Banenmarkt Zeeland

dinsdag 22 januari 2019

Op 22 januari kunnen werkgevers zich profileren tijdens de banenmarkt Werken in Zeeland in Studio A58 in Middelburg.

Lees verder

Finance Me?!

maandag 28 januari 2019

Op 28 januari kunnen ondernemers in Dockwize (Vlissingen) de mogelijkheden van (innovatie) financieringen ontdekken.

Lees verder

Trends voor 2019

Geďnteresseerd welke trends er voor ondernemers in dit nieuwe jaar te verwachten zijn? De KvK vroeg drie bekende trendwatchers naar hun ideeën.


Lees verder

De Zeeuwse arbeidsmarkt belicht

Zeeland komt steeds meer handen te kort om bedrijven te voorzien van vakkundig personeel. In augustus 2018 stond een recordaantal vacatures open: circa 5.000.


Lees verder

Parijs op zijn Zeeuws

Het samenwerkingsplatform dat werkt aan een energie- en klimaatneutraal Zeeland heeft alle ontwikkelingen gebundeld op de nieuwe website zeeuwsenergieakkoord.nl.


Lees verder

Vier Zeeuwse bedrijven MKB Top 100

In de editie 2018 van de MKB Innovatie Top 100 bevinden zich vier Zeeuwse bedrijven, in 2017 waren dat er twee.


Lees verder

Marina Port Zélande BV

Organisatie
Handelsnaam Marina Port Zélande BV
Statuatairenaam
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Kabbelaarsbank 5.01
Postcode 3253 ME
Plaats Ouddorp
Postadres
Adres Postbus 169
Postcode 4300 AD
Plaats Zierikzee
Contactgegevens
Telefoon 0111 671920
Mobiel
Fax 0111 672175
Email haven@mpz.nl
Website www.mpz.nl
Gegevens
Directie
Contactpersonen J.P. Schot
Bedrijfsactiviteiten Verhuur ligplaatsen. Onderhoud en reparatie van schepen. Zomer- en winterstalling van schepen.
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Welkom op Marina Port Zélande, één van Nederlands mooiste en modernste jachthavens. Vele watersportliefhebbers hebben onze haven door de jaren heen al ontdekt; bij ons staan immers comfort, gezelligheid, veiligheid en netheid hoog in het vaandel. Hiervoor zijn wij ook dit jaar voor het 21e achtereenvolgende jaar bekroond met de blauwe vlag. Marina Port Zélande is 365 dagen per jaar geopend. Dat houdt in dat u ook op een prille lentedag als op een koude winterdag kan varen en recreëren. De haven heeft een diepgang van 5 meter en telt op dit moment 850 ruime ligplaatsen. Elke ligplaats beschikt over minimaal één vingerpier en een standaard aansluiting voor elektra (tot 32 Amp is mogelijk) en TV. Op de steiger is WiFi beschikbaar, net als water beschikbaar is middels vaste watertappunten. Op twee locaties in de haven bevinden zich schone sanitaire ruimtes met douches, wastafels, toiletten en een babyverzorgingsmogelijkheid. Op het haventerrein is ook een do-it-yourself wasserette met was- en droogautomaten die 24-uur per dag toegankelijk is. Voor de kinderen beschikt Marina Port Zélande over een speeltuin met schommel en klimtoestellen. Het brede Noordzeestrand ligt op een steenworp afstand. Is het slecht weer: geen paniek. Bij het aangrenzende bungalowdorp zijn voorzieningen als een subtropisch zwembad, tennisbanen, bowlingbanen, klimmuren etc. U heeft zodoende voldoende alternatieven tot uw beschikking. Gaat u ook eens naar het havencafé om een drankje te drinken of in één van de restaurants om gezellig te gaan eten. Muggen of spinnen zullen u hierbij niet lastigvallen. Die zijn er, door de aanwezigheid van het zoute water, bij ons niet. Niet alleen aan de mens is gedacht, ook uw jacht is bij ons in goede handen. Wij beschikken over een uitermate goed geoutilleerd Service Center waar u voor diverse reparaties en onderhoudswerkzaamheden terecht kunt. Bij het Service Center staat tevens ons tankstation waar zowel diesel als Euro 95 verkrijgbaar is. Wilt u uit het water, dat kan! Wij hebben een travellift tot 40 ton. Maar dit is nog niet alles, meerdere watersportbedrijven hebben zich in onze haven gevestigd. Een watersportwinkel, zeil-en motorboot verkoop, verkoop van buitenboord motoren en rubberboten en een zeilmakerij. U ziet het; Marina Port Zélande is een complete haven voor zowel uw recreatie als uw boot.

Terug naar ledenoverzicht