Symposium circulair bouwen

woensdag 27 maart 2019

Op 27 maart organiseert Emergis in Kloetinge een symposium over circulair bouwen. Met dit symposium sluit de ggz-organisatie de (ver)bouw af van de Emergis kinder- en jeugdkliniek. De kliniek is een voorbeeld van circulair bouwen waarbij onder meer het materiaal van het voormalige districtskantoor van Rijkswaterstaat in Terneuzen is gebruikt. Op het programma staan presentaties over de circulaire bouweconomie en over het bouwproces en de gekozen oplossingen voor de kliniek van Emergis. Na de pauze is er een gesprek met de verschillende bouwpartners en een rondleiding door het gebouw. Datum: 27 maart Plaats: Emergis, Oostmolenweg 101 Kloetinge Tijden: 12.30u (lunch) – 15.30u (rondleiding+borrel) Toegang: na aanmelding via emergis.nl/bouw

Lees verder

Algemene ledenvergadering in het teken van onderwijs

dinsdag 9 april 2019

Onder de titel Samen slagen we wel! combineert de OSD op 9 april zijn algemene ledenvergadering met een inspirerende roadshow. Tijdens deze roadshow draait het om de samenwerking tussen onderwijsinstellingen, overheid en ondernemers en gaan deze partijen met elkaar in gesprek om tot concrete ideeën en afspraken te komen.

Lees verder

Ravelijnlezing over water

donderdag 23 mei 2019

De Ravelijnlezing, op 23 mei, heeft dit jaar het water, strategische verbinder in de Delta als thema. Water biedt kansen voor ontwikkeling, terwijl klimatologische ontwikkelingen vragen om bewust met water om te gaan. Sprekers zijn in elk geval Rijksbouwmeester Floris Alkemade en de nieuwe Deltacommissaris Peter Glas. De Ravelijnlezing wil jaarlijks een facet van de kracht van de Deltaregio belichten en het bedrijfsleven, onderwijs en overheid in de Vlaams-Nederlandse Deltaregio verbinden. Datum: 23 mei Plaats: Theater De Maagd, Bergen op Zoom Tijd: vanaf 15.00 uur

Lees verder

De toekomst van de N59 - denk mee!

Een jaar geleden sloten de provincies Zeeland en Zuid-Holland, Rijkswaterstaat en de gemeenten Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee een bestuursovereenkomst voor de N59. Het doel is de verkeersveiligheid, de doorstroming en de duurzaamheid tussen Hellegatsplein en Serooskerke (S-D) te verbeteren.


Lees verder

SD op weg

Het mobiliteitsplatform SD Op Weg is nu ook op de digitale snelweg te vinden. Tegelijkertijd nodigt het platform inwoners, ondernemers en organisaties uit om mee te denken over het personenvervoer op het eiland.


Lees verder

Kas Zeeuws Participatiefonds gespekt

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat heeft de kas van het Zeeuws Participatiefonds (ZPF) met 6,5 miljoen euro gespekt. Dankzij deze injectie kan het ZPF meer bedrijven helpen en grotere financieringen verstrekken.


Lees verder

Marina Port Zélande BV

Organisatie
Handelsnaam Marina Port Zélande BV
Statuatairenaam
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Kabbelaarsbank 5.01
Postcode 3253 ME
Plaats Ouddorp
Postadres
Adres Postbus 169
Postcode 4300 AD
Plaats Zierikzee
Contactgegevens
Telefoon 0111 671920
Mobiel
Fax 0111 672175
Email haven@mpz.nl
Website www.mpz.nl
Gegevens
Directie
Contactpersonen J.P. Schot
Bedrijfsactiviteiten Verhuur ligplaatsen. Onderhoud en reparatie van schepen. Zomer- en winterstalling van schepen.
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Welkom op Marina Port Zélande, één van Nederlands mooiste en modernste jachthavens. Vele watersportliefhebbers hebben onze haven door de jaren heen al ontdekt; bij ons staan immers comfort, gezelligheid, veiligheid en netheid hoog in het vaandel. Hiervoor zijn wij ook dit jaar voor het 21e achtereenvolgende jaar bekroond met de blauwe vlag. Marina Port Zélande is 365 dagen per jaar geopend. Dat houdt in dat u ook op een prille lentedag als op een koude winterdag kan varen en recreëren. De haven heeft een diepgang van 5 meter en telt op dit moment 850 ruime ligplaatsen. Elke ligplaats beschikt over minimaal één vingerpier en een standaard aansluiting voor elektra (tot 32 Amp is mogelijk) en TV. Op de steiger is WiFi beschikbaar, net als water beschikbaar is middels vaste watertappunten. Op twee locaties in de haven bevinden zich schone sanitaire ruimtes met douches, wastafels, toiletten en een babyverzorgingsmogelijkheid. Op het haventerrein is ook een do-it-yourself wasserette met was- en droogautomaten die 24-uur per dag toegankelijk is. Voor de kinderen beschikt Marina Port Zélande over een speeltuin met schommel en klimtoestellen. Het brede Noordzeestrand ligt op een steenworp afstand. Is het slecht weer: geen paniek. Bij het aangrenzende bungalowdorp zijn voorzieningen als een subtropisch zwembad, tennisbanen, bowlingbanen, klimmuren etc. U heeft zodoende voldoende alternatieven tot uw beschikking. Gaat u ook eens naar het havencafé om een drankje te drinken of in één van de restaurants om gezellig te gaan eten. Muggen of spinnen zullen u hierbij niet lastigvallen. Die zijn er, door de aanwezigheid van het zoute water, bij ons niet. Niet alleen aan de mens is gedacht, ook uw jacht is bij ons in goede handen. Wij beschikken over een uitermate goed geoutilleerd Service Center waar u voor diverse reparaties en onderhoudswerkzaamheden terecht kunt. Bij het Service Center staat tevens ons tankstation waar zowel diesel als Euro 95 verkrijgbaar is. Wilt u uit het water, dat kan! Wij hebben een travellift tot 40 ton. Maar dit is nog niet alles, meerdere watersportbedrijven hebben zich in onze haven gevestigd. Een watersportwinkel, zeil-en motorboot verkoop, verkoop van buitenboord motoren en rubberboten en een zeilmakerij. U ziet het; Marina Port Zélande is een complete haven voor zowel uw recreatie als uw boot.

Terug naar ledenoverzicht