Symposium circulair bouwen

woensdag 27 maart 2019

Op 27 maart organiseert Emergis in Kloetinge een symposium over circulair bouwen. Met dit symposium sluit de ggz-organisatie de (ver)bouw af van de Emergis kinder- en jeugdkliniek. De kliniek is een voorbeeld van circulair bouwen waarbij onder meer het materiaal van het voormalige districtskantoor van Rijkswaterstaat in Terneuzen is gebruikt. Op het programma staan presentaties over de circulaire bouweconomie en over het bouwproces en de gekozen oplossingen voor de kliniek van Emergis. Na de pauze is er een gesprek met de verschillende bouwpartners en een rondleiding door het gebouw. Datum: 27 maart Plaats: Emergis, Oostmolenweg 101 Kloetinge Tijden: 12.30u (lunch) Ė 15.30u (rondleiding+borrel) Toegang: na aanmelding via emergis.nl/bouw

Lees verder

Algemene ledenvergadering in het teken van onderwijs

dinsdag 9 april 2019

Onder de titel Samen slagen we wel! combineert de OSD op 9 april zijn algemene ledenvergadering met een inspirerende roadshow. Tijdens deze roadshow draait het om de samenwerking tussen onderwijsinstellingen, overheid en ondernemers en gaan deze partijen met elkaar in gesprek om tot concrete ideeŽn en afspraken te komen.

Lees verder

Ravelijnlezing over water

donderdag 23 mei 2019

De Ravelijnlezing, op 23 mei, heeft dit jaar het water, strategische verbinder in de Delta als thema. Water biedt kansen voor ontwikkeling, terwijl klimatologische ontwikkelingen vragen om bewust met water om te gaan. Sprekers zijn in elk geval Rijksbouwmeester Floris Alkemade en de nieuwe Deltacommissaris Peter Glas. De Ravelijnlezing wil jaarlijks een facet van de kracht van de Deltaregio belichten en het bedrijfsleven, onderwijs en overheid in de Vlaams-Nederlandse Deltaregio verbinden. Datum: 23 mei Plaats: Theater De Maagd, Bergen op Zoom Tijd: vanaf 15.00 uur

Lees verder

De toekomst van de N59 - denk mee!

Een jaar geleden sloten de provincies Zeeland en Zuid-Holland, Rijkswaterstaat en de gemeenten Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee een bestuursovereenkomst voor de N59. Het doel is de verkeersveiligheid, de doorstroming en de duurzaamheid tussen Hellegatsplein en Serooskerke (S-D) te verbeteren.


Lees verder

SD op weg

Het mobiliteitsplatform SD Op Weg is nu ook op de digitale snelweg te vinden. Tegelijkertijd nodigt het platform inwoners, ondernemers en organisaties uit om mee te denken over het personenvervoer op het eiland.


Lees verder

Kas Zeeuws Participatiefonds gespekt

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat heeft de kas van het Zeeuws Participatiefonds (ZPF) met 6,5 miljoen euro gespekt. Dankzij deze injectie kan het ZPF meer bedrijven helpen en grotere financieringen verstrekken.


Lees verder

Vereniging Bedrijvenpark Zuid

Organisatie
Handelsnaam Vereniging Bedrijvenpark Zuid
Statuatairenaam Vereniging Bedrijvenpark Zuid
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Gouwepoort 1
Postcode 4301 RZ
Plaats Zierikzee
Postadres
Adres Gouwepoort 1
Postcode 4301 RZ
Plaats Zierikzee
Contactgegevens
Telefoon 06-170 73 944
Mobiel
Fax 0111-417636
Email info@bedrijvenparkzuid.nl
Website www.bedrijvenparkzuid.nl
Gegevens
Directie Bestuur Vereniging Bedrijvenpark Zuid
Contactpersonen Parkmanager Erica Erkelens- van den Heuvel Door deelname in het Interreg III A project is het mogelijk om een parkmanager aan te stellen op het bedrijvenpark Zuid. De parkmanager: is aanspreekpunt voor de ondernemers op Bedrijvenpark Zuid draagt bij
Bedrijfsactiviteiten
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden facturen t.a.v. D. Lodders of mevr. M. van den Ouden
Presentatie Oprichting en missie: Op 17 maart 2006 is de Vereniging Bedrijvenpark Zuid opgericht. De VBZ is een vereniging met als missie het bestaande industrieterrein om te vormen tot een bedrijvenpark met een scala aan gemeenschappelijke voorzieningen en goede onderlinge samenwerkingsverbanden tussen de op het park gevestigde bedrijven. Bovendien willen we straks aansluiting kunnen vinden met het Businesspark dat naast ons terrein wordt ontwikkeld. Op het bedrijventerrein zijn ongeveer 80 bedrijven gevestigd waarvan er momenteel 38 als lid zijn aangesloten bij onze vereniging. De huidige leden vertegenwoordigen ongeveer 80% van de werknemers op het bedrijvenpark. Uiteraard streven we naar een zo groot mogelijk ledenaantal om zo alle belangen te kunnen behartigen. Het profiel van de gevestigde bedrijvigheid is divers, waarbij zowel de industriŽle als de ambachtelijke bedrijven nadrukkelijk aanwezig zijn. Om te komen tot een aantrekkelijk bedrijvenpark vormde ťťn van de eerste activiteiten van de VBZ het opstarten van parkmanagement. Vorig jaar hebben diverse activiteiten in het kader van het parkmanagement plaatsgevonden. Deze activiteiten zijn geÔnitieerd aan de hand van een onderzoek m.b.t. de wenselijkheid en haalbaarheid van nieuwe diensten die door het parkmanagement aan haar leden kan worden aangeboden.

Terug naar ledenoverzicht