Feestje met d’overkanters

woensdag 4 september 2019

Op 4 september organiseert de OSD in samenwerking met de ondernemersverenigingen uit Goes, Borsele, Reimerswaal en Tholen een feestje op het Business Park in Zierikzee. Sinds 2016 bezoeken Ondernemers Contact Goes (OCG) en de OSD elkaar over en weer. Vorig jaar kwamen OVBorsele en OVReimerswaal erbij, de Sinke Groep in Kruiningen was toen gastheer. Dit jaar haakt ook Ondernemers Overleg Tholen (OOT) aan. Zet de datum vast in je agenda, nadere gegevens volgen.

Lees verder

Aanmelden Zeeuwse innovatieprijs Emergo

Zeeuwse ondernemers die een succesvolle innovatie hebben gerealiseerd, kunnen zich nog tot en met 28 juni aanmelden voor de Emergo, de Zeeuwse innovatieprijs. Deze wordt op 6 november, tijdens de Contacta, voor de zestiende keer uitgereikt.


Lees verder

Integratie door werk

Meer maatwerk en een sluitende regionale infrastructuur waar gemeenten, werkgevers en werknemers een beroep op kunnen doen, zijn nodig voor een succesvolle integratie van statushouders. Dat bepleit de Sociaal-Economische Raad in zijn rapport over de arbeidsparticipatie van statushouders.


Lees verder

Geboorteverlof

Sinds 1 januari 2019 zijn de regels voor kraamverlof vervallen en geldt de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG).


Lees verder

Informatieplicht energiebesparing Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh óf 25.000 m3 gas verbruiken hebben te maken met een aanscherping in de Wet milieubeheer. Voor 1 juli 2019 moeten zij in actie zijn gekomen.


Lees verder

Innovatievouchers horeca, watersport, dagattracties

Ben je ondernemer in de horeca, watersport of dagattractie? En wil je innoveren? Meld je dan aan voor een intakegesprek bij Impuls Zeeland voor een innovatievoucher.


Lees verder

Nemag

Organisatie
Handelsnaam Nemag
Statuatairenaam Nemag B.V.
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Deltastraat 15
Postcode 4301 RC
Plaats Zierikzee
Postadres
Adres Postbus 110
Postcode 4300 AC
Plaats Zierikzee
Contactgegevens
Telefoon 0111 418 900
Mobiel
Fax 0111 41 61 54
Email grab@nemag.com
Website Http://www.nemag.com
Gegevens
Directie R.V. Grootveld R. Grootveld J.P.D.M. van Helden
Contactpersonen R.V. Grootveld (Direkteur) R. Stoutjesdijk (Hoofd Verkoop) J.J. van Burg (Hoofd Engineering) M.C. Dekker-Grootveld (Verkoop)
Bedrijfsactiviteiten Nemag is gespecialiseerd in het verkopen, ontwerpen, produceren en wereldwijd leveren van staaldraad geopereerde grote tot zeer grote grijpers van hoge kwaliteit voornamelijk voor de overslag van kolen en ertsen. Daarnaast worden wereldwijd de specia
Dochter- zuster ondernemingen Bodewes Winches Http://www.bodewes.com
Informatie
Bijzonderheden Nemag heeft de grootste grijper ter wereld ontwikkeld en gebouwd. De grijper heeft een grijpinhoud van 60 m3. De grijper is geleverd aan een klant in Nederland (EMO; zie: http://www.emo.nl)
Presentatie Zie: Http://www.nemag.com

Terug naar ledenoverzicht