Finance Me?!

maandag 28 januari 2019

Op 28 januari kunnen ondernemers in Dockwize (Vlissingen) de mogelijkheden van (innovatie) financieringen ontdekken.

Lees verder

Werkconferentie Zuidwestelijke Delta

donderdag 14 maart 2019

Hoe zorgen we voor een veerkrachtige en klimaatrobuuste delta? Dat is de centrale vraag van de werkconferentie die het Gebiedsoverleg Zuidwestelijke Delta op 14 maart organiseert.

Lees verder

Klaar voor veranderend werk

Afspraken over budgetten voor scholing en ontwikkeling van werknemers moeten standaardonderdeel worden van het beloningspakket voor werknemers. Dergelijke budgetten worden nu nog te vaak gezien als een extraatje op de loonstijging.


Lees verder

Trends voor 2019

GeÔnteresseerd welke trends er voor ondernemers in dit nieuwe jaar te verwachten zijn? De KvK vroeg drie bekende trendwatchers naar hun ideeŽn.


Lees verder

De Zeeuwse arbeidsmarkt belicht

Zeeland komt steeds meer handen te kort om bedrijven te voorzien van vakkundig personeel. In augustus 2018 stond een recordaantal vacatures open: circa 5.000.


Lees verder

Parijs op zijn Zeeuws

Het samenwerkingsplatform dat werkt aan een energie- en klimaatneutraal Zeeland heeft alle ontwikkelingen gebundeld op de nieuwe website zeeuwsenergieakkoord.nl.


Lees verder

Partitio

Organisatie
Handelsnaam Partitio
Statuatairenaam Partitio gstl B.V.
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Burghseweg 59
Postcode 4328 LA
Plaats Burgh-Haamstede
Postadres
Adres Burghseweg 59
Postcode 4328 LA
Plaats Burgh-Haamstede
Contactgegevens
Telefoon 0111 410420
Mobiel
Fax 0111-410950
Email vandenHamer@partitio.nl
Website WWW.PARTITIO.NL
Gegevens
Directie Ir. J.H. (Jan Harman) van den Hamer
Contactpersonen de heer Ir. J.H. (Jan Harman) van den Hamer
Bedrijfsactiviteiten architectuur, stedelijke planvorming, landschapsarchitectuur
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Architectenbureau PARTITIO GSTL is een onafhankelijk en dynamisch architectenbureau. Met een team van meerdere architecten geven we vorm aan woningen, woningbouwcomplexen tot instellingen en bedrijfsgebouwen. Als bureau staan we voor functionele, architectonisch verrassende, maar bovenal realistische ontwerpen. In de afgelopen 40 jaren hebben wij gewerkt voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers: particulieren, bedrijven, instellingen, gemeenten en overige overheden. Wij werken aan plannen op diverse schaal- en abstractieniveaus van urbane tot rurale gebieden. Dit betekent dat alle facetten, van visieontwikkeling tot realisatie, door ons bureau worden geadviseerd en uitgewerkt. Sinds 2001 is het bureau PARTITIO GSTL verder ontwikkeld en uitgebreid. Binnen het bureau zijn er de volgende disciplines aanwezig: Gebouw, Stad, Tuin en Landschap. Hiermee zijn wij de partner voor het beantwoorden van vragen op het gebied van ARCHITECTUUR van landschap tot gebouw. Door samenwerking met externe adviseurs is een breder adviesterrein aanwezig die voor alle projecten een meerwaarde biedt. Deze bureaupresentatie biedt uiteraard niet de volledige weergave van alle projecten, maar geeft slechts een beeld van enkele gerealiseerde projecten en projecten in ontwerpfase.

Terug naar ledenoverzicht