Symposium circulair bouwen

woensdag 27 maart 2019

Op 27 maart organiseert Emergis in Kloetinge een symposium over circulair bouwen. Met dit symposium sluit de ggz-organisatie de (ver)bouw af van de Emergis kinder- en jeugdkliniek. De kliniek is een voorbeeld van circulair bouwen waarbij onder meer het materiaal van het voormalige districtskantoor van Rijkswaterstaat in Terneuzen is gebruikt. Op het programma staan presentaties over de circulaire bouweconomie en over het bouwproces en de gekozen oplossingen voor de kliniek van Emergis. Na de pauze is er een gesprek met de verschillende bouwpartners en een rondleiding door het gebouw. Datum: 27 maart Plaats: Emergis, Oostmolenweg 101 Kloetinge Tijden: 12.30u (lunch) Ė 15.30u (rondleiding+borrel) Toegang: na aanmelding via emergis.nl/bouw

Lees verder

Algemene ledenvergadering in het teken van onderwijs

dinsdag 9 april 2019

Onder de titel Samen slagen we wel! combineert de OSD op 9 april zijn algemene ledenvergadering met een inspirerende roadshow. Tijdens deze roadshow draait het om de samenwerking tussen onderwijsinstellingen, overheid en ondernemers en gaan deze partijen met elkaar in gesprek om tot concrete ideeŽn en afspraken te komen.

Lees verder

Ravelijnlezing over water

donderdag 23 mei 2019

De Ravelijnlezing, op 23 mei, heeft dit jaar het water, strategische verbinder in de Delta als thema. Water biedt kansen voor ontwikkeling, terwijl klimatologische ontwikkelingen vragen om bewust met water om te gaan. Sprekers zijn in elk geval Rijksbouwmeester Floris Alkemade en de nieuwe Deltacommissaris Peter Glas. De Ravelijnlezing wil jaarlijks een facet van de kracht van de Deltaregio belichten en het bedrijfsleven, onderwijs en overheid in de Vlaams-Nederlandse Deltaregio verbinden. Datum: 23 mei Plaats: Theater De Maagd, Bergen op Zoom Tijd: vanaf 15.00 uur

Lees verder

De toekomst van de N59 - denk mee!

Een jaar geleden sloten de provincies Zeeland en Zuid-Holland, Rijkswaterstaat en de gemeenten Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee een bestuursovereenkomst voor de N59. Het doel is de verkeersveiligheid, de doorstroming en de duurzaamheid tussen Hellegatsplein en Serooskerke (S-D) te verbeteren.


Lees verder

SD op weg

Het mobiliteitsplatform SD Op Weg is nu ook op de digitale snelweg te vinden. Tegelijkertijd nodigt het platform inwoners, ondernemers en organisaties uit om mee te denken over het personenvervoer op het eiland.


Lees verder

Kas Zeeuws Participatiefonds gespekt

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat heeft de kas van het Zeeuws Participatiefonds (ZPF) met 6,5 miljoen euro gespekt. Dankzij deze injectie kan het ZPF meer bedrijven helpen en grotere financieringen verstrekken.


Lees verder

ATS Aankoop- en Taxatiebureau Soeters

Organisatie
Handelsnaam ATS Aankoop- en Taxatiebureau Soeters
Statuatairenaam ATS
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Gouweveerseweg 3
Postcode 4301 RP
Plaats Zierikzee
Postadres
Adres Gouweveerseweg 3
Postcode 4301 RP
Plaats Zierikzee
Contactgegevens
Telefoon 0111-411465
Mobiel
Fax 0111-410675
Email ats@euronet.nl
Website www.taxereninzeeland.nl
Gegevens
Directie
Contactpersonen Tom N. Soeters
Bedrijfsactiviteiten Taxaties van bedrijfs onroerend goed en woonhuizen, aankoopbegeleiding en adviezen.
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie ATS staat voor Aankoop- en Taxatiebureau Soeters en is in handen van Tom N. Soeters. Ik specialiseer mij in het taxeren van alle onroerend goed, uiteenlopend van woonhuizen en bedrijfsobjecten tot agrarische objecten. Mijn opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven. Ook hypotheekadviseurs en assurantie-tussenpersonen behoren tot mijn klantenkring. Ik ben lid van brancheorganistaie VastgoedPro, hetgeen behalve de nodige waarborgen naar de consument toe, ook betekent dat ik voor alle banken en verzekeringsmaatschappijen mag taxeren. Dienstverlening Behalve taxeren behoren zoekopdrachten en aankoopbegeleiding ook tot de mogelijkheden. Nadrukkelijk begeef ik mij niet op de verkoopmarkt. Een bewuste keuze. Immers alleen zo kan ik een onafhankelijke vaststelling van de waarde garanderen. Ook het feit dat ik als beŽdigd makelaar ben opgenomen in het SCVM Register, staat hier borg voor. Kwaliteit en snelheid Het spreekt vanzelf dat taxeren maatwerk is. Daarom zet ik de moderne technieken in om mijn cliŽnten zo snel en zo goed mogelijk van de informatie te voorzien die ze nodig hebben. Zo kunnen de digitale foto‚Äôs van het getaxeerde object per e-mail naar de cliŽnt verstuurd worden en is er een on-line verbinding met het Kadasternetwerk. Woonhuistaxaties liggen binnen drie werkdagen na opname bij de opdrachtgever ‚Äúop de mat‚ÄĚ. Bij bedrijfsmatig en agrarisch onroerend goed, is dit afhankelijk van de aard en omvang van het object. Het werkgebied omvat geheel Zeeland en de Zuidhollandse eilanden.

Terug naar ledenoverzicht