Feestje met d’overkanters

woensdag 4 september 2019

Op 4 september organiseert de OSD in samenwerking met de ondernemersverenigingen uit Goes, Borsele, Reimerswaal en Tholen een feestje op het Business Park in Zierikzee. Sinds 2016 bezoeken Ondernemers Contact Goes (OCG) en de OSD elkaar over en weer. Vorig jaar kwamen OVBorsele en OVReimerswaal erbij, de Sinke Groep in Kruiningen was toen gastheer. Dit jaar haakt ook Ondernemers Overleg Tholen (OOT) aan. Zet de datum vast in je agenda, nadere gegevens volgen.

Lees verder

Aanmelden Zeeuwse innovatieprijs Emergo

Zeeuwse ondernemers die een succesvolle innovatie hebben gerealiseerd, kunnen zich nog tot en met 28 juni aanmelden voor de Emergo, de Zeeuwse innovatieprijs. Deze wordt op 6 november, tijdens de Contacta, voor de zestiende keer uitgereikt.


Lees verder

Integratie door werk

Meer maatwerk en een sluitende regionale infrastructuur waar gemeenten, werkgevers en werknemers een beroep op kunnen doen, zijn nodig voor een succesvolle integratie van statushouders. Dat bepleit de Sociaal-Economische Raad in zijn rapport over de arbeidsparticipatie van statushouders.


Lees verder

Geboorteverlof

Sinds 1 januari 2019 zijn de regels voor kraamverlof vervallen en geldt de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG).


Lees verder

Informatieplicht energiebesparing Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh óf 25.000 m3 gas verbruiken hebben te maken met een aanscherping in de Wet milieubeheer. Voor 1 juli 2019 moeten zij in actie zijn gekomen.


Lees verder

Innovatievouchers horeca, watersport, dagattracties

Ben je ondernemer in de horeca, watersport of dagattractie? En wil je innoveren? Meld je dan aan voor een intakegesprek bij Impuls Zeeland voor een innovatievoucher.


Lees verder

Interieur Paauwe Zonnemaire

Organisatie
Handelsnaam Interieur Paauwe Zonnemaire
Statuatairenaam Woninginrichting Paauwe b.v.
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Zuidweg 20a
Postcode 4316 LB
Plaats Zonnemaire
Postadres
Adres Zuidweg 20a
Postcode 4316 LB
Plaats Zonnemaire
Contactgegevens
Telefoon 0111 401318
Mobiel
Fax 0111-401254
Email info@interieur-paauwe.nl
Website www.interieur-paauwe.nl
Gegevens
Directie
Contactpersonen de heer J. Paauwe, de heer S. Marteijn
Bedrijfsactiviteiten Alle activiteiten mbt de inrichting van het interieur; zowel voor de particuliere als de zakelijke/project markt.
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden Interieur Paauwe is een familiebedrijf wat al sinds 1955 werkt aan interieurs waar kwaliteit vanzelfsprekend is. In die 55 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een brede onderneming met een unieke collectiesamenstelling en een klantenkring in heel Zuidwest Nederland. Dit met een team van circa 25 medewerkers met passie voor hun vak en klanten. Ontdek de showroom met een oppervlak van maar liefst 10.000 m2 in Zonnemaire
Presentatie 10.000 m2 showroom in Zonnemaire

Terug naar ledenoverzicht