Finance Me?!

maandag 28 januari 2019

Op 28 januari kunnen ondernemers in Dockwize (Vlissingen) de mogelijkheden van (innovatie) financieringen ontdekken.

Lees verder

Werkconferentie Zuidwestelijke Delta

donderdag 14 maart 2019

Hoe zorgen we voor een veerkrachtige en klimaatrobuuste delta? Dat is de centrale vraag van de werkconferentie die het Gebiedsoverleg Zuidwestelijke Delta op 14 maart organiseert.

Lees verder

Klaar voor veranderend werk

Afspraken over budgetten voor scholing en ontwikkeling van werknemers moeten standaardonderdeel worden van het beloningspakket voor werknemers. Dergelijke budgetten worden nu nog te vaak gezien als een extraatje op de loonstijging.


Lees verder

Trends voor 2019

GeÔnteresseerd welke trends er voor ondernemers in dit nieuwe jaar te verwachten zijn? De KvK vroeg drie bekende trendwatchers naar hun ideeŽn.


Lees verder

De Zeeuwse arbeidsmarkt belicht

Zeeland komt steeds meer handen te kort om bedrijven te voorzien van vakkundig personeel. In augustus 2018 stond een recordaantal vacatures open: circa 5.000.


Lees verder

Parijs op zijn Zeeuws

Het samenwerkingsplatform dat werkt aan een energie- en klimaatneutraal Zeeland heeft alle ontwikkelingen gebundeld op de nieuwe website zeeuwsenergieakkoord.nl.


Lees verder

Vereniging Bedrijvenpark Zuid

Organisatie
Handelsnaam Vereniging Bedrijvenpark Zuid
Statuatairenaam Vereniging Bedrijvenpark Zuid
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Gouwepoort 1
Postcode 4301 RZ
Plaats Zierikzee
Postadres
Adres Gouwepoort 1
Postcode 4301 RZ
Plaats Zierikzee
Contactgegevens
Telefoon 06-170 73 944
Mobiel
Fax 0111-417636
Email info@bedrijvenparkzuid.nl
Website www.bedrijvenparkzuid.nl
Gegevens
Directie Bestuur Vereniging Bedrijvenpark Zuid
Contactpersonen Parkmanager Erica Erkelens- van den Heuvel Door deelname in het Interreg III A project is het mogelijk om een parkmanager aan te stellen op het bedrijvenpark Zuid. De parkmanager: is aanspreekpunt voor de ondernemers op Bedrijvenpark Zuid draagt bij
Bedrijfsactiviteiten
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden facturen t.a.v. D. Lodders of mevr. M. van den Ouden
Presentatie Oprichting en missie: Op 17 maart 2006 is de Vereniging Bedrijvenpark Zuid opgericht. De VBZ is een vereniging met als missie het bestaande industrieterrein om te vormen tot een bedrijvenpark met een scala aan gemeenschappelijke voorzieningen en goede onderlinge samenwerkingsverbanden tussen de op het park gevestigde bedrijven. Bovendien willen we straks aansluiting kunnen vinden met het Businesspark dat naast ons terrein wordt ontwikkeld. Op het bedrijventerrein zijn ongeveer 80 bedrijven gevestigd waarvan er momenteel 38 als lid zijn aangesloten bij onze vereniging. De huidige leden vertegenwoordigen ongeveer 80% van de werknemers op het bedrijvenpark. Uiteraard streven we naar een zo groot mogelijk ledenaantal om zo alle belangen te kunnen behartigen. Het profiel van de gevestigde bedrijvigheid is divers, waarbij zowel de industriŽle als de ambachtelijke bedrijven nadrukkelijk aanwezig zijn. Om te komen tot een aantrekkelijk bedrijvenpark vormde ťťn van de eerste activiteiten van de VBZ het opstarten van parkmanagement. Vorig jaar hebben diverse activiteiten in het kader van het parkmanagement plaatsgevonden. Deze activiteiten zijn geÔnitieerd aan de hand van een onderzoek m.b.t. de wenselijkheid en haalbaarheid van nieuwe diensten die door het parkmanagement aan haar leden kan worden aangeboden.

Terug naar ledenoverzicht