Feestje met díoverkanters

woensdag 4 september 2019

Op 4 september organiseert de OSD in samenwerking met de ondernemersverenigingen uit Goes, Borsele, Reimerswaal en Tholen een feestje op het Business Park in Zierikzee. Sinds 2016 bezoeken Ondernemers Contact Goes (OCG) en de OSD elkaar over en weer. Vorig jaar kwamen OVBorsele en OVReimerswaal erbij, de Sinke Groep in Kruiningen was toen gastheer. Dit jaar haakt ook Ondernemers Overleg Tholen (OOT) aan. Zet de datum vast in je agenda, nadere gegevens volgen.

Lees verder

Aanmelden Zeeuwse innovatieprijs Emergo

Zeeuwse ondernemers die een succesvolle innovatie hebben gerealiseerd, kunnen zich nog tot en met 28 juni aanmelden voor de Emergo, de Zeeuwse innovatieprijs. Deze wordt op 6 november, tijdens de Contacta, voor de zestiende keer uitgereikt.


Lees verder

Integratie door werk

Meer maatwerk en een sluitende regionale infrastructuur waar gemeenten, werkgevers en werknemers een beroep op kunnen doen, zijn nodig voor een succesvolle integratie van statushouders. Dat bepleit de Sociaal-Economische Raad in zijn rapport over de arbeidsparticipatie van statushouders.


Lees verder

Geboorteverlof

Sinds 1 januari 2019 zijn de regels voor kraamverlof vervallen en geldt de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG).


Lees verder

Informatieplicht energiebesparing Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh ůf 25.000 m3 gas verbruiken hebben te maken met een aanscherping in de Wet milieubeheer. Voor 1 juli 2019 moeten zij in actie zijn gekomen.


Lees verder

Innovatievouchers horeca, watersport, dagattracties

Ben je ondernemer in de horeca, watersport of dagattractie? En wil je innoveren? Meld je dan aan voor een intakegesprek bij Impuls Zeeland voor een innovatievoucher.


Lees verder

Verkerk Sanitair en Tegelwerken

Organisatie
Handelsnaam Verkerk Sanitair en Tegelwerken
Statuatairenaam Peter Verkerk
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Zuidwal 7
Postcode 4318 AT
Plaats Brouwershaven
Postadres
Adres Zuidwal 7
Postcode 4318 AT
Plaats Brouwershaven
Contactgegevens
Telefoon 0111 - 692201 06-535
Mobiel
Fax 0111 - 692201
Email info@peterverkerk.nl
Website www.peterverkerk.nl
Gegevens
Directie Peter Verkerk
Contactpersonen Peter Verkerk Anita Verkerk
Bedrijfsactiviteiten Het renoveren van een badkamer. Het ontwerpen van een badkamer. Het verhuren van mobiele badkamers
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Een nieuwe badkamer, naar eigen wens gemaakt; wat een luxe! Voordat het zover is, moet er heel wat gebeuren. Zo'n periode van verbouwen vergt behoorlijk wat tijd en energie. Om u deze zorg uit handen te nemen, biedt ik; Peter Verkerk u een compleet pakket "op maat" aan. Meerwaarde Inderdaad, meerwaarde! Het pakket "op maat" kan, indien gewenst, bestaan uit alle werkzaamheden die er nodig zijn tot de nieuwe badkamer gerealiseerd is. Van het ontwerpen tot en met het afwerken. ik kan een totaalplaatje bieden. Het begint met het opmeten en een voorlopig ontwerp. Vervolgens worden er schetsen gemaakt en adviseren we de klant bij het bepalen van de inrichting en kleuren van de badkamer. Daarna begint het "grote" werk; slopen, aanleggen van leidingen, stucwerk, tegelen, plaatsen van radiatoren, badkamer inrichten en tenslotte het fijne afwerken. Door alle werkzaamheden onder eigen dak te houden, weten we precies wat er omgegaan is. Daardoor is de kans op fouten gering. Er hoeft niet gewacht te worden op een verwarmingsmonteur, electriciŽn, stukadoor of schilder. Als allround vakman verricht ik alle werkzaamheden zelf. Zo biedt ik de klant meerwaarde!

Terug naar ledenoverzicht