Haringparty 2019

donderdag 20 juni 2019

Op donderdag 20 juni organiseert Kiwanis Zierikzee Schouwen-Duiveland de jaarlijkse Haringparty Schouwen-Duiveland.

Lees verder

Feestje met d’overkanters

woensdag 4 september 2019

Op 4 september organiseert de OSD in samenwerking met de ondernemersverenigingen uit Goes, Borsele, Reimerswaal en Tholen een feestje op het Business Park in Zierikzee. Sinds 2016 bezoeken Ondernemers Contact Goes (OCG) en de OSD elkaar over en weer. Vorig jaar kwamen OVBorsele en OVReimerswaal erbij, de Sinke Groep in Kruiningen was toen gastheer. Dit jaar haakt ook Ondernemers Overleg Tholen (OOT) aan. Zet de datum vast in je agenda, nadere gegevens volgen.

Lees verder

Aanmelden Zeeuwse innovatieprijs Emergo

Zeeuwse ondernemers die een succesvolle innovatie hebben gerealiseerd, kunnen zich nog tot en met 28 juni aanmelden voor de Emergo, de Zeeuwse innovatieprijs. Deze wordt op 6 november, tijdens de Contacta, voor de zestiende keer uitgereikt.


Lees verder

Integratie door werk

Meer maatwerk en een sluitende regionale infrastructuur waar gemeenten, werkgevers en werknemers een beroep op kunnen doen, zijn nodig voor een succesvolle integratie van statushouders. Dat bepleit de Sociaal-Economische Raad in zijn rapport over de arbeidsparticipatie van statushouders.


Lees verder

Geboorteverlof

Sinds 1 januari 2019 zijn de regels voor kraamverlof vervallen en geldt de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG).


Lees verder

Informatieplicht energiebesparing Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh óf 25.000 m3 gas verbruiken hebben te maken met een aanscherping in de Wet milieubeheer. Voor 1 juli 2019 moeten zij in actie zijn gekomen.


Lees verder

Marina Port Zélande BV

Organisatie
Handelsnaam Marina Port Zélande BV
Statuatairenaam
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Kabbelaarsbank 5.01
Postcode 3253 ME
Plaats Ouddorp
Postadres
Adres Postbus 169
Postcode 4300 AD
Plaats Zierikzee
Contactgegevens
Telefoon 0111 671920
Mobiel
Fax 0111 672175
Email haven@mpz.nl
Website www.mpz.nl
Gegevens
Directie
Contactpersonen J.P. Schot
Bedrijfsactiviteiten Verhuur ligplaatsen. Onderhoud en reparatie van schepen. Zomer- en winterstalling van schepen.
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Welkom op Marina Port Zélande, één van Nederlands mooiste en modernste jachthavens. Vele watersportliefhebbers hebben onze haven door de jaren heen al ontdekt; bij ons staan immers comfort, gezelligheid, veiligheid en netheid hoog in het vaandel. Hiervoor zijn wij ook dit jaar voor het 21e achtereenvolgende jaar bekroond met de blauwe vlag. Marina Port Zélande is 365 dagen per jaar geopend. Dat houdt in dat u ook op een prille lentedag als op een koude winterdag kan varen en recreëren. De haven heeft een diepgang van 5 meter en telt op dit moment 850 ruime ligplaatsen. Elke ligplaats beschikt over minimaal één vingerpier en een standaard aansluiting voor elektra (tot 32 Amp is mogelijk) en TV. Op de steiger is WiFi beschikbaar, net als water beschikbaar is middels vaste watertappunten. Op twee locaties in de haven bevinden zich schone sanitaire ruimtes met douches, wastafels, toiletten en een babyverzorgingsmogelijkheid. Op het haventerrein is ook een do-it-yourself wasserette met was- en droogautomaten die 24-uur per dag toegankelijk is. Voor de kinderen beschikt Marina Port Zélande over een speeltuin met schommel en klimtoestellen. Het brede Noordzeestrand ligt op een steenworp afstand. Is het slecht weer: geen paniek. Bij het aangrenzende bungalowdorp zijn voorzieningen als een subtropisch zwembad, tennisbanen, bowlingbanen, klimmuren etc. U heeft zodoende voldoende alternatieven tot uw beschikking. Gaat u ook eens naar het havencafé om een drankje te drinken of in één van de restaurants om gezellig te gaan eten. Muggen of spinnen zullen u hierbij niet lastigvallen. Die zijn er, door de aanwezigheid van het zoute water, bij ons niet. Niet alleen aan de mens is gedacht, ook uw jacht is bij ons in goede handen. Wij beschikken over een uitermate goed geoutilleerd Service Center waar u voor diverse reparaties en onderhoudswerkzaamheden terecht kunt. Bij het Service Center staat tevens ons tankstation waar zowel diesel als Euro 95 verkrijgbaar is. Wilt u uit het water, dat kan! Wij hebben een travellift tot 40 ton. Maar dit is nog niet alles, meerdere watersportbedrijven hebben zich in onze haven gevestigd. Een watersportwinkel, zeil-en motorboot verkoop, verkoop van buitenboord motoren en rubberboten en een zeilmakerij. U ziet het; Marina Port Zélande is een complete haven voor zowel uw recreatie als uw boot.

Terug naar ledenoverzicht