Finance Me?!

maandag 28 januari 2019

Op 28 januari kunnen ondernemers in Dockwize (Vlissingen) de mogelijkheden van (innovatie) financieringen ontdekken.

Lees verder

Werkconferentie Zuidwestelijke Delta

donderdag 14 maart 2019

Hoe zorgen we voor een veerkrachtige en klimaatrobuuste delta? Dat is de centrale vraag van de werkconferentie die het Gebiedsoverleg Zuidwestelijke Delta op 14 maart organiseert.

Lees verder

Klaar voor veranderend werk

Afspraken over budgetten voor scholing en ontwikkeling van werknemers moeten standaardonderdeel worden van het beloningspakket voor werknemers. Dergelijke budgetten worden nu nog te vaak gezien als een extraatje op de loonstijging.


Lees verder

Trends voor 2019

GeÔnteresseerd welke trends er voor ondernemers in dit nieuwe jaar te verwachten zijn? De KvK vroeg drie bekende trendwatchers naar hun ideeŽn.


Lees verder

De Zeeuwse arbeidsmarkt belicht

Zeeland komt steeds meer handen te kort om bedrijven te voorzien van vakkundig personeel. In augustus 2018 stond een recordaantal vacatures open: circa 5.000.


Lees verder

Parijs op zijn Zeeuws

Het samenwerkingsplatform dat werkt aan een energie- en klimaatneutraal Zeeland heeft alle ontwikkelingen gebundeld op de nieuwe website zeeuwsenergieakkoord.nl.


Lees verder

BHVK Leisure

Organisatie
Handelsnaam BHVK Leisure
Statuatairenaam BHVK Leisure B.V.
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Ring 10
Postcode 4328 AE
Plaats Burgh-Haamstede
Postadres
Adres Ring 10
Postcode 4328 AE
Plaats Burgh-Haamstede
Contactgegevens
Telefoon 0111-654512
Mobiel
Fax 0111-654513
Email info@bhvkleisure.com
Website www.bhvkleisure.com
Gegevens
Directie
Contactpersonen De heer en mevrouw Van Rees-Buijs
Bedrijfsactiviteiten Verhuur vakantiewoningen
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden BHVK Leisure BV is een professionele verhuurorganisatie die bemiddelt in de verhuur van vakantiewoningen.
Presentatie De opgebouwde relatie met onze huurders en huiseigenaren staan hoog in het vaandel bij BHVK Leisure. Onze opgebouwde klantenkring is trouw en bestaat voornamelijk uit gezinnen met kinderen, echtparen en families. Het aanbod van vakantiewoningen is sterk gestegen de afgelopen jaren. Het is dus belangrijk om je als verhuurbedrijf te onderscheiden van de massa. Onze gasten verwachten kwaliteit. Ook de eisen van een te huren vakantiewoning zijn duidelijk veranderd in de loop der jaren. De gasten willen verrast worden en zeker niet minder in comfort dan "thuis". BHVK Leisure verhuurd dan ook alleen woningen die voldoen aan bepaalde eisen. Onze kracht: - goede bereikbaarheid en persoonlijk contact - snelle controle/ actie bij calamiteiten - "korte lijnen" voor zowel huurder als verhuurder - aanspreekpunt voor zowel huurders als verhuurders BHVK Leisure BV een partij voor vertrouwde vakantiewoningen!

Terug naar ledenoverzicht