Finance Me?!

maandag 28 januari 2019

Op 28 januari kunnen ondernemers in Dockwize (Vlissingen) de mogelijkheden van (innovatie) financieringen ontdekken.

Lees verder

Werkconferentie Zuidwestelijke Delta

donderdag 14 maart 2019

Hoe zorgen we voor een veerkrachtige en klimaatrobuuste delta? Dat is de centrale vraag van de werkconferentie die het Gebiedsoverleg Zuidwestelijke Delta op 14 maart organiseert.

Lees verder

Klaar voor veranderend werk

Afspraken over budgetten voor scholing en ontwikkeling van werknemers moeten standaardonderdeel worden van het beloningspakket voor werknemers. Dergelijke budgetten worden nu nog te vaak gezien als een extraatje op de loonstijging.


Lees verder

Trends voor 2019

GeÔnteresseerd welke trends er voor ondernemers in dit nieuwe jaar te verwachten zijn? De KvK vroeg drie bekende trendwatchers naar hun ideeŽn.


Lees verder

De Zeeuwse arbeidsmarkt belicht

Zeeland komt steeds meer handen te kort om bedrijven te voorzien van vakkundig personeel. In augustus 2018 stond een recordaantal vacatures open: circa 5.000.


Lees verder

Parijs op zijn Zeeuws

Het samenwerkingsplatform dat werkt aan een energie- en klimaatneutraal Zeeland heeft alle ontwikkelingen gebundeld op de nieuwe website zeeuwsenergieakkoord.nl.


Lees verder

Nemag

Organisatie
Handelsnaam Nemag
Statuatairenaam Nemag B.V.
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Deltastraat 15
Postcode 4301 RC
Plaats Zierikzee
Postadres
Adres Postbus 110
Postcode 4300 AC
Plaats Zierikzee
Contactgegevens
Telefoon 0111 418 900
Mobiel
Fax 0111 41 61 54
Email grab@nemag.com
Website Http://www.nemag.com
Gegevens
Directie R.V. Grootveld R. Grootveld J.P.D.M. van Helden
Contactpersonen R.V. Grootveld (Direkteur) R. Stoutjesdijk (Hoofd Verkoop) J.J. van Burg (Hoofd Engineering) M.C. Dekker-Grootveld (Verkoop)
Bedrijfsactiviteiten Nemag is gespecialiseerd in het verkopen, ontwerpen, produceren en wereldwijd leveren van staaldraad geopereerde grote tot zeer grote grijpers van hoge kwaliteit voornamelijk voor de overslag van kolen en ertsen. Daarnaast worden wereldwijd de specia
Dochter- zuster ondernemingen Bodewes Winches Http://www.bodewes.com
Informatie
Bijzonderheden Nemag heeft de grootste grijper ter wereld ontwikkeld en gebouwd. De grijper heeft een grijpinhoud van 60 m3. De grijper is geleverd aan een klant in Nederland (EMO; zie: http://www.emo.nl)
Presentatie Zie: Http://www.nemag.com

Terug naar ledenoverzicht