Finance Me?!

maandag 28 januari 2019

Op 28 januari kunnen ondernemers in Dockwize (Vlissingen) de mogelijkheden van (innovatie) financieringen ontdekken.

Lees verder

Werkconferentie Zuidwestelijke Delta

donderdag 14 maart 2019

Hoe zorgen we voor een veerkrachtige en klimaatrobuuste delta? Dat is de centrale vraag van de werkconferentie die het Gebiedsoverleg Zuidwestelijke Delta op 14 maart organiseert.

Lees verder

Klaar voor veranderend werk

Afspraken over budgetten voor scholing en ontwikkeling van werknemers moeten standaardonderdeel worden van het beloningspakket voor werknemers. Dergelijke budgetten worden nu nog te vaak gezien als een extraatje op de loonstijging.


Lees verder

Trends voor 2019

GeÔnteresseerd welke trends er voor ondernemers in dit nieuwe jaar te verwachten zijn? De KvK vroeg drie bekende trendwatchers naar hun ideeŽn.


Lees verder

De Zeeuwse arbeidsmarkt belicht

Zeeland komt steeds meer handen te kort om bedrijven te voorzien van vakkundig personeel. In augustus 2018 stond een recordaantal vacatures open: circa 5.000.


Lees verder

Parijs op zijn Zeeuws

Het samenwerkingsplatform dat werkt aan een energie- en klimaatneutraal Zeeland heeft alle ontwikkelingen gebundeld op de nieuwe website zeeuwsenergieakkoord.nl.


Lees verder

ATS Aankoop- en Taxatiebureau Soeters

Organisatie
Handelsnaam ATS Aankoop- en Taxatiebureau Soeters
Statuatairenaam ATS
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Gouweveerseweg 3
Postcode 4301 RP
Plaats Zierikzee
Postadres
Adres Gouweveerseweg 3
Postcode 4301 RP
Plaats Zierikzee
Contactgegevens
Telefoon 0111-411465
Mobiel
Fax 0111-410675
Email ats@euronet.nl
Website www.taxereninzeeland.nl
Gegevens
Directie
Contactpersonen Tom N. Soeters
Bedrijfsactiviteiten Taxaties van bedrijfs onroerend goed en woonhuizen, aankoopbegeleiding en adviezen.
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie ATS staat voor Aankoop- en Taxatiebureau Soeters en is in handen van Tom N. Soeters. Ik specialiseer mij in het taxeren van alle onroerend goed, uiteenlopend van woonhuizen en bedrijfsobjecten tot agrarische objecten. Mijn opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven. Ook hypotheekadviseurs en assurantie-tussenpersonen behoren tot mijn klantenkring. Ik ben lid van brancheorganistaie VastgoedPro, hetgeen behalve de nodige waarborgen naar de consument toe, ook betekent dat ik voor alle banken en verzekeringsmaatschappijen mag taxeren. Dienstverlening Behalve taxeren behoren zoekopdrachten en aankoopbegeleiding ook tot de mogelijkheden. Nadrukkelijk begeef ik mij niet op de verkoopmarkt. Een bewuste keuze. Immers alleen zo kan ik een onafhankelijke vaststelling van de waarde garanderen. Ook het feit dat ik als beŽdigd makelaar ben opgenomen in het SCVM Register, staat hier borg voor. Kwaliteit en snelheid Het spreekt vanzelf dat taxeren maatwerk is. Daarom zet ik de moderne technieken in om mijn cliŽnten zo snel en zo goed mogelijk van de informatie te voorzien die ze nodig hebben. Zo kunnen de digitale foto‚Äôs van het getaxeerde object per e-mail naar de cliŽnt verstuurd worden en is er een on-line verbinding met het Kadasternetwerk. Woonhuistaxaties liggen binnen drie werkdagen na opname bij de opdrachtgever ‚Äúop de mat‚ÄĚ. Bij bedrijfsmatig en agrarisch onroerend goed, is dit afhankelijk van de aard en omvang van het object. Het werkgebied omvat geheel Zeeland en de Zuidhollandse eilanden.

Terug naar ledenoverzicht