Banenmarkt Zeeland

dinsdag 22 januari 2019

Op 22 januari kunnen werkgevers zich profileren tijdens de banenmarkt Werken in Zeeland in Studio A58 in Middelburg.

Lees verder

Finance Me?!

maandag 28 januari 2019

Op 28 januari kunnen ondernemers in Dockwize (Vlissingen) de mogelijkheden van (innovatie) financieringen ontdekken.

Lees verder

Werkconferentie Zuidwestelijke Delta

donderdag 14 maart 2019

Hoe zorgen we voor een veerkrachtige en klimaatrobuuste delta? Dat is de centrale vraag van de werkconferentie die het Gebiedsoverleg Zuidwestelijke Delta op 14 maart organiseert.

Lees verder

Klaar voor veranderend werk

Afspraken over budgetten voor scholing en ontwikkeling van werknemers moeten standaardonderdeel worden van het beloningspakket voor werknemers. Dergelijke budgetten worden nu nog te vaak gezien als een extraatje op de loonstijging.


Lees verder

Trends voor 2019

GeÔnteresseerd welke trends er voor ondernemers in dit nieuwe jaar te verwachten zijn? De KvK vroeg drie bekende trendwatchers naar hun ideeŽn.


Lees verder

De Zeeuwse arbeidsmarkt belicht

Zeeland komt steeds meer handen te kort om bedrijven te voorzien van vakkundig personeel. In augustus 2018 stond een recordaantal vacatures open: circa 5.000.


Lees verder

Nova Yachting Brokerage B.V.

Organisatie
Handelsnaam Nova Yachting Brokerage B.V.
Statuatairenaam
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Jachthavenweg 72
Postcode 4311 NC
Plaats Bruinisse
Postadres
Adres Postbus 15
Postcode 4310 AA
Plaats Bruinisse
Contactgegevens
Telefoon 0111-481810
Mobiel
Fax 0111-482714
Email info@nova-yachting.nl
Website www.nova-yachting.nl
Gegevens
Directie M.G. Hameeteman
Contactpersonen
Bedrijfsactiviteiten
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Wij vertegenwoordigen Maxi in de Benelux, de Zweedse zeiljachten die de Scandinavische kwaliteit combineren met uitstekende zeileigenschappen. Nova Yachting Brokerage BV is ontstaan uit Nova Yachting International BV, de importeur van Hallberg-Rassy sinds 1982 in de Benelux, en tot op heden verantwoordelijk voor de verkoop en bemiddeling van (jong) gebruikte Hallberg-Rassy's. Nu komt daar dan de lijn van Maxi Yachts bij. " De Maxi 1050, 1100 en vanaf volgend jaar de 1250 zijn stuk voor stuk prachtige schepen, zeer comfortabel, makkelijk te zeilen en toch zeer snel, of zoals de Yacht in haar Juni editie aangeeft; "de hoogste kwaliteit en veel snelheid". "Ze vormen een prachtige sportieve aanvulling, tegen een concurrerende prijs, naast ons Hallberg-Rassy aanbod", aldus de enthousiaste reactie van Marnix Hameeteman, directeur Nova Yachting Brokerage BV. Dankzij onze jarenlange ervaring en goede contacten in binnen en buitenland hebben wij regelmatig een mooi aanbod van Hallberg-Rassy's en andere kwaliteit schepen met enige mijlen ervaring, die een zekere en waardevaste investering in watersportplezier vormen. Geen lange levertijden maar direct, ontspannen en onbezorgd vaarplezier. Een aantal voordelen op een rij om via Nova Yachting Brokerage BV uw nieuwe gebruikte Hallberg-Rassy aan te schaffen. Sinds 1978 ervaring in het verkopen van, werken aan en adviseren over Hallberg-Rassy's. Derhalve beschikken wij over veel kennis en expertise met betrekking tot alle Hallberg-Rassy modellen en kunnen u van het juiste advies voorzien. Uitgebreide technische faciliteiten middels een full service jachtwerf met winterberging. Officieel Volvo Penta servicecenter. Lid van de HISWA en levering via de HISWA voorwaarden opgesteld in overleg met de Consumentenbond, het Konsumenten Kontakt en de ANWB. Prettige, klantvriendelijke, persoonlijke en deskundige benadering. Adviezen en oplossingen voor alle verzekerings- en financieringsvraagstukken. Nova Yachting Brokerage BV is het gehele jaar door 6 dagen in de week geopend. Ook na de aflevering blijven wij u ondersteunen en kunt u met al uw vragen over uw Hallberg-Rassy bij ons terecht. Het aanbod van Nova Yachting Brokerage BV kunt u niet alleen op deze website vinden maar ook op: www.nova-yachting.nl www.novayachting.nl www.hallbergrassy.nl www.nova-yachting.com www.hallberg-rassy.com www.hallberg-rassy.nl www.maxiyachts.nl www.maxiyachts.com www.makelaarsbotenbank.nl www.yachtfocus.com www.boats.com www.yachtworld.com Wellicht dat u in ons huidig aanbod van gebruikte schepen niet de Hallberg-Rassy van uw keuze aantreft. Neem dan even contact met ons op zodat wij u tijdig kunnen informeren als "uw" schip te koop komt.

Terug naar ledenoverzicht