Symposium circulair bouwen

woensdag 27 maart 2019

Op 27 maart organiseert Emergis in Kloetinge een symposium over circulair bouwen. Met dit symposium sluit de ggz-organisatie de (ver)bouw af van de Emergis kinder- en jeugdkliniek. De kliniek is een voorbeeld van circulair bouwen waarbij onder meer het materiaal van het voormalige districtskantoor van Rijkswaterstaat in Terneuzen is gebruikt. Op het programma staan presentaties over de circulaire bouweconomie en over het bouwproces en de gekozen oplossingen voor de kliniek van Emergis. Na de pauze is er een gesprek met de verschillende bouwpartners en een rondleiding door het gebouw. Datum: 27 maart Plaats: Emergis, Oostmolenweg 101 Kloetinge Tijden: 12.30u (lunch) Ė 15.30u (rondleiding+borrel) Toegang: na aanmelding via emergis.nl/bouw

Lees verder

Algemene ledenvergadering in het teken van onderwijs

dinsdag 9 april 2019

Onder de titel Samen slagen we wel! combineert de OSD op 9 april zijn algemene ledenvergadering met een inspirerende roadshow. Tijdens deze roadshow draait het om de samenwerking tussen onderwijsinstellingen, overheid en ondernemers en gaan deze partijen met elkaar in gesprek om tot concrete ideeŽn en afspraken te komen.

Lees verder

Ravelijnlezing over water

donderdag 23 mei 2019

De Ravelijnlezing, op 23 mei, heeft dit jaar het water, strategische verbinder in de Delta als thema. Water biedt kansen voor ontwikkeling, terwijl klimatologische ontwikkelingen vragen om bewust met water om te gaan. Sprekers zijn in elk geval Rijksbouwmeester Floris Alkemade en de nieuwe Deltacommissaris Peter Glas. De Ravelijnlezing wil jaarlijks een facet van de kracht van de Deltaregio belichten en het bedrijfsleven, onderwijs en overheid in de Vlaams-Nederlandse Deltaregio verbinden. Datum: 23 mei Plaats: Theater De Maagd, Bergen op Zoom Tijd: vanaf 15.00 uur

Lees verder

De toekomst van de N59 - denk mee!

Een jaar geleden sloten de provincies Zeeland en Zuid-Holland, Rijkswaterstaat en de gemeenten Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee een bestuursovereenkomst voor de N59. Het doel is de verkeersveiligheid, de doorstroming en de duurzaamheid tussen Hellegatsplein en Serooskerke (S-D) te verbeteren.


Lees verder

SD op weg

Het mobiliteitsplatform SD Op Weg is nu ook op de digitale snelweg te vinden. Tegelijkertijd nodigt het platform inwoners, ondernemers en organisaties uit om mee te denken over het personenvervoer op het eiland.


Lees verder

Kas Zeeuws Participatiefonds gespekt

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat heeft de kas van het Zeeuws Participatiefonds (ZPF) met 6,5 miljoen euro gespekt. Dankzij deze injectie kan het ZPF meer bedrijven helpen en grotere financieringen verstrekken.


Lees verder

Verkerk Sanitair en Tegelwerken

Organisatie
Handelsnaam Verkerk Sanitair en Tegelwerken
Statuatairenaam Peter Verkerk
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Zuidwal 7
Postcode 4318 AT
Plaats Brouwershaven
Postadres
Adres Zuidwal 7
Postcode 4318 AT
Plaats Brouwershaven
Contactgegevens
Telefoon 0111 - 692201 06-535
Mobiel
Fax 0111 - 692201
Email info@peterverkerk.nl
Website www.peterverkerk.nl
Gegevens
Directie Peter Verkerk
Contactpersonen Peter Verkerk Anita Verkerk
Bedrijfsactiviteiten Het renoveren van een badkamer. Het ontwerpen van een badkamer. Het verhuren van mobiele badkamers
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Een nieuwe badkamer, naar eigen wens gemaakt; wat een luxe! Voordat het zover is, moet er heel wat gebeuren. Zo'n periode van verbouwen vergt behoorlijk wat tijd en energie. Om u deze zorg uit handen te nemen, biedt ik; Peter Verkerk u een compleet pakket "op maat" aan. Meerwaarde Inderdaad, meerwaarde! Het pakket "op maat" kan, indien gewenst, bestaan uit alle werkzaamheden die er nodig zijn tot de nieuwe badkamer gerealiseerd is. Van het ontwerpen tot en met het afwerken. ik kan een totaalplaatje bieden. Het begint met het opmeten en een voorlopig ontwerp. Vervolgens worden er schetsen gemaakt en adviseren we de klant bij het bepalen van de inrichting en kleuren van de badkamer. Daarna begint het "grote" werk; slopen, aanleggen van leidingen, stucwerk, tegelen, plaatsen van radiatoren, badkamer inrichten en tenslotte het fijne afwerken. Door alle werkzaamheden onder eigen dak te houden, weten we precies wat er omgegaan is. Daardoor is de kans op fouten gering. Er hoeft niet gewacht te worden op een verwarmingsmonteur, electriciŽn, stukadoor of schilder. Als allround vakman verricht ik alle werkzaamheden zelf. Zo biedt ik de klant meerwaarde!

Terug naar ledenoverzicht