Symposium circulair bouwen

woensdag 27 maart 2019

Op 27 maart organiseert Emergis in Kloetinge een symposium over circulair bouwen. Met dit symposium sluit de ggz-organisatie de (ver)bouw af van de Emergis kinder- en jeugdkliniek. De kliniek is een voorbeeld van circulair bouwen waarbij onder meer het materiaal van het voormalige districtskantoor van Rijkswaterstaat in Terneuzen is gebruikt. Op het programma staan presentaties over de circulaire bouweconomie en over het bouwproces en de gekozen oplossingen voor de kliniek van Emergis. Na de pauze is er een gesprek met de verschillende bouwpartners en een rondleiding door het gebouw. Datum: 27 maart Plaats: Emergis, Oostmolenweg 101 Kloetinge Tijden: 12.30u (lunch) Ė 15.30u (rondleiding+borrel) Toegang: na aanmelding via emergis.nl/bouw

Lees verder

Algemene ledenvergadering in het teken van onderwijs

dinsdag 9 april 2019

Onder de titel Samen slagen we wel! combineert de OSD op 9 april zijn algemene ledenvergadering met een inspirerende roadshow. Tijdens deze roadshow draait het om de samenwerking tussen onderwijsinstellingen, overheid en ondernemers en gaan deze partijen met elkaar in gesprek om tot concrete ideeŽn en afspraken te komen.

Lees verder

Ravelijnlezing over water

donderdag 23 mei 2019

De Ravelijnlezing, op 23 mei, heeft dit jaar het water, strategische verbinder in de Delta als thema. Water biedt kansen voor ontwikkeling, terwijl klimatologische ontwikkelingen vragen om bewust met water om te gaan. Sprekers zijn in elk geval Rijksbouwmeester Floris Alkemade en de nieuwe Deltacommissaris Peter Glas. De Ravelijnlezing wil jaarlijks een facet van de kracht van de Deltaregio belichten en het bedrijfsleven, onderwijs en overheid in de Vlaams-Nederlandse Deltaregio verbinden. Datum: 23 mei Plaats: Theater De Maagd, Bergen op Zoom Tijd: vanaf 15.00 uur

Lees verder

De toekomst van de N59 - denk mee!

Een jaar geleden sloten de provincies Zeeland en Zuid-Holland, Rijkswaterstaat en de gemeenten Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee een bestuursovereenkomst voor de N59. Het doel is de verkeersveiligheid, de doorstroming en de duurzaamheid tussen Hellegatsplein en Serooskerke (S-D) te verbeteren.


Lees verder

SD op weg

Het mobiliteitsplatform SD Op Weg is nu ook op de digitale snelweg te vinden. Tegelijkertijd nodigt het platform inwoners, ondernemers en organisaties uit om mee te denken over het personenvervoer op het eiland.


Lees verder

Kas Zeeuws Participatiefonds gespekt

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat heeft de kas van het Zeeuws Participatiefonds (ZPF) met 6,5 miljoen euro gespekt. Dankzij deze injectie kan het ZPF meer bedrijven helpen en grotere financieringen verstrekken.


Lees verder

Partitio

Organisatie
Handelsnaam Partitio
Statuatairenaam Partitio gstl B.V.
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Burghseweg 59
Postcode 4328 LA
Plaats Burgh-Haamstede
Postadres
Adres Burghseweg 59
Postcode 4328 LA
Plaats Burgh-Haamstede
Contactgegevens
Telefoon 0111 410420
Mobiel
Fax 0111-410950
Email vandenHamer@partitio.nl
Website WWW.PARTITIO.NL
Gegevens
Directie Ir. J.H. (Jan Harman) van den Hamer
Contactpersonen de heer Ir. J.H. (Jan Harman) van den Hamer
Bedrijfsactiviteiten architectuur, stedelijke planvorming, landschapsarchitectuur
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden
Presentatie Architectenbureau PARTITIO GSTL is een onafhankelijk en dynamisch architectenbureau. Met een team van meerdere architecten geven we vorm aan woningen, woningbouwcomplexen tot instellingen en bedrijfsgebouwen. Als bureau staan we voor functionele, architectonisch verrassende, maar bovenal realistische ontwerpen. In de afgelopen 40 jaren hebben wij gewerkt voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers: particulieren, bedrijven, instellingen, gemeenten en overige overheden. Wij werken aan plannen op diverse schaal- en abstractieniveaus van urbane tot rurale gebieden. Dit betekent dat alle facetten, van visieontwikkeling tot realisatie, door ons bureau worden geadviseerd en uitgewerkt. Sinds 2001 is het bureau PARTITIO GSTL verder ontwikkeld en uitgebreid. Binnen het bureau zijn er de volgende disciplines aanwezig: Gebouw, Stad, Tuin en Landschap. Hiermee zijn wij de partner voor het beantwoorden van vragen op het gebied van ARCHITECTUUR van landschap tot gebouw. Door samenwerking met externe adviseurs is een breder adviesterrein aanwezig die voor alle projecten een meerwaarde biedt. Deze bureaupresentatie biedt uiteraard niet de volledige weergave van alle projecten, maar geeft slechts een beeld van enkele gerealiseerde projecten en projecten in ontwerpfase.

Terug naar ledenoverzicht