Haringparty 2019

donderdag 20 juni 2019

Op donderdag 20 juni organiseert Kiwanis Zierikzee Schouwen-Duiveland de jaarlijkse Haringparty Schouwen-Duiveland.

Lees verder

Feestje met d’overkanters

woensdag 4 september 2019

Op 4 september organiseert de OSD in samenwerking met de ondernemersverenigingen uit Goes, Borsele, Reimerswaal en Tholen een feestje op het Business Park in Zierikzee. Sinds 2016 bezoeken Ondernemers Contact Goes (OCG) en de OSD elkaar over en weer. Vorig jaar kwamen OVBorsele en OVReimerswaal erbij, de Sinke Groep in Kruiningen was toen gastheer. Dit jaar haakt ook Ondernemers Overleg Tholen (OOT) aan. Zet de datum vast in je agenda, nadere gegevens volgen.

Lees verder

Aanmelden Zeeuwse innovatieprijs Emergo

Zeeuwse ondernemers die een succesvolle innovatie hebben gerealiseerd, kunnen zich nog tot en met 28 juni aanmelden voor de Emergo, de Zeeuwse innovatieprijs. Deze wordt op 6 november, tijdens de Contacta, voor de zestiende keer uitgereikt.


Lees verder

Integratie door werk

Meer maatwerk en een sluitende regionale infrastructuur waar gemeenten, werkgevers en werknemers een beroep op kunnen doen, zijn nodig voor een succesvolle integratie van statushouders. Dat bepleit de Sociaal-Economische Raad in zijn rapport over de arbeidsparticipatie van statushouders.


Lees verder

Geboorteverlof

Sinds 1 januari 2019 zijn de regels voor kraamverlof vervallen en geldt de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG).


Lees verder

Informatieplicht energiebesparing Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh óf 25.000 m3 gas verbruiken hebben te maken met een aanscherping in de Wet milieubeheer. Voor 1 juli 2019 moeten zij in actie zijn gekomen.


Lees verder

BHVK Leisure

Organisatie
Handelsnaam BHVK Leisure
Statuatairenaam BHVK Leisure B.V.
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Ring 10
Postcode 4328 AE
Plaats Burgh-Haamstede
Postadres
Adres Ring 10
Postcode 4328 AE
Plaats Burgh-Haamstede
Contactgegevens
Telefoon 0111-654512
Mobiel
Fax 0111-654513
Email info@bhvkleisure.com
Website www.bhvkleisure.com
Gegevens
Directie
Contactpersonen De heer en mevrouw Van Rees-Buijs
Bedrijfsactiviteiten Verhuur vakantiewoningen
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden BHVK Leisure BV is een professionele verhuurorganisatie die bemiddelt in de verhuur van vakantiewoningen.
Presentatie De opgebouwde relatie met onze huurders en huiseigenaren staan hoog in het vaandel bij BHVK Leisure. Onze opgebouwde klantenkring is trouw en bestaat voornamelijk uit gezinnen met kinderen, echtparen en families. Het aanbod van vakantiewoningen is sterk gestegen de afgelopen jaren. Het is dus belangrijk om je als verhuurbedrijf te onderscheiden van de massa. Onze gasten verwachten kwaliteit. Ook de eisen van een te huren vakantiewoning zijn duidelijk veranderd in de loop der jaren. De gasten willen verrast worden en zeker niet minder in comfort dan "thuis". BHVK Leisure verhuurd dan ook alleen woningen die voldoen aan bepaalde eisen. Onze kracht: - goede bereikbaarheid en persoonlijk contact - snelle controle/ actie bij calamiteiten - "korte lijnen" voor zowel huurder als verhuurder - aanspreekpunt voor zowel huurders als verhuurders BHVK Leisure BV een partij voor vertrouwde vakantiewoningen!

Terug naar ledenoverzicht