Feestje met d’overkanters

woensdag 4 september 2019

Op 4 september organiseert de OSD in samenwerking met de ondernemersverenigingen uit Goes, Borsele, Reimerswaal en Tholen een feestje op het Business Park in Zierikzee. Sinds 2016 bezoeken Ondernemers Contact Goes (OCG) en de OSD elkaar over en weer. Vorig jaar kwamen OVBorsele en OVReimerswaal erbij, de Sinke Groep in Kruiningen was toen gastheer. Dit jaar haakt ook Ondernemers Overleg Tholen (OOT) aan. Zet de datum vast in je agenda, nadere gegevens volgen.

Lees verder

Aanmelden Zeeuwse innovatieprijs Emergo

Zeeuwse ondernemers die een succesvolle innovatie hebben gerealiseerd, kunnen zich nog tot en met 28 juni aanmelden voor de Emergo, de Zeeuwse innovatieprijs. Deze wordt op 6 november, tijdens de Contacta, voor de zestiende keer uitgereikt.


Lees verder

Integratie door werk

Meer maatwerk en een sluitende regionale infrastructuur waar gemeenten, werkgevers en werknemers een beroep op kunnen doen, zijn nodig voor een succesvolle integratie van statushouders. Dat bepleit de Sociaal-Economische Raad in zijn rapport over de arbeidsparticipatie van statushouders.


Lees verder

Geboorteverlof

Sinds 1 januari 2019 zijn de regels voor kraamverlof vervallen en geldt de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG).


Lees verder

Informatieplicht energiebesparing Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh óf 25.000 m3 gas verbruiken hebben te maken met een aanscherping in de Wet milieubeheer. Voor 1 juli 2019 moeten zij in actie zijn gekomen.


Lees verder

Innovatievouchers horeca, watersport, dagattracties

Ben je ondernemer in de horeca, watersport of dagattractie? En wil je innoveren? Meld je dan aan voor een intakegesprek bij Impuls Zeeland voor een innovatievoucher.


Lees verder

Bouwspil

Organisatie
Handelsnaam Bouwspil
Statuatairenaam Bouwspil
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Roggestraat 23
Postcode 4311CX
Plaats Bruinisse
Postadres
Adres Postbus 9
Postcode 4310AA
Plaats Bruinisse
Contactgegevens
Telefoon
Mobiel 06-52832944
Fax
Email info@bouwspil.nl
Website www.bouwspil.nl
Gegevens
Directie
Contactpersonen
Bedrijfsactiviteiten Bouwadviesbureau
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden Bouwontwikkeling Bouwadvisering Bouwbegeleiding
Presentatie Bouwspil is een jong en dynamisch bedrijf met 25 jaar ervaring op het gebied van ontwikkelen, adviseren, coördineren en begeleiden van bouwplannen. Hierdoor kan Bouwspil u ontzorgen van het begin tot het eind, van het ontwerpstadium tot en met de oplevering of u nu een particuliere of een zakelijke opdrachtgever bent. Een onafhankelijke partij die de spil vormt in het gehele proces. Dit alles op een open, transparante en prettige manier. De aansturing en communicatie van partijen neemt Bouwspil voor haar rekening zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Bouwspil wil haar creativiteit en ervaring in projectontwikkeling en bouwbegeleiding graag voor u inzetten om, samen met u, naar het einddoel toe te werken nl. een gerealiseerd bouwplan waar u in alle opzichten tevreden over kunt zijn.

Terug naar ledenoverzicht