Finance Me?!

maandag 28 januari 2019

Op 28 januari kunnen ondernemers in Dockwize (Vlissingen) de mogelijkheden van (innovatie) financieringen ontdekken.

Lees verder

Werkconferentie Zuidwestelijke Delta

donderdag 14 maart 2019

Hoe zorgen we voor een veerkrachtige en klimaatrobuuste delta? Dat is de centrale vraag van de werkconferentie die het Gebiedsoverleg Zuidwestelijke Delta op 14 maart organiseert.

Lees verder

Klaar voor veranderend werk

Afspraken over budgetten voor scholing en ontwikkeling van werknemers moeten standaardonderdeel worden van het beloningspakket voor werknemers. Dergelijke budgetten worden nu nog te vaak gezien als een extraatje op de loonstijging.


Lees verder

Trends voor 2019

GeÔnteresseerd welke trends er voor ondernemers in dit nieuwe jaar te verwachten zijn? De KvK vroeg drie bekende trendwatchers naar hun ideeŽn.


Lees verder

De Zeeuwse arbeidsmarkt belicht

Zeeland komt steeds meer handen te kort om bedrijven te voorzien van vakkundig personeel. In augustus 2018 stond een recordaantal vacatures open: circa 5.000.


Lees verder

Parijs op zijn Zeeuws

Het samenwerkingsplatform dat werkt aan een energie- en klimaatneutraal Zeeland heeft alle ontwikkelingen gebundeld op de nieuwe website zeeuwsenergieakkoord.nl.


Lees verder

Landal GreenParks Port Greve

Organisatie
Handelsnaam Landal GreenParks Port Greve
Statuatairenaam
Onderdeel van Landal Greenparks
Bezoekadres
Adres Heernisweg 1
Postcode 4318 TN
Plaats Brouwershaven
Postadres
Adres Heernisweg 1
Postcode 4318 TN
Plaats Brouwershaven
Contactgegevens
Telefoon 0111 691855
Mobiel 06-51123491
Fax 0111 692063
Email rob.pouw@landal.com
Website www.landal.nl/portgreve
Gegevens
Directie Dhr. Rob. C. Pouw
Contactpersonen Dhr. Rob C. Pouw
Bedrijfsactiviteiten Bungalowpark, restaurant 'Gusto', overdekt zwembad, plaza met ballenbak.
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Bent u op zoek naar rust, ruimte, natuur en ontspanning? U vindt het op Landal Port Greve. Gelegen in Den Osse, aan het grevelingenmeer en vlakbij de Noordzeestranden. Bij Landal Port Greve bent u bovendien verzekerd van comfortabele bungalows en appartementen. Of u nu kiest voor een appartement aan de rand van het Grevelingenmeer of voor een luxe bungalow met eigen sauna. Ook bieden wij u diverse compleet verzorgde arrangementen; van sportief tot culinair. Parkfaciliteiten: - Overdekt zwembad met apart kleuterbad - Culinair restaurant Gusto - Snackbar - Tennis-, midgetgolf- en jeu-de-boules-baan - Sport- en recreatieteam - Binnenspeeltuin Voor meer informatie en reserveringen bel 0111-691855 of kijk op www.landal.nl

Terug naar ledenoverzicht