Feestje met d’overkanters

woensdag 4 september 2019

Op 4 september organiseert de OSD in samenwerking met de ondernemersverenigingen uit Goes, Borsele, Reimerswaal en Tholen een feestje op het Business Park in Zierikzee. Sinds 2016 bezoeken Ondernemers Contact Goes (OCG) en de OSD elkaar over en weer. Vorig jaar kwamen OVBorsele en OVReimerswaal erbij, de Sinke Groep in Kruiningen was toen gastheer. Dit jaar haakt ook Ondernemers Overleg Tholen (OOT) aan. Zet de datum vast in je agenda, nadere gegevens volgen.

Lees verder

Aanmelden Zeeuwse innovatieprijs Emergo

Zeeuwse ondernemers die een succesvolle innovatie hebben gerealiseerd, kunnen zich nog tot en met 28 juni aanmelden voor de Emergo, de Zeeuwse innovatieprijs. Deze wordt op 6 november, tijdens de Contacta, voor de zestiende keer uitgereikt.


Lees verder

Integratie door werk

Meer maatwerk en een sluitende regionale infrastructuur waar gemeenten, werkgevers en werknemers een beroep op kunnen doen, zijn nodig voor een succesvolle integratie van statushouders. Dat bepleit de Sociaal-Economische Raad in zijn rapport over de arbeidsparticipatie van statushouders.


Lees verder

Geboorteverlof

Sinds 1 januari 2019 zijn de regels voor kraamverlof vervallen en geldt de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG).


Lees verder

Informatieplicht energiebesparing Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh óf 25.000 m3 gas verbruiken hebben te maken met een aanscherping in de Wet milieubeheer. Voor 1 juli 2019 moeten zij in actie zijn gekomen.


Lees verder

Innovatievouchers horeca, watersport, dagattracties

Ben je ondernemer in de horeca, watersport of dagattractie? En wil je innoveren? Meld je dan aan voor een intakegesprek bij Impuls Zeeland voor een innovatievoucher.


Lees verder

Nova Yachting Brokerage B.V.

Organisatie
Handelsnaam Nova Yachting Brokerage B.V.
Statuatairenaam
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Jachthavenweg 72
Postcode 4311 NC
Plaats Bruinisse
Postadres
Adres Postbus 15
Postcode 4310 AA
Plaats Bruinisse
Contactgegevens
Telefoon 0111-481810
Mobiel
Fax 0111-482714
Email info@nova-yachting.nl
Website www.nova-yachting.nl
Gegevens
Directie M.G. Hameeteman
Contactpersonen
Bedrijfsactiviteiten
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Wij vertegenwoordigen Maxi in de Benelux, de Zweedse zeiljachten die de Scandinavische kwaliteit combineren met uitstekende zeileigenschappen. Nova Yachting Brokerage BV is ontstaan uit Nova Yachting International BV, de importeur van Hallberg-Rassy sinds 1982 in de Benelux, en tot op heden verantwoordelijk voor de verkoop en bemiddeling van (jong) gebruikte Hallberg-Rassy's. Nu komt daar dan de lijn van Maxi Yachts bij. " De Maxi 1050, 1100 en vanaf volgend jaar de 1250 zijn stuk voor stuk prachtige schepen, zeer comfortabel, makkelijk te zeilen en toch zeer snel, of zoals de Yacht in haar Juni editie aangeeft; "de hoogste kwaliteit en veel snelheid". "Ze vormen een prachtige sportieve aanvulling, tegen een concurrerende prijs, naast ons Hallberg-Rassy aanbod", aldus de enthousiaste reactie van Marnix Hameeteman, directeur Nova Yachting Brokerage BV. Dankzij onze jarenlange ervaring en goede contacten in binnen en buitenland hebben wij regelmatig een mooi aanbod van Hallberg-Rassy's en andere kwaliteit schepen met enige mijlen ervaring, die een zekere en waardevaste investering in watersportplezier vormen. Geen lange levertijden maar direct, ontspannen en onbezorgd vaarplezier. Een aantal voordelen op een rij om via Nova Yachting Brokerage BV uw nieuwe gebruikte Hallberg-Rassy aan te schaffen. Sinds 1978 ervaring in het verkopen van, werken aan en adviseren over Hallberg-Rassy's. Derhalve beschikken wij over veel kennis en expertise met betrekking tot alle Hallberg-Rassy modellen en kunnen u van het juiste advies voorzien. Uitgebreide technische faciliteiten middels een full service jachtwerf met winterberging. Officieel Volvo Penta servicecenter. Lid van de HISWA en levering via de HISWA voorwaarden opgesteld in overleg met de Consumentenbond, het Konsumenten Kontakt en de ANWB. Prettige, klantvriendelijke, persoonlijke en deskundige benadering. Adviezen en oplossingen voor alle verzekerings- en financieringsvraagstukken. Nova Yachting Brokerage BV is het gehele jaar door 6 dagen in de week geopend. Ook na de aflevering blijven wij u ondersteunen en kunt u met al uw vragen over uw Hallberg-Rassy bij ons terecht. Het aanbod van Nova Yachting Brokerage BV kunt u niet alleen op deze website vinden maar ook op: www.nova-yachting.nl www.novayachting.nl www.hallbergrassy.nl www.nova-yachting.com www.hallberg-rassy.com www.hallberg-rassy.nl www.maxiyachts.nl www.maxiyachts.com www.makelaarsbotenbank.nl www.yachtfocus.com www.boats.com www.yachtworld.com Wellicht dat u in ons huidig aanbod van gebruikte schepen niet de Hallberg-Rassy van uw keuze aantreft. Neem dan even contact met ons op zodat wij u tijdig kunnen informeren als "uw" schip te koop komt.

Terug naar ledenoverzicht