Finance Me?!

maandag 28 januari 2019

Op 28 januari kunnen ondernemers in Dockwize (Vlissingen) de mogelijkheden van (innovatie) financieringen ontdekken.

Lees verder

Werkconferentie Zuidwestelijke Delta

donderdag 14 maart 2019

Hoe zorgen we voor een veerkrachtige en klimaatrobuuste delta? Dat is de centrale vraag van de werkconferentie die het Gebiedsoverleg Zuidwestelijke Delta op 14 maart organiseert.

Lees verder

Klaar voor veranderend werk

Afspraken over budgetten voor scholing en ontwikkeling van werknemers moeten standaardonderdeel worden van het beloningspakket voor werknemers. Dergelijke budgetten worden nu nog te vaak gezien als een extraatje op de loonstijging.


Lees verder

Trends voor 2019

GeÔnteresseerd welke trends er voor ondernemers in dit nieuwe jaar te verwachten zijn? De KvK vroeg drie bekende trendwatchers naar hun ideeŽn.


Lees verder

De Zeeuwse arbeidsmarkt belicht

Zeeland komt steeds meer handen te kort om bedrijven te voorzien van vakkundig personeel. In augustus 2018 stond een recordaantal vacatures open: circa 5.000.


Lees verder

Parijs op zijn Zeeuws

Het samenwerkingsplatform dat werkt aan een energie- en klimaatneutraal Zeeland heeft alle ontwikkelingen gebundeld op de nieuwe website zeeuwsenergieakkoord.nl.


Lees verder

Verkerk Sanitair en Tegelwerken

Organisatie
Handelsnaam Verkerk Sanitair en Tegelwerken
Statuatairenaam Peter Verkerk
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Zuidwal 7
Postcode 4318 AT
Plaats Brouwershaven
Postadres
Adres Zuidwal 7
Postcode 4318 AT
Plaats Brouwershaven
Contactgegevens
Telefoon 0111 - 692201 06-535
Mobiel
Fax 0111 - 692201
Email info@peterverkerk.nl
Website www.peterverkerk.nl
Gegevens
Directie Peter Verkerk
Contactpersonen Peter Verkerk Anita Verkerk
Bedrijfsactiviteiten Het renoveren van een badkamer. Het ontwerpen van een badkamer. Het verhuren van mobiele badkamers
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Een nieuwe badkamer, naar eigen wens gemaakt; wat een luxe! Voordat het zover is, moet er heel wat gebeuren. Zo'n periode van verbouwen vergt behoorlijk wat tijd en energie. Om u deze zorg uit handen te nemen, biedt ik; Peter Verkerk u een compleet pakket "op maat" aan. Meerwaarde Inderdaad, meerwaarde! Het pakket "op maat" kan, indien gewenst, bestaan uit alle werkzaamheden die er nodig zijn tot de nieuwe badkamer gerealiseerd is. Van het ontwerpen tot en met het afwerken. ik kan een totaalplaatje bieden. Het begint met het opmeten en een voorlopig ontwerp. Vervolgens worden er schetsen gemaakt en adviseren we de klant bij het bepalen van de inrichting en kleuren van de badkamer. Daarna begint het "grote" werk; slopen, aanleggen van leidingen, stucwerk, tegelen, plaatsen van radiatoren, badkamer inrichten en tenslotte het fijne afwerken. Door alle werkzaamheden onder eigen dak te houden, weten we precies wat er omgegaan is. Daardoor is de kans op fouten gering. Er hoeft niet gewacht te worden op een verwarmingsmonteur, electriciŽn, stukadoor of schilder. Als allround vakman verricht ik alle werkzaamheden zelf. Zo biedt ik de klant meerwaarde!

Terug naar ledenoverzicht