Feestje met d’overkanters

woensdag 4 september 2019

Op 4 september organiseert de OSD in samenwerking met de ondernemersverenigingen uit Goes, Borsele, Reimerswaal en Tholen een feestje op het Business Park in Zierikzee. Sinds 2016 bezoeken Ondernemers Contact Goes (OCG) en de OSD elkaar over en weer. Vorig jaar kwamen OVBorsele en OVReimerswaal erbij, de Sinke Groep in Kruiningen was toen gastheer. Dit jaar haakt ook Ondernemers Overleg Tholen (OOT) aan. Zet de datum vast in je agenda, nadere gegevens volgen.

Lees verder

Aanmelden Zeeuwse innovatieprijs Emergo

Zeeuwse ondernemers die een succesvolle innovatie hebben gerealiseerd, kunnen zich nog tot en met 28 juni aanmelden voor de Emergo, de Zeeuwse innovatieprijs. Deze wordt op 6 november, tijdens de Contacta, voor de zestiende keer uitgereikt.


Lees verder

Integratie door werk

Meer maatwerk en een sluitende regionale infrastructuur waar gemeenten, werkgevers en werknemers een beroep op kunnen doen, zijn nodig voor een succesvolle integratie van statushouders. Dat bepleit de Sociaal-Economische Raad in zijn rapport over de arbeidsparticipatie van statushouders.


Lees verder

Geboorteverlof

Sinds 1 januari 2019 zijn de regels voor kraamverlof vervallen en geldt de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG).


Lees verder

Informatieplicht energiebesparing Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh óf 25.000 m3 gas verbruiken hebben te maken met een aanscherping in de Wet milieubeheer. Voor 1 juli 2019 moeten zij in actie zijn gekomen.


Lees verder

Innovatievouchers horeca, watersport, dagattracties

Ben je ondernemer in de horeca, watersport of dagattractie? En wil je innoveren? Meld je dan aan voor een intakegesprek bij Impuls Zeeland voor een innovatievoucher.


Lees verder

Vereniging Bedrijvenpark Zuid

Organisatie
Handelsnaam Vereniging Bedrijvenpark Zuid
Statuatairenaam Vereniging Bedrijvenpark Zuid
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Gouwepoort 1
Postcode 4301 RZ
Plaats Zierikzee
Postadres
Adres Gouwepoort 1
Postcode 4301 RZ
Plaats Zierikzee
Contactgegevens
Telefoon 06-170 73 944
Mobiel
Fax 0111-417636
Email info@bedrijvenparkzuid.nl
Website www.bedrijvenparkzuid.nl
Gegevens
Directie Bestuur Vereniging Bedrijvenpark Zuid
Contactpersonen Parkmanager Erica Erkelens- van den Heuvel Door deelname in het Interreg III A project is het mogelijk om een parkmanager aan te stellen op het bedrijvenpark Zuid. De parkmanager: is aanspreekpunt voor de ondernemers op Bedrijvenpark Zuid draagt bij
Bedrijfsactiviteiten
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden facturen t.a.v. D. Lodders of mevr. M. van den Ouden
Presentatie Oprichting en missie: Op 17 maart 2006 is de Vereniging Bedrijvenpark Zuid opgericht. De VBZ is een vereniging met als missie het bestaande industrieterrein om te vormen tot een bedrijvenpark met een scala aan gemeenschappelijke voorzieningen en goede onderlinge samenwerkingsverbanden tussen de op het park gevestigde bedrijven. Bovendien willen we straks aansluiting kunnen vinden met het Businesspark dat naast ons terrein wordt ontwikkeld. Op het bedrijventerrein zijn ongeveer 80 bedrijven gevestigd waarvan er momenteel 38 als lid zijn aangesloten bij onze vereniging. De huidige leden vertegenwoordigen ongeveer 80% van de werknemers op het bedrijvenpark. Uiteraard streven we naar een zo groot mogelijk ledenaantal om zo alle belangen te kunnen behartigen. Het profiel van de gevestigde bedrijvigheid is divers, waarbij zowel de industriële als de ambachtelijke bedrijven nadrukkelijk aanwezig zijn. Om te komen tot een aantrekkelijk bedrijvenpark vormde één van de eerste activiteiten van de VBZ het opstarten van parkmanagement. Vorig jaar hebben diverse activiteiten in het kader van het parkmanagement plaatsgevonden. Deze activiteiten zijn geïnitieerd aan de hand van een onderzoek m.b.t. de wenselijkheid en haalbaarheid van nieuwe diensten die door het parkmanagement aan haar leden kan worden aangeboden.

Terug naar ledenoverzicht