Haringparty 2019

donderdag 20 juni 2019

Op donderdag 20 juni organiseert Kiwanis Zierikzee Schouwen-Duiveland de jaarlijkse Haringparty Schouwen-Duiveland.

Lees verder

Feestje met d’overkanters

woensdag 4 september 2019

Op 4 september organiseert de OSD in samenwerking met de ondernemersverenigingen uit Goes, Borsele, Reimerswaal en Tholen een feestje op het Business Park in Zierikzee. Sinds 2016 bezoeken Ondernemers Contact Goes (OCG) en de OSD elkaar over en weer. Vorig jaar kwamen OVBorsele en OVReimerswaal erbij, de Sinke Groep in Kruiningen was toen gastheer. Dit jaar haakt ook Ondernemers Overleg Tholen (OOT) aan. Zet de datum vast in je agenda, nadere gegevens volgen.

Lees verder

Aanmelden Zeeuwse innovatieprijs Emergo

Zeeuwse ondernemers die een succesvolle innovatie hebben gerealiseerd, kunnen zich nog tot en met 28 juni aanmelden voor de Emergo, de Zeeuwse innovatieprijs. Deze wordt op 6 november, tijdens de Contacta, voor de zestiende keer uitgereikt.


Lees verder

Integratie door werk

Meer maatwerk en een sluitende regionale infrastructuur waar gemeenten, werkgevers en werknemers een beroep op kunnen doen, zijn nodig voor een succesvolle integratie van statushouders. Dat bepleit de Sociaal-Economische Raad in zijn rapport over de arbeidsparticipatie van statushouders.


Lees verder

Geboorteverlof

Sinds 1 januari 2019 zijn de regels voor kraamverlof vervallen en geldt de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG).


Lees verder

Informatieplicht energiebesparing Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh óf 25.000 m3 gas verbruiken hebben te maken met een aanscherping in de Wet milieubeheer. Voor 1 juli 2019 moeten zij in actie zijn gekomen.


Lees verder

Delta Dynamics

Organisatie
Handelsnaam Delta Dynamics
Statuatairenaam
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Stoofweg 60
Postcode 4326 SJ
Plaats Noordwelle
Postadres
Adres Postbus 60
Postcode 4325 ZH
Plaats Noordwelle
Contactgegevens
Telefoon 0111 463635
Mobiel 0653994506
Fax 0111 463874
Email martin@deltadynamics.nl
Website www.deltadynamics.nl
Gegevens
Directie
Contactpersonen Martin J. Loeve MBA
Bedrijfsactiviteiten Delta Dynamics faciliteert verandertrajecten en begeleidt ondernemers en managers en studenten bij persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden Delta Dynamics wil vanuit de mensgerichte veranderfilosofie voor zijn opdrachtgevers een bron van inspiratie zijn door oprechte oplossingen aan te bieden en waarde toe te voegen aan persoonlijke en organisatorische veranderingen en ontwikkelingen om zo productief bijdragen aan de continuïteit en vooruitgang.
Presentatie

Terug naar ledenoverzicht