Symposium circulair bouwen

woensdag 27 maart 2019

Op 27 maart organiseert Emergis in Kloetinge een symposium over circulair bouwen. Met dit symposium sluit de ggz-organisatie de (ver)bouw af van de Emergis kinder- en jeugdkliniek. De kliniek is een voorbeeld van circulair bouwen waarbij onder meer het materiaal van het voormalige districtskantoor van Rijkswaterstaat in Terneuzen is gebruikt. Op het programma staan presentaties over de circulaire bouweconomie en over het bouwproces en de gekozen oplossingen voor de kliniek van Emergis. Na de pauze is er een gesprek met de verschillende bouwpartners en een rondleiding door het gebouw. Datum: 27 maart Plaats: Emergis, Oostmolenweg 101 Kloetinge Tijden: 12.30u (lunch) Ė 15.30u (rondleiding+borrel) Toegang: na aanmelding via emergis.nl/bouw

Lees verder

Algemene ledenvergadering in het teken van onderwijs

dinsdag 9 april 2019

Onder de titel Samen slagen we wel! combineert de OSD op 9 april zijn algemene ledenvergadering met een inspirerende roadshow. Tijdens deze roadshow draait het om de samenwerking tussen onderwijsinstellingen, overheid en ondernemers en gaan deze partijen met elkaar in gesprek om tot concrete ideeŽn en afspraken te komen.

Lees verder

Ravelijnlezing over water

donderdag 23 mei 2019

De Ravelijnlezing, op 23 mei, heeft dit jaar het water, strategische verbinder in de Delta als thema. Water biedt kansen voor ontwikkeling, terwijl klimatologische ontwikkelingen vragen om bewust met water om te gaan. Sprekers zijn in elk geval Rijksbouwmeester Floris Alkemade en de nieuwe Deltacommissaris Peter Glas. De Ravelijnlezing wil jaarlijks een facet van de kracht van de Deltaregio belichten en het bedrijfsleven, onderwijs en overheid in de Vlaams-Nederlandse Deltaregio verbinden. Datum: 23 mei Plaats: Theater De Maagd, Bergen op Zoom Tijd: vanaf 15.00 uur

Lees verder

De toekomst van de N59 - denk mee!

Een jaar geleden sloten de provincies Zeeland en Zuid-Holland, Rijkswaterstaat en de gemeenten Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee een bestuursovereenkomst voor de N59. Het doel is de verkeersveiligheid, de doorstroming en de duurzaamheid tussen Hellegatsplein en Serooskerke (S-D) te verbeteren.


Lees verder

SD op weg

Het mobiliteitsplatform SD Op Weg is nu ook op de digitale snelweg te vinden. Tegelijkertijd nodigt het platform inwoners, ondernemers en organisaties uit om mee te denken over het personenvervoer op het eiland.


Lees verder

Kas Zeeuws Participatiefonds gespekt

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat heeft de kas van het Zeeuws Participatiefonds (ZPF) met 6,5 miljoen euro gespekt. Dankzij deze injectie kan het ZPF meer bedrijven helpen en grotere financieringen verstrekken.


Lees verder

Interieur Paauwe Zonnemaire

Organisatie
Handelsnaam Interieur Paauwe Zonnemaire
Statuatairenaam Woninginrichting Paauwe b.v.
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Zuidweg 20a
Postcode 4316 LB
Plaats Zonnemaire
Postadres
Adres Zuidweg 20a
Postcode 4316 LB
Plaats Zonnemaire
Contactgegevens
Telefoon 0111 401318
Mobiel
Fax 0111-401254
Email info@interieur-paauwe.nl
Website www.interieur-paauwe.nl
Gegevens
Directie
Contactpersonen de heer J. Paauwe, de heer S. Marteijn
Bedrijfsactiviteiten Alle activiteiten mbt de inrichting van het interieur; zowel voor de particuliere als de zakelijke/project markt.
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden Interieur Paauwe is een familiebedrijf wat al sinds 1955 werkt aan interieurs waar kwaliteit vanzelfsprekend is. In die 55 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een brede onderneming met een unieke collectiesamenstelling en een klantenkring in heel Zuidwest Nederland. Dit met een team van circa 25 medewerkers met passie voor hun vak en klanten. Ontdek de showroom met een oppervlak van maar liefst 10.000 m2 in Zonnemaire
Presentatie 10.000 m2 showroom in Zonnemaire

Terug naar ledenoverzicht