Haringparty 2019

donderdag 20 juni 2019

Op donderdag 20 juni organiseert Kiwanis Zierikzee Schouwen-Duiveland de jaarlijkse Haringparty Schouwen-Duiveland.

Lees verder

Feestje met d’overkanters

woensdag 4 september 2019

Op 4 september organiseert de OSD in samenwerking met de ondernemersverenigingen uit Goes, Borsele, Reimerswaal en Tholen een feestje op het Business Park in Zierikzee. Sinds 2016 bezoeken Ondernemers Contact Goes (OCG) en de OSD elkaar over en weer. Vorig jaar kwamen OVBorsele en OVReimerswaal erbij, de Sinke Groep in Kruiningen was toen gastheer. Dit jaar haakt ook Ondernemers Overleg Tholen (OOT) aan. Zet de datum vast in je agenda, nadere gegevens volgen.

Lees verder

Aanmelden Zeeuwse innovatieprijs Emergo

Zeeuwse ondernemers die een succesvolle innovatie hebben gerealiseerd, kunnen zich nog tot en met 28 juni aanmelden voor de Emergo, de Zeeuwse innovatieprijs. Deze wordt op 6 november, tijdens de Contacta, voor de zestiende keer uitgereikt.


Lees verder

Integratie door werk

Meer maatwerk en een sluitende regionale infrastructuur waar gemeenten, werkgevers en werknemers een beroep op kunnen doen, zijn nodig voor een succesvolle integratie van statushouders. Dat bepleit de Sociaal-Economische Raad in zijn rapport over de arbeidsparticipatie van statushouders.


Lees verder

Geboorteverlof

Sinds 1 januari 2019 zijn de regels voor kraamverlof vervallen en geldt de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG).


Lees verder

Informatieplicht energiebesparing Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh óf 25.000 m3 gas verbruiken hebben te maken met een aanscherping in de Wet milieubeheer. Voor 1 juli 2019 moeten zij in actie zijn gekomen.


Lees verder

Landal GreenParks Port Greve

Organisatie
Handelsnaam Landal GreenParks Port Greve
Statuatairenaam
Onderdeel van Landal Greenparks
Bezoekadres
Adres Heernisweg 1
Postcode 4318 TN
Plaats Brouwershaven
Postadres
Adres Heernisweg 1
Postcode 4318 TN
Plaats Brouwershaven
Contactgegevens
Telefoon 0111 691855
Mobiel 06-51123491
Fax 0111 692063
Email rob.pouw@landal.com
Website www.landal.nl/portgreve
Gegevens
Directie Dhr. Rob. C. Pouw
Contactpersonen Dhr. Rob C. Pouw
Bedrijfsactiviteiten Bungalowpark, restaurant 'Gusto', overdekt zwembad, plaza met ballenbak.
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Bent u op zoek naar rust, ruimte, natuur en ontspanning? U vindt het op Landal Port Greve. Gelegen in Den Osse, aan het grevelingenmeer en vlakbij de Noordzeestranden. Bij Landal Port Greve bent u bovendien verzekerd van comfortabele bungalows en appartementen. Of u nu kiest voor een appartement aan de rand van het Grevelingenmeer of voor een luxe bungalow met eigen sauna. Ook bieden wij u diverse compleet verzorgde arrangementen; van sportief tot culinair. Parkfaciliteiten: - Overdekt zwembad met apart kleuterbad - Culinair restaurant Gusto - Snackbar - Tennis-, midgetgolf- en jeu-de-boules-baan - Sport- en recreatieteam - Binnenspeeltuin Voor meer informatie en reserveringen bel 0111-691855 of kijk op www.landal.nl

Terug naar ledenoverzicht