op: www.nova-yachting.nl www.novayachting.nl www.hallbergrassy.nl www.nova-yachting.com www.hallberg-rassy.com www.hallberg-rassy.nl www.maxiyachts.nl www.maxiyachts.com www.makelaarsbotenbank.nl www.yachtfocus.com www.boats.com www.yachtworld.com Wellicht dat u in ons huidig aanbod van gebruikte schepen niet de Hallberg-Rassy van uw keuze aantreft. Neem dan even contact met ons op zodat wij u tijdig kunnen informeren als "uw" schip te koop komt.

Terug naar ledenoverzicht