Haringparty 2019

donderdag 20 juni 2019

Op donderdag 20 juni organiseert Kiwanis Zierikzee Schouwen-Duiveland de jaarlijkse Haringparty Schouwen-Duiveland.

Lees verder

Feestje met d’overkanters

woensdag 4 september 2019

Op 4 september organiseert de OSD in samenwerking met de ondernemersverenigingen uit Goes, Borsele, Reimerswaal en Tholen een feestje op het Business Park in Zierikzee. Sinds 2016 bezoeken Ondernemers Contact Goes (OCG) en de OSD elkaar over en weer. Vorig jaar kwamen OVBorsele en OVReimerswaal erbij, de Sinke Groep in Kruiningen was toen gastheer. Dit jaar haakt ook Ondernemers Overleg Tholen (OOT) aan. Zet de datum vast in je agenda, nadere gegevens volgen.

Lees verder

Aanmelden Zeeuwse innovatieprijs Emergo

Zeeuwse ondernemers die een succesvolle innovatie hebben gerealiseerd, kunnen zich nog tot en met 28 juni aanmelden voor de Emergo, de Zeeuwse innovatieprijs. Deze wordt op 6 november, tijdens de Contacta, voor de zestiende keer uitgereikt.


Lees verder

Integratie door werk

Meer maatwerk en een sluitende regionale infrastructuur waar gemeenten, werkgevers en werknemers een beroep op kunnen doen, zijn nodig voor een succesvolle integratie van statushouders. Dat bepleit de Sociaal-Economische Raad in zijn rapport over de arbeidsparticipatie van statushouders.


Lees verder

Geboorteverlof

Sinds 1 januari 2019 zijn de regels voor kraamverlof vervallen en geldt de Wet invoering extra geboorteverlof (WIEG).


Lees verder

Informatieplicht energiebesparing Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen die per jaar meer dan 50.000 kWh óf 25.000 m3 gas verbruiken hebben te maken met een aanscherping in de Wet milieubeheer. Voor 1 juli 2019 moeten zij in actie zijn gekomen.


Lees verder

Timmerman Natuursteen B.V.

Organisatie
Handelsnaam Timmerman Natuursteen B.V.
Statuatairenaam Timmerman Natuursteen B.V.
Onderdeel van
Bezoekadres
Adres Vierbannenstraat 1
Postcode 4306 BH
Plaats Nieuwerkerk
Postadres
Adres
Postcode
Plaats
Contactgegevens
Telefoon 0111 641798
Mobiel
Fax 0111 643327
Email info@timmerman-natuursteen.nl
Website www.timmerman-natuursteen.nl
Gegevens
Directie
Contactpersonen M.B.Timmerman H.A.Heun
Bedrijfsactiviteiten Leveren- en bewerken van natuursteen voor uiteenlopende toepassingen. Zoals gedenkstenen;vloeren; trappen;dorpels; vensterbanken;stoepen; tafels.
Dochter- zuster ondernemingen
Informatie
Bijzonderheden Ons bedrijf beschikt over eigen bewerkingsfaciliteiten in NIEUWERKERK. Verder hebben wij showrooms met monumenten voor graven en asbestemming op de volgende locaties: Vierbannenstraat 1 4306BH NIEUWERKERK Nwe Crooswijkseweg 66b 3034PS ROTTERDAM Berkelse Poort 33b 2651JX BERKEL&RODENRIJS Rijksstraatweg 35 3222 KA HELLEVOETSLUIS
Presentatie

Terug naar ledenoverzicht