Feestje met díoverkanters

woensdag 4 september 2019

Op 4 september organiseert de OSD in samenwerking met de ondernemersverenigingen uit Goes, Borsele, Reimerswaal en Tholen een feestje op het Business Park in Zierikzee. Sinds 2016 bezoeken Ondernemers Contact Goes (OCG) en de OSD elkaar over en weer. Vorig jaar kwamen OVBorsele en OVReimerswaal erbij, de Sinke Groep in Kruiningen was toen gastheer. Dit jaar haakt ook Ondernemers Overleg Tholen (OOT) aan. Zet de datum vast in je agenda, nadere gegevens volgen.

Lees verder

Aanmelden Zeeuwse innovatieprijs Emergo

Zeeuwse ondernemers die een succesvolle innovatie hebben gerealiseerd, kunnen zich nog tot en met 28 juni aanmelden voor de Emergo, de Zeeuwse innovatieprijs. Deze wordt op 6 november, tijdens de Contacta, voor de zestiende keer uitgereikt.


Lees verder

Integratie door werk

Meer maatwerk en een sluitende regionale infrastructuur waar gemeenten, werkgevers en werknemers een beroep op kunnen doen, zijn nodig voor een succesvolle integratie van statushouders. Dat bepleit de Sociaal-Economische Raad in zijn rapport over de arbeidsparticipatie van statushouders.


Lees verder

Geboorteverlof

Sinds 1 januari 2019 zijn de regels voor kraamverlof vervallen en geldt de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG).


Lees verder

Informatieplicht energiebesparing Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh ůf 25.000 m3 gas verbruiken hebben te maken met een aanscherping in de Wet milieubeheer. Voor 1 juli 2019 moeten zij in actie zijn gekomen.


Lees verder

Innovatievouchers horeca, watersport, dagattracties

Ben je ondernemer in de horeca, watersport of dagattractie? En wil je innoveren? Meld je dan aan voor een intakegesprek bij Impuls Zeeland voor een innovatievoucher.


Lees verder

Heuff Schrijft

Organisatie
Handelsnaam Heuff Schrijft
Statuatairenaam
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Varremarkt 22
Postcode 4301 ER
Plaats Zierikzee
Postadres
Adres Varremarkt 22
Postcode 4301 ER
Plaats Zierikzee
Contactgegevens
Telefoon
Mobiel
Fax
Email inge@heuffschrijft.nl
Website www.heuffschrijft.nl
Gegevens
Directie
Contactpersonen Inge Heuff
Bedrijfsactiviteiten freelance journalist, redacteur en tekstschrijver
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden Heuff Schrijft profileert zich als breed georiŽnteerde journalist in Zeeland en de Randstad met een voorliefde voor interviews, artikelen en achtergrondverhalen. Heuff Schrijft beschikt over een kritische pen voor de (eind)redactie van uw eigen werk. Als tekstschrijver is Heuff Schrijft in te schakelen voor commerciŽle publicaties als advertorials, brochures en websites.
Presentatie kijk eens op www.heuffschrijft.nl

Terug naar ledenoverzicht