Finance Me?!

maandag 28 januari 2019

Op 28 januari kunnen ondernemers in Dockwize (Vlissingen) de mogelijkheden van (innovatie) financieringen ontdekken.

Lees verder

Werkconferentie Zuidwestelijke Delta

donderdag 14 maart 2019

Hoe zorgen we voor een veerkrachtige en klimaatrobuuste delta? Dat is de centrale vraag van de werkconferentie die het Gebiedsoverleg Zuidwestelijke Delta op 14 maart organiseert.

Lees verder

Klaar voor veranderend werk

Afspraken over budgetten voor scholing en ontwikkeling van werknemers moeten standaardonderdeel worden van het beloningspakket voor werknemers. Dergelijke budgetten worden nu nog te vaak gezien als een extraatje op de loonstijging.


Lees verder

Trends voor 2019

GeÔnteresseerd welke trends er voor ondernemers in dit nieuwe jaar te verwachten zijn? De KvK vroeg drie bekende trendwatchers naar hun ideeŽn.


Lees verder

De Zeeuwse arbeidsmarkt belicht

Zeeland komt steeds meer handen te kort om bedrijven te voorzien van vakkundig personeel. In augustus 2018 stond een recordaantal vacatures open: circa 5.000.


Lees verder

Parijs op zijn Zeeuws

Het samenwerkingsplatform dat werkt aan een energie- en klimaatneutraal Zeeland heeft alle ontwikkelingen gebundeld op de nieuwe website zeeuwsenergieakkoord.nl.


Lees verder

Sigma Personeelsdiensten BV

Organisatie
Handelsnaam Sigma Personeelsdiensten BV
Statuatairenaam
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Schermerhornstraat 2
Postcode 4463 XD
Plaats Goes
Postadres
Adres Postbus 8
Postcode 4460 AA
Plaats Goes
Contactgegevens
Telefoon 0113-256620
Mobiel 06-12667392
Fax 0113-220833
Email mgiljam@sigmapersoneel.nl
Website www.sigmapersoneelsdiensten.nl
Gegevens
Directie Bert Kole, Marco Hamelink
Contactpersonen Mark Giljam
Bedrijfsactiviteiten Salarisadministratie, Personeelsadministratie, Personeelsadvies, Detachering & Consultancy.
Dochter- zuster ondernemingen Schipper Accountants BV
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Sigma is een inmiddels gevestigde naam op het gebied van salarisverwerking, salarisadvies en personeelsadministratie. De dienstverlening van Sigma omvat het volledige terrein van uw personeelszaken. Niet alleen uw salarisadministratie maar ook uw personeelsadministratie zijn bij Sigma in vertrouwde handen. Daarnaast kunt u op Sigma terugvallen voor advies op het gebied van arbeidsvoorwaarden, CAOís, arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht en onderhouden wij desgewenst contact met diverse instanties. Ook voor professionele adviezen op het gebied van personeelsbeleid bent u bij Sigma aan het juiste adres. Afhankelijk van uw vraag en de vraagstukken binnen uw organisatie kunnen wij bovendien een beroep doen op de personeels- en organisatieadviseurs van OAZ.

Terug naar ledenoverzicht