Haringparty 2019

donderdag 20 juni 2019

Op donderdag 20 juni organiseert Kiwanis Zierikzee Schouwen-Duiveland de jaarlijkse Haringparty Schouwen-Duiveland.

Lees verder

Feestje met d’overkanters

woensdag 4 september 2019

Op 4 september organiseert de OSD in samenwerking met de ondernemersverenigingen uit Goes, Borsele, Reimerswaal en Tholen een feestje op het Business Park in Zierikzee. Sinds 2016 bezoeken Ondernemers Contact Goes (OCG) en de OSD elkaar over en weer. Vorig jaar kwamen OVBorsele en OVReimerswaal erbij, de Sinke Groep in Kruiningen was toen gastheer. Dit jaar haakt ook Ondernemers Overleg Tholen (OOT) aan. Zet de datum vast in je agenda, nadere gegevens volgen.

Lees verder

Aanmelden Zeeuwse innovatieprijs Emergo

Zeeuwse ondernemers die een succesvolle innovatie hebben gerealiseerd, kunnen zich nog tot en met 28 juni aanmelden voor de Emergo, de Zeeuwse innovatieprijs. Deze wordt op 6 november, tijdens de Contacta, voor de zestiende keer uitgereikt.


Lees verder

Integratie door werk

Meer maatwerk en een sluitende regionale infrastructuur waar gemeenten, werkgevers en werknemers een beroep op kunnen doen, zijn nodig voor een succesvolle integratie van statushouders. Dat bepleit de Sociaal-Economische Raad in zijn rapport over de arbeidsparticipatie van statushouders.


Lees verder

Geboorteverlof

Sinds 1 januari 2019 zijn de regels voor kraamverlof vervallen en geldt de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG).


Lees verder

Informatieplicht energiebesparing Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh óf 25.000 m3 gas verbruiken hebben te maken met een aanscherping in de Wet milieubeheer. Voor 1 juli 2019 moeten zij in actie zijn gekomen.


Lees verder

Partitio

Organisatie
Handelsnaam Partitio
Statuatairenaam Partitio gstl B.V.
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Burghseweg 59
Postcode 4328 LA
Plaats Burgh-Haamstede
Postadres
Adres Burghseweg 59
Postcode 4328 LA
Plaats Burgh-Haamstede
Contactgegevens
Telefoon 0111 410420
Mobiel
Fax 0111-410950
Email vandenHamer@partitio.nl
Website WWW.PARTITIO.NL
Gegevens
Directie Ir. J.H. (Jan Harman) van den Hamer
Contactpersonen de heer Ir. J.H. (Jan Harman) van den Hamer
Bedrijfsactiviteiten architectuur, stedelijke planvorming, landschapsarchitectuur
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Architectenbureau PARTITIO GSTL is een onafhankelijk en dynamisch architectenbureau. Met een team van meerdere architecten geven we vorm aan woningen, woningbouwcomplexen tot instellingen en bedrijfsgebouwen. Als bureau staan we voor functionele, architectonisch verrassende, maar bovenal realistische ontwerpen. In de afgelopen 40 jaren hebben wij gewerkt voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers: particulieren, bedrijven, instellingen, gemeenten en overige overheden. Wij werken aan plannen op diverse schaal- en abstractieniveaus van urbane tot rurale gebieden. Dit betekent dat alle facetten, van visieontwikkeling tot realisatie, door ons bureau worden geadviseerd en uitgewerkt. Sinds 2001 is het bureau PARTITIO GSTL verder ontwikkeld en uitgebreid. Binnen het bureau zijn er de volgende disciplines aanwezig: Gebouw, Stad, Tuin en Landschap. Hiermee zijn wij de partner voor het beantwoorden van vragen op het gebied van ARCHITECTUUR van landschap tot gebouw. Door samenwerking met externe adviseurs is een breder adviesterrein aanwezig die voor alle projecten een meerwaarde biedt. Deze bureaupresentatie biedt uiteraard niet de volledige weergave van alle projecten, maar geeft slechts een beeld van enkele gerealiseerde projecten en projecten in ontwerpfase.

Terug naar ledenoverzicht