Finance Me?!

maandag 28 januari 2019

Op 28 januari kunnen ondernemers in Dockwize (Vlissingen) de mogelijkheden van (innovatie) financieringen ontdekken.

Lees verder

Werkconferentie Zuidwestelijke Delta

donderdag 14 maart 2019

Hoe zorgen we voor een veerkrachtige en klimaatrobuuste delta? Dat is de centrale vraag van de werkconferentie die het Gebiedsoverleg Zuidwestelijke Delta op 14 maart organiseert.

Lees verder

Klaar voor veranderend werk

Afspraken over budgetten voor scholing en ontwikkeling van werknemers moeten standaardonderdeel worden van het beloningspakket voor werknemers. Dergelijke budgetten worden nu nog te vaak gezien als een extraatje op de loonstijging.


Lees verder

Trends voor 2019

Ge´nteresseerd welke trends er voor ondernemers in dit nieuwe jaar te verwachten zijn? De KvK vroeg drie bekende trendwatchers naar hun ideeŰn.


Lees verder

De Zeeuwse arbeidsmarkt belicht

Zeeland komt steeds meer handen te kort om bedrijven te voorzien van vakkundig personeel. In augustus 2018 stond een recordaantal vacatures open: circa 5.000.


Lees verder

Parijs op zijn Zeeuws

Het samenwerkingsplatform dat werkt aan een energie- en klimaatneutraal Zeeland heeft alle ontwikkelingen gebundeld op de nieuwe website zeeuwsenergieakkoord.nl.


Lees verder

Bouwspil

Organisatie
Handelsnaam Bouwspil
Statuatairenaam Bouwspil
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Roggestraat 23
Postcode 4311CX
Plaats Bruinisse
Postadres
Adres Postbus 9
Postcode 4310AA
Plaats Bruinisse
Contactgegevens
Telefoon
Mobiel 06-52832944
Fax
Email info@bouwspil.nl
Website www.bouwspil.nl
Gegevens
Directie
Contactpersonen
Bedrijfsactiviteiten Bouwadviesbureau
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden Bouwontwikkeling Bouwadvisering Bouwbegeleiding
Presentatie Bouwspil is een jong en dynamisch bedrijf met 25 jaar ervaring op het gebied van ontwikkelen, adviseren, co÷rdineren en begeleiden van bouwplannen. Hierdoor kan Bouwspil u ontzorgen van het begin tot het eind, van het ontwerpstadium tot en met de oplevering of u nu een particuliere of een zakelijke opdrachtgever bent. Een onafhankelijke partij die de spil vormt in het gehele proces. Dit alles op een open, transparante en prettige manier. De aansturing en communicatie van partijen neemt Bouwspil voor haar rekening zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Bouwspil wil haar creativiteit en ervaring in projectontwikkeling en bouwbegeleiding graag voor u inzetten om, samen met u, naar het einddoel toe te werken nl. een gerealiseerd bouwplan waar u in alle opzichten tevreden over kunt zijn.

Terug naar ledenoverzicht