Symposium circulair bouwen

woensdag 27 maart 2019

Op 27 maart organiseert Emergis in Kloetinge een symposium over circulair bouwen. Met dit symposium sluit de ggz-organisatie de (ver)bouw af van de Emergis kinder- en jeugdkliniek. De kliniek is een voorbeeld van circulair bouwen waarbij onder meer het materiaal van het voormalige districtskantoor van Rijkswaterstaat in Terneuzen is gebruikt. Op het programma staan presentaties over de circulaire bouweconomie en over het bouwproces en de gekozen oplossingen voor de kliniek van Emergis. Na de pauze is er een gesprek met de verschillende bouwpartners en een rondleiding door het gebouw. Datum: 27 maart Plaats: Emergis, Oostmolenweg 101 Kloetinge Tijden: 12.30u (lunch) Ė 15.30u (rondleiding+borrel) Toegang: na aanmelding via emergis.nl/bouw

Lees verder

Algemene ledenvergadering in het teken van onderwijs

dinsdag 9 april 2019

Onder de titel Samen slagen we wel! combineert de OSD op 9 april zijn algemene ledenvergadering met een inspirerende roadshow. Tijdens deze roadshow draait het om de samenwerking tussen onderwijsinstellingen, overheid en ondernemers en gaan deze partijen met elkaar in gesprek om tot concrete ideeŽn en afspraken te komen.

Lees verder

Ravelijnlezing over water

donderdag 23 mei 2019

De Ravelijnlezing, op 23 mei, heeft dit jaar het water, strategische verbinder in de Delta als thema. Water biedt kansen voor ontwikkeling, terwijl klimatologische ontwikkelingen vragen om bewust met water om te gaan. Sprekers zijn in elk geval Rijksbouwmeester Floris Alkemade en de nieuwe Deltacommissaris Peter Glas. De Ravelijnlezing wil jaarlijks een facet van de kracht van de Deltaregio belichten en het bedrijfsleven, onderwijs en overheid in de Vlaams-Nederlandse Deltaregio verbinden. Datum: 23 mei Plaats: Theater De Maagd, Bergen op Zoom Tijd: vanaf 15.00 uur

Lees verder

De toekomst van de N59 - denk mee!

Een jaar geleden sloten de provincies Zeeland en Zuid-Holland, Rijkswaterstaat en de gemeenten Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee een bestuursovereenkomst voor de N59. Het doel is de verkeersveiligheid, de doorstroming en de duurzaamheid tussen Hellegatsplein en Serooskerke (S-D) te verbeteren.


Lees verder

SD op weg

Het mobiliteitsplatform SD Op Weg is nu ook op de digitale snelweg te vinden. Tegelijkertijd nodigt het platform inwoners, ondernemers en organisaties uit om mee te denken over het personenvervoer op het eiland.


Lees verder

Kas Zeeuws Participatiefonds gespekt

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat heeft de kas van het Zeeuws Participatiefonds (ZPF) met 6,5 miljoen euro gespekt. Dankzij deze injectie kan het ZPF meer bedrijven helpen en grotere financieringen verstrekken.


Lees verder

Sigma Personeelsdiensten BV

Organisatie
Handelsnaam Sigma Personeelsdiensten BV
Statuatairenaam
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Schermerhornstraat 2
Postcode 4463 XD
Plaats Goes
Postadres
Adres Postbus 8
Postcode 4460 AA
Plaats Goes
Contactgegevens
Telefoon 0113-256620
Mobiel 06-12667392
Fax 0113-220833
Email mgiljam@sigmapersoneel.nl
Website www.sigmapersoneelsdiensten.nl
Gegevens
Directie Bert Kole, Marco Hamelink
Contactpersonen Mark Giljam
Bedrijfsactiviteiten Salarisadministratie, Personeelsadministratie, Personeelsadvies, Detachering & Consultancy.
Dochter- zuster ondernemingen Schipper Accountants BV
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Sigma is een inmiddels gevestigde naam op het gebied van salarisverwerking, salarisadvies en personeelsadministratie. De dienstverlening van Sigma omvat het volledige terrein van uw personeelszaken. Niet alleen uw salarisadministratie maar ook uw personeelsadministratie zijn bij Sigma in vertrouwde handen. Daarnaast kunt u op Sigma terugvallen voor advies op het gebied van arbeidsvoorwaarden, CAOís, arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht en onderhouden wij desgewenst contact met diverse instanties. Ook voor professionele adviezen op het gebied van personeelsbeleid bent u bij Sigma aan het juiste adres. Afhankelijk van uw vraag en de vraagstukken binnen uw organisatie kunnen wij bovendien een beroep doen op de personeels- en organisatieadviseurs van OAZ.

Terug naar ledenoverzicht