Symposium circulair bouwen

woensdag 27 maart 2019

Op 27 maart organiseert Emergis in Kloetinge een symposium over circulair bouwen. Met dit symposium sluit de ggz-organisatie de (ver)bouw af van de Emergis kinder- en jeugdkliniek. De kliniek is een voorbeeld van circulair bouwen waarbij onder meer het materiaal van het voormalige districtskantoor van Rijkswaterstaat in Terneuzen is gebruikt. Op het programma staan presentaties over de circulaire bouweconomie en over het bouwproces en de gekozen oplossingen voor de kliniek van Emergis. Na de pauze is er een gesprek met de verschillende bouwpartners en een rondleiding door het gebouw. Datum: 27 maart Plaats: Emergis, Oostmolenweg 101 Kloetinge Tijden: 12.30u (lunch) Ė 15.30u (rondleiding+borrel) Toegang: na aanmelding via emergis.nl/bouw

Lees verder

Algemene ledenvergadering in het teken van onderwijs

dinsdag 9 april 2019

Onder de titel Samen slagen we wel! combineert de OSD op 9 april zijn algemene ledenvergadering met een inspirerende roadshow. Tijdens deze roadshow draait het om de samenwerking tussen onderwijsinstellingen, overheid en ondernemers en gaan deze partijen met elkaar in gesprek om tot concrete ideeŽn en afspraken te komen.

Lees verder

Ravelijnlezing over water

donderdag 23 mei 2019

De Ravelijnlezing, op 23 mei, heeft dit jaar het water, strategische verbinder in de Delta als thema. Water biedt kansen voor ontwikkeling, terwijl klimatologische ontwikkelingen vragen om bewust met water om te gaan. Sprekers zijn in elk geval Rijksbouwmeester Floris Alkemade en de nieuwe Deltacommissaris Peter Glas. De Ravelijnlezing wil jaarlijks een facet van de kracht van de Deltaregio belichten en het bedrijfsleven, onderwijs en overheid in de Vlaams-Nederlandse Deltaregio verbinden. Datum: 23 mei Plaats: Theater De Maagd, Bergen op Zoom Tijd: vanaf 15.00 uur

Lees verder

De toekomst van de N59 - denk mee!

Een jaar geleden sloten de provincies Zeeland en Zuid-Holland, Rijkswaterstaat en de gemeenten Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee een bestuursovereenkomst voor de N59. Het doel is de verkeersveiligheid, de doorstroming en de duurzaamheid tussen Hellegatsplein en Serooskerke (S-D) te verbeteren.


Lees verder

SD op weg

Het mobiliteitsplatform SD Op Weg is nu ook op de digitale snelweg te vinden. Tegelijkertijd nodigt het platform inwoners, ondernemers en organisaties uit om mee te denken over het personenvervoer op het eiland.


Lees verder

Kas Zeeuws Participatiefonds gespekt

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat heeft de kas van het Zeeuws Participatiefonds (ZPF) met 6,5 miljoen euro gespekt. Dankzij deze injectie kan het ZPF meer bedrijven helpen en grotere financieringen verstrekken.


Lees verder

BHVK Leisure

Organisatie
Handelsnaam BHVK Leisure
Statuatairenaam BHVK Leisure B.V.
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Ring 10
Postcode 4328 AE
Plaats Burgh-Haamstede
Postadres
Adres Ring 10
Postcode 4328 AE
Plaats Burgh-Haamstede
Contactgegevens
Telefoon 0111-654512
Mobiel
Fax 0111-654513
Email info@bhvkleisure.com
Website www.bhvkleisure.com
Gegevens
Directie
Contactpersonen De heer en mevrouw Van Rees-Buijs
Bedrijfsactiviteiten Verhuur vakantiewoningen
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden BHVK Leisure BV is een professionele verhuurorganisatie die bemiddelt in de verhuur van vakantiewoningen.
Presentatie De opgebouwde relatie met onze huurders en huiseigenaren staan hoog in het vaandel bij BHVK Leisure. Onze opgebouwde klantenkring is trouw en bestaat voornamelijk uit gezinnen met kinderen, echtparen en families. Het aanbod van vakantiewoningen is sterk gestegen de afgelopen jaren. Het is dus belangrijk om je als verhuurbedrijf te onderscheiden van de massa. Onze gasten verwachten kwaliteit. Ook de eisen van een te huren vakantiewoning zijn duidelijk veranderd in de loop der jaren. De gasten willen verrast worden en zeker niet minder in comfort dan "thuis". BHVK Leisure verhuurd dan ook alleen woningen die voldoen aan bepaalde eisen. Onze kracht: - goede bereikbaarheid en persoonlijk contact - snelle controle/ actie bij calamiteiten - "korte lijnen" voor zowel huurder als verhuurder - aanspreekpunt voor zowel huurders als verhuurders BHVK Leisure BV een partij voor vertrouwde vakantiewoningen!

Terug naar ledenoverzicht