Haringparty 2019

donderdag 20 juni 2019

Op donderdag 20 juni organiseert Kiwanis Zierikzee Schouwen-Duiveland de jaarlijkse Haringparty Schouwen-Duiveland.

Lees verder

Feestje met díoverkanters

woensdag 4 september 2019

Op 4 september organiseert de OSD in samenwerking met de ondernemersverenigingen uit Goes, Borsele, Reimerswaal en Tholen een feestje op het Business Park in Zierikzee. Sinds 2016 bezoeken Ondernemers Contact Goes (OCG) en de OSD elkaar over en weer. Vorig jaar kwamen OVBorsele en OVReimerswaal erbij, de Sinke Groep in Kruiningen was toen gastheer. Dit jaar haakt ook Ondernemers Overleg Tholen (OOT) aan. Zet de datum vast in je agenda, nadere gegevens volgen.

Lees verder

Aanmelden Zeeuwse innovatieprijs Emergo

Zeeuwse ondernemers die een succesvolle innovatie hebben gerealiseerd, kunnen zich nog tot en met 28 juni aanmelden voor de Emergo, de Zeeuwse innovatieprijs. Deze wordt op 6 november, tijdens de Contacta, voor de zestiende keer uitgereikt.


Lees verder

Integratie door werk

Meer maatwerk en een sluitende regionale infrastructuur waar gemeenten, werkgevers en werknemers een beroep op kunnen doen, zijn nodig voor een succesvolle integratie van statushouders. Dat bepleit de Sociaal-Economische Raad in zijn rapport over de arbeidsparticipatie van statushouders.


Lees verder

Geboorteverlof

Sinds 1 januari 2019 zijn de regels voor kraamverlof vervallen en geldt de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG).


Lees verder

Informatieplicht energiebesparing Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh ůf 25.000 m3 gas verbruiken hebben te maken met een aanscherping in de Wet milieubeheer. Voor 1 juli 2019 moeten zij in actie zijn gekomen.


Lees verder

ATS Aankoop- en Taxatiebureau Soeters

Organisatie
Handelsnaam ATS Aankoop- en Taxatiebureau Soeters
Statuatairenaam ATS
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Gouweveerseweg 3
Postcode 4301 RP
Plaats Zierikzee
Postadres
Adres Gouweveerseweg 3
Postcode 4301 RP
Plaats Zierikzee
Contactgegevens
Telefoon 0111-411465
Mobiel
Fax 0111-410675
Email ats@euronet.nl
Website www.taxereninzeeland.nl
Gegevens
Directie
Contactpersonen Tom N. Soeters
Bedrijfsactiviteiten Taxaties van bedrijfs onroerend goed en woonhuizen, aankoopbegeleiding en adviezen.
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie ATS staat voor Aankoop- en Taxatiebureau Soeters en is in handen van Tom N. Soeters. Ik specialiseer mij in het taxeren van alle onroerend goed, uiteenlopend van woonhuizen en bedrijfsobjecten tot agrarische objecten. Mijn opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven. Ook hypotheekadviseurs en assurantie-tussenpersonen behoren tot mijn klantenkring. Ik ben lid van brancheorganistaie VastgoedPro, hetgeen behalve de nodige waarborgen naar de consument toe, ook betekent dat ik voor alle banken en verzekeringsmaatschappijen mag taxeren. Dienstverlening Behalve taxeren behoren zoekopdrachten en aankoopbegeleiding ook tot de mogelijkheden. Nadrukkelijk begeef ik mij niet op de verkoopmarkt. Een bewuste keuze. Immers alleen zo kan ik een onafhankelijke vaststelling van de waarde garanderen. Ook het feit dat ik als beŽdigd makelaar ben opgenomen in het SCVM Register, staat hier borg voor. Kwaliteit en snelheid Het spreekt vanzelf dat taxeren maatwerk is. Daarom zet ik de moderne technieken in om mijn cliŽnten zo snel en zo goed mogelijk van de informatie te voorzien die ze nodig hebben. Zo kunnen de digitale foto‚Äôs van het getaxeerde object per e-mail naar de cliŽnt verstuurd worden en is er een on-line verbinding met het Kadasternetwerk. Woonhuistaxaties liggen binnen drie werkdagen na opname bij de opdrachtgever ‚Äúop de mat‚ÄĚ. Bij bedrijfsmatig en agrarisch onroerend goed, is dit afhankelijk van de aard en omvang van het object. Het werkgebied omvat geheel Zeeland en de Zuidhollandse eilanden.

Terug naar ledenoverzicht